I need help!

Berethor

New member
נו באמת

את לא הבתולה היחידה בעולם, ויש בתולים ובתולות יותר מבוגרים ממך. מה פדיחה בדיוק? את לא רצית, לא הייתה שלמה עם זה, למה שתעשי את זה? רק בשביל תוויות?. חוץ מזה את לא חייבת לספר לכולם שאת בתולה, וכל עוד הם לא בדקו קרום בתולים אין מצב שידעו
. חוץ מזה אפשר כבר לחשוב, אחרי פעם אחת את כבר לא, אז למה לעשות מזה כזה ביג דיל? בכל אופן הכל עניין של גישה, לעולם אל תעשי דברים רק בגלל לחץ חברתי ותוויות, אלא רק אם את באמת רוצה אותם ושלמה עם הסיטואציה.

מה פדיחה בזה? זה המקצוע שלהם

ולמה להיות בתולה בגיל 22 זה פדיחה??? להיות בת 16 שכבר קיימה יחסים נשמע לי פדיחה הרבה יותר... לא יאמן לאלו עיוותים החברה שלנו גורמת. תראי איך את חושבת. זה נראה לך הגיוני? גזר דין מוות?? לא הגזמנו? שלחתי לך מסר...

נלה22

New member
סלחי לי על הבורות..

איפה אני רואה את המסר? אני פשוט חדשה בכל הקטע הזה של הפורומים וכו'.

Berethor

New member
תיבת מכתבים/מסרים שיש לך הכי למעלה ליד הניק

יש לזה ציור של מעטפה ומראה לך גם מסרים יש שעוד לא ראית.

Berethor

New member
There is nothing to fear but fear itself

את לא באמת צריכה לפחד מכאב, מהסיטואציה וחוסר שליטה, אלא דברים טבעיים וחולפים. מה שאת כן צריכה לפחד ממנו זה אי שימוש באמצעים ולהיות עם מישהו שאת לא באמת רוצה, או לעשות משהו רק בגלל לחצים או כפייה..

Berethor

New member
אוליי את פשוט צריכה לשבור תקרח

אם נצא מהנחה שאת באמת רוצה את זה איתו ולא רק בגלל לחץ חברתי וביטחון(יש דרכים טובות יותר לעלות ביטחון וערך עצמי). קודם כל את צריכה לסדר תראש ולראות אם את באמת רוצה/מעוניינת, מסיבות לגיטימיות(שלא כמו לחץ), אחר כך תראי האם את מתקפלת רגע לפני בגלל שאת באמת פתאום לא רוצה, או משום שקשה לך לעבור תשלב הזה, זה שזה חוזר על עצמו גורם לי לחשוב שזה האפשרות השניה.

Berethor

New member
אובדן שליטה הוא חלק מהדבר

לא מדובר כאן באקט מחושב אלא באקט אימפולסיבי, ככה שאין לך מה לדאוג בקשר לזה. אם הוא לא לוחץ עליך ואת שואפת לזה לבד, אני לא מבין מה הבעיה, הוא תחת שליטתך ואם כך הדבר כל מה שיקרה הוא באשמתך הבלעדית מוחהחהחה
.

נלה22

New member
וואי הרגת אותי עם המוחהחהחה חחחחחחחחח

נכון אני יודעת שאני מטומטמת ברמות גבוהות ביותר שאני חושבת על פדיחה שאני בתולה אבל אין מה לעשות אין חברות שלי שכבר בגילאי 15 16 אני יודעת שזו טעות ואין לי ספק.. אבל שכל הזמן סביבק מדברים רק סקס סקס סקס סקס .... אם לא אדבר ואזרום עם הקטע של הסקס ונסיונות והכל אז אין לא פשוט אין לי מקום בחברה וחבל לי שרק בגלל זה בגלל זה אני מדחיקה את זה שאני בתולה וכו'...

Berethor

New member
עליי זה השפיע בצורה הפוכה בשלב מסויים

שהייתי הרבה יותר אנטי ממה שאני באופן טבעי. בכל אופן הסיבות שאת מציינת כאן לא נשמעות לי לגיטימיות ובריאות, עושה רושם שאת לא באמת מעוניינת בדברים האלה אלא שפשוט חופרים לך על זה ואת מנסה להיות כמו כולם. לדעתי יש לך מקום בחברה בתור מה שאת, בתור אדם אינדווידואלי, לנסות לדמות לאחרים בלי שזה באמת טבעי לך זה רע מאוד. בתולה זה לא משהו שצריך להדחיק, אבל זה כן משהו שאת יכולה להסתיר מהן, הרי זה שהן יודעות רק יגרום להן לחפור לך יותר וללחוץ עליך לסקס, מבלי שאת באמת מעוניינת. יש דיבורים ויש מעשים, זה שהושפעת לדבר על זה, עדיין לא אומר שאת רוצה להיות חלק מזה.

למעלה