I need help!

נלה22

New member
I need help!

אני לא יודעת אם אני א-מינית או לא... איך מגלים את זה.. אני אשמח להציג לכם - המנוסית יותר מס' סיטואציות ... ותוכלו לעזור לי פליז... טוב קודם כל שלום ואני חדשה. אז ככה אני נלה בת 22 ואני מתלבטת אם אני א-מינית או לא... מצד אחד אני יכולה לדבר על סקס שעות להתגרות ולגרות את עצמי מזה.. אני יכולה "לייעץ" להתעניין ולעניין בנושא. ומצד שני - אני בתולה. לא מרצון.. פשוט לא יצא לא מצאתי את האחד שלי וכשאני בחיפושים - דייטים אני מפסיקה אותם אחרי 2-5 פגישות.. כי אני מפסיקה להתעניין בבן אדם.. הוא כבר לא מעניין או מושך אותי.. או כי אני נלחצת מהקטע המיני ... מצד אחד אני כ"כ רוצה להתנסות ואני חושבת שאני מאוד מינית... מצד שני כשאני חוזרת מדייטים אני מרגישה לא טוב ובא לי כבר לבית למיטה שלי להיות לבד.. בלי אף אחד על הראש... זה מציק לי ומפריע לי.. יש לומר שאין מצב שאני לסבית או דו מינית כי אין לי שום פנטזיה על נשים ממש להיפך.. להיות א-מיני משמע לא להנות ממגע? כי אני נהנת מאוד ממגע אבל לא חודרני מידי ומעמיס מידי ... אני כ"כ מתוסכלת אני ממש מקווה שאמצא פה קצת משובים תודה רבה!! נלה.

ברומבית

New member
אני חושבת שהיא "רגילה" ../images/Emo115.gif

היא פשוט לחוצה מעניין המין כשזה מגיע ל'רגע האמת' "אני כ"כ רוצה להתנסות ואני חושבת שאני מאוד מינית"

נלה22

New member
קראתי ...

אולי אני אפורה לייט אבל גם לא נראה לי משהו לא ברור לי.... ובגלל זה אני כבר מדברת כי דיי נמאס לי מהתסכול הזה של לא להבין איפה אני ומה קורה איתי..:(

Larik

New member
היי יש לך עדיין את הקישור למבחן

"איזה א-מיני את/ה"?

Berethor

New member
הנה זה

http://www.okcupid.com/tests/what-kind-of-asexual-are-you כמובן שלא צריך לרשם לאתר כדי לראות תתוצאות, רק מבטלים תסימון בסוף ורואים תתוצאות..

k500

Active member
מנהל
לא להלחץ ../images/Emo13.gif

לא חייבים לשכב עם אף אחד, בטח לא כאלה שלא מוצאים חן בעינינו. להיות א-מיני זה לא בהכרח לא להנות ממגע או להתנתק מהאנושות ומהחברה. אמרת הרבה דברים על המיניות שלך, אבל במקום להתפזר, אולי כדאי שתקראי קצת את מה שנכתב על א-מיניות כאן בפורום. תקראי שאלות ותשובות, מאמרים, חוויות של חברי הפורום ואז תהיה לך תמונה רחבה יותר של א-מיניות. מאחר ומדובר בחלק חשוב בחייך, אל תמהרי לקבוע אם את א-מינית או לא, את זה תוכלי לדעת או לזהות בעצמך, אנחנו לא יודעים מה טוב לך. את מוזמנת להמשיך ולהתלבט, לשאול ולהתעניין, רבים כאן ישמחו לתת עצה, בהצלחה

זה לא שיש שאלון מדוייק לא-מיניות

ובטח שאנחנו לא יכולים לדעת מה את ומי את מהודעה אחת. בנוסף, ההודעה שלך נשמעת מאוד מבולבלת ושיש לך כל מיני דברים שמציקים לך ומלחיצים אותך שלא בהכרח קשורים לא-מיניות. תשאלי את עצמך את השאלות הבאות: 1. למה את מאבדת ככ מהר עניין באנשים שאיתם את יוצאת? 2. מה גורם לך להרגיש לא טוב אחרי דייטים? 3. מה מושך אותך / מעורר אותך מינית? 4. למה את רוצה לקיים יחסי מין? (האם את באמת רצה ומרגישה דחף פנימי לעשות את זה או שזה לחץ חברתי?) להיות א-מיני לא פרושו לא לאהוב מגע. אין קשר בין הדברים. להיות א-מיני פירושו לא להמשך לאף אחד מינית. כלומר: לא לחוש צורך לקיים יחסים עם מישהו אחר. ממליצה לך כמו K500 לקרוא קצת על א-מיניות ולראות אם את מתחברת לדברים שנכתבו. וברוכה הבאה!

נלה22

New member
תודה רבה לכל מי שהשיב לי!! אני ממש מעריכה..

אז כן.. יכול מאוד להיות שאני נלחצת אבל למה למה אני כ"כ נלחצת מזה? ולמה אני גם כ"כ לחוצה כן לקיים? אולי כי יש עליי לחץ חברתי? אבל אני כן מרגישה שאני רוצה את זה ... שאלת אותי אם אני מרגישה דחף או לחץ חברתי התשובה היא שניהם ממש ככה אני מרגישה שאני רוצה לקיים גם בגלל לחץ חברתי אבל יותר בשביל עצמי בשביל ההנאה כי אני כן נהנת ומאוד מכל מה שמסביב (זה אופייני לא- מיניים?) אממ אני מנסה לענות גם לעצמי וגם לפורום על השאלות שהצבתם לפניי כדי להבין פחות או יותר.. אז אני לא יודעת מה מושך אותי מינית... זה משהו בפנים אני לא יודעת... זה מתעורר אני מניחה שגם לכם זה קרה.. מה שגורם לי להריש לא טוב אחרי הדייטים זה הפחד שזה יגמר לי שאני יאבד את העיניין בבן אדם.. או הפחד מלהתאהב ואז לאבד שליטה.. אני מפחדת מאיבוד שליטה ובאהבה כן מאבדים שליטה.. אולי בגלל זה אני כ"כ מתוסכלת? כי אני פוחדת לאבד שליטה? ולשאלה הראשונה:אני לא יודעת למה אני מאבדת עיניין אולי כמו שאמרתי קודם מתוך פחד לאבד שליטה...מתוך פחד לאבד את המוכר לי..? החיים הנוכים עם החברות וההורים..בלי להכיר עוד בלי "לטלטל" את חיי..?אני פשוט לא יודעת אני ממש מבובלת... אני ממש מודה לכם על התמיכה והעזרה!!!

Larik

New member
היי

אני אגוב משפט מילדת הסוכר המרחף שאני מאוד מאין בו, אני מאמין שהיא תסלח לי. (ייתכן וזו לא הצורה המדויקת בה נאמר, אבל המשמעות דומה) הא-מיניות בעיני היא כלי לחקר עצמי, ולא תווית שצריכים להדביק לאנשים. לגבי המגע וכל מה שמסיב, אין פה נכון ולא נכון. What good for you, then that good is תחכי עם זה, אל תדביקי לעצמך תווית של א-מיניות לבינתיים. וכמובן WELCOME

Larik

New member
והכי חשוב

אל תתני לאנשים אחרים לדכא אותך בכך שהם מתימרים לדעת מה "טוב יותר" בשביל, סך הכל את זו שמחליטה מה טוב לך.

מקמיקא

New member
זאת דעתי העניווה:

לדעתי, את מקשרת שלא לצורך בין כל מה שמסביב למיניות לבין סקס. כשאנשים שומעים 'א-מיני', הם מקשרים את זה עם סטריליות מוחלטת, אנשים שנמנעים מבני אדם באופן כללי ומאינטימיות בפרט. אבל כל העניין בא-מיניות זה שהיא לא שוללת אהבה או מגע או אינטימיות - הרבה מאוד א-מיניים (ואני כלול ביניהם) אוהבים מגע ואוהבים אינטימיות. פשוט לא אוהבים סקס. שני אנשים יכולים להנות אחד מחברתו של השני, ולהרגיש טוב אחד בחברתו של השני, בלי שיהיה שם סקס באמצע... בין אם זה לשכב מחובקים על המיטה ולראות סרט, או להתנשק, או לעשות מסאג', וכו'. כל אלה דברים א-מיניים לחלוטין, דברים מאוד אינטימיים ומאוד נחמדים שמאוד קל להנות מהם, ויש להם קונוטציה מאוד מינית של foreplay בעולם של היום, אבל לא חייב להיות בהם שום דבר מיני. התחושה שאני קיבלתי מההודעה שלך - וייתכן שאני טועה לחלוטין פה - זה שאת כן מאוד מעוניינת בדברים האלה מסביב, זה כן משהו שאת רוצה, אבל את נמנעת ומפחדת מזה בגלל שזה עשוי להתגלגל לסקס. זאת תחושה מאוד מוכרת כאן בפורום... בסופו של דבר, את הגבולות שלך את יכולה לשים לעצמך. א-מיניות זאת תווית שאת שמה על עצמך כדי לעזור לך להסביר את מי שאת לעצמך ולאחרים, אבל זאת לא קופסא אטומה. את יכולה לנדוד קצת הנה או הנה עם מה שאת רוצה או לא רוצה. יכול להיות שאת דמי-סקסואלית: מעוניינת בסקס רק עם מישהו שאת מאוהבת בו. הבעיה היא שבעולם המיני של היום מאוד קשה למצוא את עצמך כשאתה לא רוצה לקפוץ מיד לעגלת הסקס. ובלי קשר לכל זה, לדעתי יש לך גם קשיים ופחדים ממערכות יחסים, שלי נראה שהם מאוד טבעיים. פחד מאובדן שליטה, פחד מהתחייבות והתמסרות, אלה פחדים טבעיים... אבל פחדים שתצטרכי להתגבר עליהם כדי להכנס למערכת יחסים. השאלה היא אם וכאשר תכנסי למערכת יחסים כזאת - האם תהיי מעוניינת בסקס? בסופו של דבר, זאת השאלה שמגדירה א-מיניות. אם היית עכשיו עם גבר שתחת שליטתך, האם הייתם מקיימים יחסים?

נלה22

New member
תודה רבה.. מקמיקא אני מגיבה לך...

אני חושבת שאיך שהגדרת אותי מצויין...אני מאוד מאוד נהנת מהמסביב של הסקס אבל שזה מגיע לזה אני תפתאום פוחדת.. מאובדן שליטה או מה שזה לא יהיה.. כרגע אני בקשר עם בחור [אנחנו יוצאים חודש וקצת..] למזלי הוא גם בתול ככה שהוא לא לוחץ ולא שום דבר ובגלל זה גם נתתי לו הזדמנות ולא שללתי אותו כבר בפגישה השנייה.. כי נורא כיף לי להיות בחברתו ועל אחת כמה וכמה שאני לא לחוצה "למלא" את ה"חלל החסר"-סקס שאם בפגישה הגג 5 6 אז כבר הגבר אולי לא ירצה... אני כן שואפת להגיע לסקס איתו [נראה לי].. אני לא יודעת אין לי מושג מה אני מרגישה ומה יהיה בעתיד ולכן אני כ"כ מבולבלת, מתוסכלת, ותוהה מה יש לי ? בוא נגיד שזהו גבר שהוא כן סוג של תחת שליטתי ועל אחת כמה וכמה שהוא בתול אז בכלל אני מרגישה איתו ביטחון..

אז נסי את הקשר הזה ותראי מה תלמדי על עצמך

הדבר היחיד שהפריע לי בהודעות שלך היה המילה פחד שחזרה על עצמה בכולן. פחד הוא לא דבר חיובי וכדאי שתביני מאיפה הוא בא. אם הוא בא ממקום של 'אני לא מעוניינת בסקס ומפחדת, כי אני יודעת שמתישהו זה יגיע' אז כל מה שאת צריכה לעשות זה להבין שזה לא חייב להגיע וליידע על כך את בני הזוג שלך. אבל אם הפחד נובע מאותו מקום של קושי לאבד שליטה - זה לא קשור לא-מיניות. ונכון שהרבה אנשים חווים את זה, אבל אם זה מביא אותך למצב שאת לא מסוגלת לקיים שום קשר, כדאי לעבוד על זה. מקווה שהקשר הנוכחי יעזור לך להבין את עצמך יותר וללמוד על עצמך ועל המיניות שלך. בהצלחה!

נלה22

New member
היי ורוד:)

לדעתי המילה פחד חוזרת שוב ושוב כי אני באמת פוחת ואין לי מושג ממה .. יום אחד ישאלו אותי אז אני פוחדת מהכאב \ מהסיטואציה \מחוסר שליטה.. ויום אחר פשוט אני לא רוצה לא בא לי... ממש פיצול.. וזה מה שנורא מכביד ומקשה עלי! אין לי מושג באמת מה קורה לי מה עובר עלי.. אני יכולה להיות בבית לחשוב עליו ונורא לרצות לקיים.. איתו [עכשיו ושלא הייתי איתו אז בכללי הייתי רוצה] ומצד שני.. שמגיעה ההזדמנות.. אני מתקפלת.. אני לא רוצה. דוחה את זה.. וזה מוזר.. די דוגרי אני מאוד רוצה את זה [אולי בגלל לחץ חברתי או פשוט להוכיח לעצמי , להעלות לעצמי את הביטחון, לדעת ממה אני כ"כ חוששת כדי שאפסיק] אני מצטערת על החוסר שקיפות אני כפלי עצמי לא שקופה וברורה.. מכל אותן החששות האלה.. המתישות.. :( באמת באמת שקורים לי הרבה מצבים שאני רוצה מאוד.. ופתאום.. לא אני לא רוצה.. איזה מוזר זה! אני אקבל מה שאני אהיה רק שאני אדע כבר:\ ד"א לא-מיניים יש ילדים?? אני מניחה שלחלק יש.. ולחק זה בא באמצע החיים. אני בכלל לא הכרתי את המילה הזו עד שמישהי שעובדת איתי ומתגרשת סיפרה לי שהיא הפכה לא-מינית.. טוב חפרתי מספיק:)

לי יש ילדים

חשבת להתייעץ עם מישהו? אולי אפילו מטפל? נשמע שאת צריכה מישהו לדבר איתו לסדר את המחשבות. משהו יותר מהודעות באינטרנט...

נלה22

New member
כן... פעם אחת...

שהייתי ממש כבר על סף הדמעות וכו.. שלחתי הודעה לער"נ ושם הציעו לי ללכת לסקסולוגית אבל.. מה יש לי לעשות אצלה אם אני בתולה..? ובכלל פדיחה לא?כאילו להגיד לה אני בת 22 בתולה.. .. גזר דין מוות מבחינתי.. סליחה על הקיצוניות כן? :(

למעלה