i need help

dopey_wizard

New member
i need help

שלום לכולם קוראים לי דוד ואני צריך כתובת של חנות מיסטיקה מיוחדת שמוחרים בא דברים מיוחדים ולא חנות רגילה של מיסטיקה בבקשה תעזרו לי זה מאוד מאוד חשוב תודה דוד

טוב אז ככה...

בחיפה יש חנות מיסטקה מאוד טובה (אני לא גרה בחיפה לכן אני לא יכולה לתת לך את הפרטים על החנות הזאת אני רק יודעת שהיא נימצאת מעל חנות ספורט) פשוט יצא לי להיות שמה כמה וכמה פעמים וכל פעם נהנתי להיות שמה חוץ מיזה באתר בשם תה תוכל למצוא חנות מיסטקה מיוחדת מאוד מכווה שעזרתי שלך מכשפה אמיתית

nepthys

New member
תוכלי לברר

מה הכתובת? זה די מעניין.. בקיריון (שבקריית חיים? מוצקין? אין הבדל בין הקריות וזה כזה מבלבל!) יש חנות מיסטיקה נורא נחמדה שכזו, למרות שאני לא בטוחה מה אתה צריך ככה שאני לא יודעת.. מה אתה מחפש?

אני יתן לך תיאור של המקום ואני ינסה

לברר לך את הכתובת... זה נימצא מעל חנות ספורט יש איזה גן כזה שכולם מכירים אותו שמה מהגן הזה את עולה למעלה קצת ואז יש צומת בצומת ליד הצומת יש תחנות ספורט ולמעלה יש את חנות מיסטקה מאוד מיוחדת שווה ללכת לשמה... אני כמעט בטוחה שלא הבנת מה אני מדברת אז אני ינסה לברר לך את הכתובת

nepthys

New member
את מדברת על

הגנים התלויים? ואגב, מישהו באמת מוכן להסביר לי של איזו כת המקדש הזה, למה זה שם, ובכללית מה הקטע עם זה? מה יש לא להבין?.. את ה``מה אתה מחפש?`` הפניתי לאדם שהתחיל את המודעות האלו, שביקש חנות מיסטיקה...

מישהו מכיר חנות מיסטיקה ..

טובה ,(אבל באמת חנות מיסטיקה לא איזה מישהו שמוכר שרשראות של מזלות ונרות ...)באזור המרכז?

כן יש גם ברחובות אבל לא ממש ממש

טובה חנות נחמדה לא יותר מיזה אבל בחיפה יש חנות מדהימה שאני מציאה לכל העולם ואישתו לבקר שמה, ממש התאהבתי במקום...

dopey_wizard

New member
אני צריך..

היי זה דוד זה שהתחיל עם זה.... טוב אז ככה קודם כול מה יש בכלל בחנות בחיפה איזה דברים למשל ??? אכשיו נכון יש את כול הכישופים שדורשים את השמנים המיוחדים... אבל לכול החנויות יש אותו החרא כמעט לאף אחד אין שמן לוטוס או שמן רוזמרין או שמן קמפור וכו`... אבל יש חנויות רצניות שהם לא מוכרים כול מיני שרשרים של ערסים ושמנים בטעם מסטיק ו``הדשא של השכן`` וזה מה שאני מחפש (שמנים זו רק דוגמא) ואני לא מחפש איזה מיקדש עם איזה ויקה בת 2000 שנה ...אמרו לי שיש בתל אביב חנות אבל אני לא יודע איפה... נ.ב. מישהו מכיר אתר טוב שיש בו כישופים והסברים בעברית??? תודה מראש דוד **********************************************************************

nepthys

New member
תראה,

בקשר לשמנים ארומטיים, יש בחנויות לאוכל טבעי אורגני, ויש גם בבתי מרקחת, במיוחד בסופר פארם, שאת הסניפים של זה מוצאים בכל מקום... שמן לוטוס, דרך אגב, לא מיוצר וכשמיוצר הוא יקר מאוד, ככה שתקנה מזוייף שניתן למצוא בכל חנות לנרות ושטויות... ככה זה גם עם שמן אמבר, ועוד רבים אחרים, שאם אתה לא מוצא עדיף לקנות סינטטי. שמן אתה יכול גם להכין בעצמך על ידי שימוש בשמן בסיס (חמניות, שקדים, זית), אתה שם בפנים את העשב, מחכה שבוע (דואג שהעשב תמיד יהיה בתוך השמן) ואז מוציא. ותדאג שזה יהיה בצנצנת אטומה לאור או מכוסה בבד. בקשר לכתיבה של כישופים - תכתוב בעצמך. תאסוף מידע, ותעשה את זה בעצמך, כדי שזה יהיה מותאם רק לך, לצרכים שלך, וליכולות שלך... זו דעתי, בכל אופן. למידע על כישוף, תחפש באתר שלי, שציינתי כבר די הרבה, אבל אני אציין שוב. ואם אתה צריך משהו ולא מוצא, תגיד לי, אני אולי אוכל להביא לך. אני משתמשת הרבה ברפואה טבעית וארומתרפיה, ולכן אני די מתמצאת באיפה למצוא, להכין ולהשתמש.

לפי דעתי באמת כדי שתיקפוץ לחנות

הזאת היא תשנה את דעתך במה שאתה חושב... וחוץ מיזה בנאדם לא יכול להתחיל ולהחליט שהוא עוסק ב``כשפים`` לפני שהוא בכלל יודע במה שהוא מתעסק ומה יכול להגרם לו מכך רצוי שתיקרא קודם לכן הגנות .... וכדומה...

black witch

New member
גם אני

שלום דוד. אם הצלחת להשיג כתובת של חנות מיסטיקה רצינית שבאמת מוכרים בה דברים מיוחדים אנא הודיע לי. אני מחפש ספרים על כישוף. אם אתה מתמצא בכישוף מסוג מאגיה שחורה ולבנה אנא הודיע לי. בתודה. black witch

למעלה