I might rigret, this love

HiPpiE Boy

New member
I might rigret, this love

אני יודע שאני לא כותב פה הרבה בכלל,יותר נכון רק משאיר הודעות בשרשור מוזיקה לסופ''ש.....אבל אני קורא פה,ואני רואה שהפורום החמודי הזה קצת שונה מכול שאר הפורומים שאני מכיר...כול אחד פה בא וכותב מה שבא לו כי יש פה על כולכך הרבה נושאים לכתוב.....אז איזה מזל שיש מקום כזה:)

בכול מקרה..העניין הוא כזה,
לפני לא זוכר כמה זמן...."יצאתי" עם מישו,אני אפילו לא יודע להגיד כמה זמן זה נמשך(אני לא מהאלה שסופרים חחח)...ואני שם-" ביצאתי כי...אני אפילו לא ידוע איך לקרוא לזה,אתם יודעים זה כול התקופה הראשונית הזאת שאתם מתראים עם הבנאדם כול סופ''ש מידי פעם באמצע שבוע,מדברים קצת בטלפון,יוצאים לשתות,שוכבים,....אבל לא מגדירים את זה כחברים.

מה אני אגיד....היה לי כיך איתו היה לי טוב איתו זה הבחור הראשון ובינתיים היחידי שהכי קרוב שהיה לי לחבר(Boyfriend)
היה לי טוב איתו כי אהבתי את מה שהוא היה מה שהוא הציג מה שהוא עשה איך שהוא עשה....מלא דברים,בין אם זה שהוא אהב את ג'ניס ג'ופלין,ובכללי הוא אהב מוזיקה ממש מגניבה(הוא הכיר לי אומן,בשם Devendra Banhart אני אישית ממליץ לכם לחפש דברים שלו ביוטיוב)
,בין את הסטייל שהיה לו....הוא היה סוג של Hippie שאני מת על זה,
הוא היה גם סוג של מיינד רידר...ולאו דווקא טלפתיה....הוא היה יודע לקרוא אנשים רק מלהסתכל עליהם ואפילו מבלי להכיר אותם בכלל,אני זוכר יום אחד יצאנו לשתות....איכשו הגענו לדבר על פייסבוק(שלא היה לא) איכשהו הראתי לו תמונה של אמא שלי בפייסבוק והוא התחלי לשאול אותי שאלות עליה,הוא אמר כול מיני פרטים עלייה הוא די דייק,ושוב אין סיכוי שהוא מכיר אותהXD
מי שמכיר אותי יודע שאני חולה על כול השטויות האלה,ובכלל היה בו משו מסתורי מאוד ומושך מאוד בדמות שהוא היה במה שהוא אמר במה שהוא ייצג

כמובן שהיה כיף איתו היינו נפגשים כול סופ''ש היינו שוכבים כול סופ''ש מידי פעם יוצאים לשתות הכול טוב ויפה
מפה לשם עשיתי קצת שטויות שאני לא אסביר כי זה סתם יאריך את מה שאני כותבXD אבל הוא היה אומר לי לפעמים שהוא לא יודע בדיוק מה לעשות...שהוא לא מרגיש,שהוא לא בטוח שאני באמת נמשך אליו,שאני באמת רוצה בו(מה שלא היה נכון).
אני ניסיתי להסביר לו שזה לא נכון ושהוא טועה ושהוא צריך להבין אותי כי זו פעם ראשונה שלי שאני כולכך קרוב ככה עם מישו,ניסיתי להסביר לו שזה כמו בשיר של תמר אייזנמן,כמו בשיר שלה שהיא אומרת Baybe I don't know how to be together.

לפני שאני אגיע לסוף אני רוצה לציין שבשלב כולשהו גם אני הייתי מבולבל ופניתי אליו ועשיתי לו את שיחת ה"מה אנחנו?" והוא הסביר לי שהוא לא יודע שכרגע אין לזה הגדרה,ולא צריך לחפש הגדרה,שכרגע טוב לו ככה,טוב לנו ביחד ומי יודע אולי זה יתפתח משם הלאה...

מה שלא קרהO_0.
אחרי כמה זמן הגיע זמן שיחת ה"אנחנו צריכים לדבר"...לצערי אני זוכר את השיחה במעורפל(טוב הגזמתי אבל לצערי אני לא זוכר מילה במילה מה שהוא אמר) הוא שוב חזר ואמר מה שציינתי קודם לגבי מה שהוא לא בדיוק הרגיש ממני,הוא מילמל משו(כמה חבל שאני לא זוכר) לגבי מה עם להחזיק ידיים ברחוב נגיד(מה שלא עשינו),מה עם נשיקה...כול פעם שאנחנו נפרדים(לא יודע,היינו נפרדים בחיבוק....ממתי נפרדים מאדם שהוא לא החבר שלך,בחיבוק ונשיקה?O_0).
הקטע הוא שגם אני סוגשל תהיתי לגבי הדברים האלה,ואמרתי לו את זה,ואמרתי לו מה שכול הזמן אמרתי לו...שזו פעם ראשונה שאני בקטע כזה עם מישו שגם עם בחורה הרי אףפעם לא הייתי,ושאני פשוט לא יודע מה עושים
הוא אמר גם שהוא לא מרגיש את הקליק הזה שאמורים להרגיש שמאוהבים(איך לא מתאים לו לדבר על הקליק)(תזכרו,אני זוכר את זה במעורפלXD אני בטח קצת מערבב דברים).אמרתי לו שדבר ראשון לא חייבים שיהיה קליק כזה כדי להיות...ביחד,ושאולי הקליק הזה יבוא מאוחר יותר(ואז אמר לי:נההההה,ממתי? כשנהיה זקנים?) ושדבר שני,גם אני לא הרגשתי שאני מאוהב בו,כיף לי איתו טוב לי איתו והכול אבל לא הרגשתי מאוהב( ואולי כן? איך יודעים בכלל שמרגישים מאוהבים?!!?!:!?!)
בקיצור....נפרדנו(לא שהיינו ביחד,כן?)

אני ניסיתי קצת לשמור איתו על קשר מה שפשוט לא הלך....לא חשוב למה

העניין הוא....שלא יודע כמה זמן כבר עבר מאז אבל אני לא מפסיק לחשוב עליו,הוא פשוט לא יוצא לי מהראש,אני לא מאוהב בו(וגם לא הייתי,זוכרים?) אבל הוא היה הכי קרוב שהיה לי ל לאהוב מישו ככה,אבל אני מתגעגע אליו,מתגעגע לציפייה ללפגוש איתו סופ''ש, להעביר איתו את כול השישישבת ביחד,לדבר איתו, להקשיב לו, לצחוק איתו,לצחוק עליו,לעשן את הטבק שלו( אין כמו גולדן וירג'יניה חחח)ללכת לישון עם מוזיקה מדהימה ברקע(כמו דוונדרה בנהרט,וכמו אנשוקה שנקר,וכמו עוד מלא ואמנים אלטרנטיבים ולא מוכרים),לנשיקות שלו(אחחחח),לריח שלו שהיה ממלא את החדר שלי כול פעם אחרי שהוא היה עוזב.
עכשיו אני נזכר שהוא היה תמיד מסתובב עליו עם שרשת של בקבוק שבפנים הייתה תמצית של פצ'ולי(מה ההסתברות? זה הבושם האהוב עליי!)(+מוכרת בחנות בשמים פעם סיפרה לי על פצ'ולי שבשנות ה60 כול ההיפיות היו מסתובבות עם שרשרת של בקבוקון עם פצ'ולי בפנים)

ומה שאני רוצה להגיד בעצם אחרי הכול זה שאני לא יודע למה אבל אני מרגיש שבא לי ללכת אליו ולספר לו את זה לספר לו שאני לא מפסיק לחשוב עליו(לא מאוהב בו אבל!),שאני מרגיש שאני צריך להודות לו,שהיכרתי בנאדם מדהים כמוהו,להראות לו שקניתי דיסק של דוונדרה בנהרט,
מרגיש אני צריך לראות אותו(ואת הזקן שלו,ואת הספטום|פירסינג בין הנחיריים| שלו,ואת העיניים שלו,ואת הפרצוף שלו)שוב,רק עוד פעם אחת,ולהגיד לו תודה על כול אלה ולא יודע על מה...ולתת לו חיבוק ענקי,וללכת.(עניין של חמש עשר דקות,רק מרגיש שיש לי את הצורך,הדחף הזה ליידע אותו בכול זה,להגיד לו תודה.

הבעיה היא...1. שאני מפחד שכשאני אראה אותו אני אתנהג כמו בחורה מפגרת ומובכת שלא יודעת מה לעשות עם עצמה ברגע שהיא רואה אקס שלה(הוא אפליו לא אקס שלי,רק בחור שהשפיע ליי חזק ובצורה משמעותית)
ו2. אני לא בטוח עד כמה זה בסדר לעשות את זה ואם הוא בכלל צריך לדעת מכול מזה או שאני פשוט אשמור את כול המחשבות האלה שלי לעצמי

Baybe I dont know how to be together
but you'you got the perfect smile
Im caught in your net
I might regret,this love.
http://www.youtube.com/watch?v=P7xW8L6Dq1I

נ.ב תודה מראש על כול התגובות,כולכך משחרר לפעמים לכתוב...:)

תודה על השיתוף

צ'מע, אין לי מה להציע לך. פגיעות אינה דבר שלילי, ואם תצא "בחורה מפגרת" אז מה? ממי יש לך להתבייש, אהה מעצמך? אל תתבייש מעצמך ומהאותנטיות שלך.
מעבר לכך, למרות שאתה כותב פעם אחר פעם שאינך מאוהב/אוהב אותו התיאורים שלך לי מזכירים אהבה, ובמיוחד תהליך של אבל כתוצאה מפרידה. אז אם אתה בתהליך של אבל בשל הפרידה, אישית לא הייתי קוטע אותו בניסיון לחזור אל מה שהיה, שכבר לעלום לא יהיה.
אין לי מה לומר על הבחור כי הוא מגיע אליי דרך העיניים שלך. ודרך העיניים שלך זה בחור שלא מעוניין במחוייבות. אז לא.
ישנם עוד דגים בים, בחיי
בהצלחה
אוהד

זה מגניב להשטתה באהבה...ואתה אוהב

אולי בגלל שאתה יותר חושב על אהבה אתה לא מזהה כשהיא מגיעה או שאולי אתה כל כך מלא בעצמך שלא הספקת להרצין. גם זה וגם זה אחלה לגמרי.
לפי מה שאתה מספר נראה שיש בו דברים שמסקרנים ומושכים אותך, והתרחקתם רק מתוך איזו סתמיות ולא מבעיה כלשהי. אני שהיחסים בניכם התבססו על גבריות ומגניבות וכל זה נחמד עד שהלב שלך אומר לך "בייבי אתה מאוהב כמו פרח'ה" אז ברחת...אבל לא הגעת רחוק
זה תמיד קורה כשזה אמיתי, פשוט חוזרים להיות מפגרים קטנים
זה נורא יפה בעיניי ואם הייתי במקומך הייתי בוגד באגו שלי ומתציב מולו ואומר "בייבי אני שלך אם אתה רוצה אותי, יש לי ענינים בלב שאני להרגיע"
והוא בטח יגיד לך בקול גברי נמוך "תביא בוסה" ובא לציון גואל !
תן ללורה לעשות לך טוב גבר http://www.youtube.com/watch?v=yA3w6p96Ff8

white star

New member
חיבוק|

אני חושב שסה"כ היה לך טוב איתו ואתה רוצה לעשות מין סיום לקשר שהיה לכם (בלי להיכנס להגדרות).
אולי תתנהג כמו בחורה, אולי לא, אבל למה לשבור את הראש על "מה אם"?

למעלה