i need advice

MissUnKnown

New member
i need advice

especaily from the males eliav, eran, jonathan and any female that has something helpfull to say :). what present would you preffer to get? a book of a band you like a proper hard cover book, covering everything that th band had done... including images, its a quite a big book. OR a box,a kit full of little thing, a paper back book and the rest i dont know. im just lost, im trying to find something for my boyfriend for our anniversary. if you got any usfull ideas plz help me. thanks :)

lol lypop

New member
how 'bout

a CD? doesn't have to be a band he knows...it can be something that you think he might like.. i deeply recommend on coldplay..they're amazing. but it's just my opinion
good day to you! Ron

מה בדבר

תמונה ענקית שמחולקת להמון תמונות שלכם יחד ואיזה דיסק טוב שהוא יאהב? אני לא בטוחה, זה דיי תלוי בכמה זמן אתם יחד, כמה את מוכנה להשקיע... וכו'.

וואו, זה הרבה זמן

את יכולה לעשות משהו רומנטי וקיטשי, שאני בחיים לא הייתי עושה לחבר שלי, אבל זה כי אני לא רומנטית וכי אין לי חבר, אבל חברות אומרות שזה יוצא נחמד, אז תנסי... את יכולה לקנות לו שעון יפה ולקחת לחריטה, לחרוט משהו בנוסח: "חושבת עליך כל דקה" או משהו כזה... אני ממש גרועה בדברים האלה... את יכולה גם לקחת אותו לאיזו הופעה של להקה שהוא אוהב, או לעשות לו יום כיף ובסופו לתת לו מתנה קטנה (אפשר ספר או משהו, לא צריך משהו יקר אם את משקיעה ביום כיף)... ושוב, זה תלוי כמה את מוכנה להשקיע ובמה החבר שלך אוהב, אני סתם זורקת דברים לאוויר, מקווה שזה אולי ייתן לך רעיון, זה פשוט קשה כי אנחנו לא מכירים אותו, את זו שיודעת בערך מה הוא יאהב. בהצלחה בכל מקרה. [=

MissUnKnown

New member
i know

im just trying to get a males prespective, its kinda hard to get something for him :)that he likes , realy likes. but im geting there thanks

CosmikDebris

New member
קופסה... קופסה!

הכי כיף קופסה עם מלא הפתעות בפנים.ותשימי כמה שיותר דברים קטנים ולא חשובים אבל מגיניבים בהחלט. אני אישית הכי אהב דברים שיש בהם טאצ' אישי. אבל מצד שני גם לי מרפיע שמש'יעים עלי הרבה כסף. אבל אני בעד קופסה עם הרבה הפתעות.

MissUnKnown

New member
:)

i think ill do that, now i need to find a proper Transformer(from japan). do you have any idesd fro little things ? how are you by the way?

נעמצי

New member
ובאותו עניין

החבר שלי נוסע לארה"ב עוד יומיים, אני נוסעת רק עוד חודש יש למישהו רעיון מה לתת לו מתנה לחודש שלא ניפגש? סתם משהו ממני שיהיה איתו???

Emc2

New member
מזה?

(הערת המחבר: למה לכולם יש פתאום בן או בת זוג ורק אני לא יודע מזה?
) חד משמעית... קופסא למה? כי זה הרבה יותר אישי מספר שמישהו כתב ואת השקעת את מיטב זמנך ב... אמממ... ללכת לקנות אותו וסתם תעשי לו אוכל... ידוע שגבר שבע הוא גבר מאושר :) ואם את לא יודעת לבשל, לא נורא, הוא לא צריך לדעת שלא את בישלת :)

למעלה