i-mate K-jam

shablul at home

New member
i-mate K-jam

שלום לכולם, יש לי אפשרות לקנות את הנזכר למעלה במחיר סביר (יד שניה + אחריות ממקור אמין), רציתי לדעת איזה עוד אפשרויות יש לי כרגע למכשיר Windows Mobile 5, WIFI ו- טלפון GSM המחיר לא ממש חשוב אבל צריך להיות בתמורה טובה שתצדיק את אי-קניית ה-KJAM אבל יכול להיות שהוא דווקא שווה, או שעדיף לחקות למשהו שהולך לבוא? תודה מראש לכל העוזרים! שבלול

tzafrirs

New member
מתוך ניסיון זה אחלה מכשיר

יש לו את החסרונות והיתרונות שלו. אבל מכשיר ממש טוב. אם אתה מוכן להשקיע עוד אז אולי תלך על ה- JASJAM (או איך שלא קוראים לחדש ההוא...), אבל המחיר יהיה בערך פי 2 ממש שאתה עכשיו קונה (אם אני מעריך את מחיר העיסקה כראוי)).

shablul at home

New member
תודה על התגובה המהירה!

הJASJAM שווה את ההבדל? חוץ ממעבד חזק יותר (כמה זה באמת משפיע בעבודה עם ה-KJAM) מה עוד אני "מפסיד"? המחיר הוא 2000 ש"ח היה בשימוש מעט מאוד זמן ואני חבר של הבעלים (יש שנה אחריות) זה מכשיר די ישן (ה KJAM באופן כללי) ורציתי לדעת שאם אני מוסיף עוד 2000 אני לא מקבל משהו הרבה יותר שווה.... שוב תודה

tzafrirs

New member
מס' דברים

1) תמיכה גרועה 2) ה- 69XX דאי דומה ל- K-JAM. ואם יש לך התלבטות... אז אולי ה- IPAQ בגלל ה- GPS, אבל אני לא בטוח באיזה לבחור.

shablul at home

New member
אז בעיקרון אין לי יותר מידי בחירות

בדרישות למעלה? GPS אני לא צריך ואין בעיה כל מכשיר GSM טריבנד שגם לא נמכר בארץ

tzafrirs

New member
אני פשוט עברתי פה אז הגבתי...

תשמע. המעבד הוא דאי איטי, אבל כחה זה לרוב במכשירי PE. במכשיר החדש אתה מקבל דור 3 עם מצלמה ומעבד יותר מהיר. זה בתחלס. בין היתר יש מקלדת קצת שונה ועוד כמה דברים...

shablul at home

New member
מה זה PE ואני לא מבין כלום

בטלפוניה, שאומרים 3G מה זה בתכל"ס אומר? שוב תודה, אפילו שרק עברת פה, לא היית מוכרח להגיב

N i r T

New member
PHONE EDITION

גרסת מערכת הפעלה תומכת טלפון משולב. 3G זה אומר שיחות וידאו עם המכשיר בתמורה למאות שקלים בחודש למפעיל הסלולרי בתמורה למשהו שקל לחיות בלעדיו. אה - והורדת קבצים שאתה לא צריך ישירות למכשיר במקום בערב למחשב בבית (שאותו ממילא אתה צריך כדי להתקין את מה שהורדת). ל - KJAM שאתה קונה יש תמיכה בעברית ועברית צרובה במקלדת? אם כן - קנה אותו. ל JASJAM עוד אין גרסה "מאוזרחת" בישראל. לחכות למכשיר טוב יותר תמיד אפשר. יש לי חבר שעושה את זה כבר 5 שנים ומרוצה עד הגג.

shablul at home

New member
תודה על התגובה, אין לי צורך בעברית

אבל מה הכוונה אי אפשר להוריד קבצים? אי אפשר להוריד תוכנות מהאקספלורר ישירות למכשיר ב-KJAM? אני מברר כרגע מחיר על ה-JASJAM ועדיין צריך לראות אם המחיר מצדיק את המעבד ושיחות הוידאו ועוד משהו, מה החיסרון במכשירי Windows Mobile 2005 Smartphone ללא טאץ' סכרין, האם כל התוכנות ל- Pocket PC PE עובדות גם על כזה? ואם כן, יש משהו עם WIFI? אני רוצה מכשיר "כמעט" הכי טוב שיש כרגע לקנות, אבל עדיין בגדר ה"חודש חודשיים" זמן התיישנות... תודה רבה

shablul at home

New member
יש לי כמה מכשירי פאלם

אבל אני מעוניין בטלפון Windows Mobile הכי מתקדם שניתן לשימוש בארץ...

3G זה לא שיחות וידאו

3G זה אומר קצב העברת נתונים גבוה בהרבה מהדורות הקודמים. גבוה בערך פי ארבע מהם. זה אומר משיכת מייל יותר מהירה, סנכרון ברשת מהיר יותר (אה, אופס, שכחתי ש WM זה לא פאלם), גלישה באינטרנט, השתלטות על המחשב, צפיה בשידורי וידאו ללא התקעויות, שימוש בטלפון כמודם לחיבור מחשב נייד לאינטרנט במהירות גבוהה (כמו ADSL בימיו הראשונים) אה כן, וגם שיחות וידאו. בגלל שהמפעילים הסלולרים בארץ לא הצליחו לחשוב על שימוש אחר לקצב העברת נתונים מהיר, אז דור-3 משווק כאן בתור "האפשרות לנהל שיחות וידאו".

והערה קטנה...

את כל הפעולות האלו אפשר גם לעשות עם GPRS רגיל רק שזה יהיה איטי בצורה שמוציאה את החשק לנסות בכלל.

N i r T

New member
אני דווקא מרוצה מה- EDGE

מסתנכרן לי מספיק מהר עם המייל, כשצריך אינטרנט הוא עובד מספיק טוב. כשחושבים על עלות השימוש ב 3G יוצא החשק לעשות את כל מה שאתה מתאר, מה גם שה- EDGE מספיק טוב לכל הדברים שתהייה מוכן לשלם עבורם (כרגע). גם בימי האינטרנט הראשונים שילמנו לפי זמן חיבור או גודל התעבורה ובסוף הגענו ל- FLAT RATE. כשזה יקרה באינטרנט סלולרי/WIMAX אני אודה שההשקעה ב 3G משתלמת.

+++

אתה די צודק EVDO זה הדור-3 של פלאפון. ברשתות סלקום ואורנג' זה נקרא UMTS. שים לב שמכשיר שתביא מחו"ל לא יעבוד בכלל ברשת פלאפון אז אל תנסה אפילו ללכת לכיון של CDMA/EVDO מחו"ל.

shablul at home

New member
ב-SPRINT לפני יותר משנה דווקא

היה אפשר להשתלט על המחשב בTREO 650 עד כמה הבדל רציני כאן? זה עבד יופי בCDMA לפני מספיק זמן תודה על התשובות

לא יודע מה איתך.

אבל אני "מסנכרן ברשת" ממש עכשיו. וגם עכשיו. אה....ועכשיו שוב. פוש-מייל? שכחנו.

למעלה