I`m not sitting on a gold mine...

Oi Vey Zmir

New member
I`m not sitting on a gold mine...

סקר קצר ומהיר: אנשים כאן הולכים להופעות? אני קצת במשבר כי בזמן האחרון הייתי בהמון הופעות שאמנם עולות הכי הרבה 40 שקל כניסה, אבל בכל זאת תמיד זה נמצא רחוק מאיפה שאני גרה (בעצם טוב שכך). נכון שלא עולה לי כסף לנסוע באוטובוסים אבל בכל זאת זה מעצבן אותי. הנה קצת פרסומת: יום חמישי 1/3 (יום חמישי הקרוב...נראה לי זה התאריך) יש הופעה של Good Clean Fun בת``א יום שישי 2/3 יש הופעה של good Clean Fun בכפר סבא יום שבת 3/3 יש הופעה של Good Clean Fun בחיפה יום שישי 9/3 (אני לא בטוחה..זה אמור להיות יום אחרי פורים) יש הופעה של ברי סחרוף בכפר סבא יום שני 12/3 יש הופעה של פוליאנה פראנק בחיפה. (ד``א בכל הופעה של gcf יש להקות אחרות שמופיעות איתם רק שאני לא זוכרת בדיוק.) מישהו שמע על ההופעות האלה בכלל? מנסה לעורר דיון אוי

Hell is beige

New member
הנה נושא לדיון:

אני שונא את ברי סחרוף!!! גמכן מלך הרוק הישראלי... מוניקה סקס ואיפה הילד פי אלף...

Oi Vey Zmir

New member
לא שאלתי אם אתה אוהב את ברי סחרוף

ומספיק לסטות מהנושא בכלל אתה מגיב על כל הודעה כמעט אז אולי כדאי שתכתוב משהו לעניין למרות שאין כל כך מה להגיב על ההודעה שלי. תהיה קצת יצירתי. אוי

Hell is beige

New member
שאלה עניינית

איך אני אמור להגיע לחיפה בשביל לראות פוליאנה פראנק?

Oi Vey Zmir

New member
ההודעה האחרונה לסגירת הצ`אט המוזר ה

זאת הופעה יחידה שלהם אז כדאי לך להתאמץ אני לא יודעת איפה אתה גר אבל אני גרה במרכז ויש לי חברים בצפון אבל בעיקרון יש מה לעשות בחיפה תסע בארבע (או סתם באוטובוס האחרון לחיפה) ואז סתם תסתובב וההופעה תתקים ב``מרתף 10, בית רוטשילד מרכז הכרמל ליד הסינמטק, 22:00, 35-40 ש``ח כניסה``. שווה, לא? וסתם שאלה- איך הגעת ל186 (משהו כזה) הודעות כבר?! אוי, מסיימת את הצ`יטוט (יש אייסיקיו בשביל דברים כאלה)

kirk hammet

New member
לא נכון !

סתום את הפה , ברי סחרוף בסדר גמור יחסית לחרא שהולך בארץ..... מאיפה הילד עשו הרבה הרבה יותר ממה שהם ומוניקה סקס בסדר גמור אבל לא יותר מברי אם תשאלו את דעתי נוער שוליים ומופע הארנבות של ד``ר קספר הם הכי טובים תודה גילעד חסר השם . טוב נו אתם מכירים את התבנית

Oi Vey Zmir

New member
הערה אחרונה

לא יכולתי שלא לתהות: מה ז``א ``גילעד חסר השם``? זה הפוך על הפוך? זאת ציניות שלא קלטתי? סרקזם חד שלא מובן לי? ממש נונסנס, הא? אוי

kirk hammet

New member
לא

זה פשוט ....בערך בהודעה הראשונה שלי חתמתי בשם גילעד וכתבו בתשובה :יש פה יותר מדי גילעדים , אז אל תהיה גילעד ... לא אשמתי שיש פה אנשים אינפנטלים ....... אבל אני גאה בשם שלי אז אני גילעד ... אבל אני גם חסר שם מאותה סיבה ביי ...

Hell is beige

New member
צ`מע

נוער שוליים ומופע הארנבות באמת תותח אבל ברי לא יותר טוב ממוניקה סקס בשום דרך אפשרית, ובטח שלא מאיפה הילד!

Levinzone

New member
שי החמשוש

עד עכשיו לא אמרתי כלום, כי אני לא חושבת שזה עניני או ענינו של אף אחד חוץ מנעל, איזה הודעות צריכות להיות הפה ואיזה לא...אבל די. באמת די! אני ממש לא מבינה..אתה פשוט חזרת על ההודעה שלך פעמיים! תקרא את ההודעה הראשונה שהשארת בדיון הזה , ואת ההודעה שעליה אני מגיבה עכשיו!! כתבת בדיוק אותו דבר...זה לא צ`אט ואני לא חושבת שאתה מבין את זה!!!!!! אתה משאיר כל כך הרבה הודעות, אבל לדעתי אתה משאיר את רובן כדי שנראה את השם שלך הרבה.... זה לא שומדבר אישי נגדך אבל אני ממש מבקשת- תחשוב קצת לפני שאתה משאיר פה הודעות... העיקר האיכות לא הכמות!! (שוב הפתגמים האלה).. חלאס -יעל-

Levinzone

New member
מוניקה סקס

מופיעים בראשון ביום חמישי הבא- נראה לי שזה יוצא ה11 בחודש...באמנזיה..... מי שלא בא- מרובע! מי המציא את הפתגמים האלה בכלל??? -יעל-

כולם יהיו שם !! חובה לבוא !

מי שמחממים אותם הם ללא ספק גאוני בראשית .. :) בראשותו של דני בילו הגדול ! זה גם יוצא 3 ימים אחרי יומולדת 18 שלי .. :) יהיה ענק ! אבל .. לפי מה ששמעתי מדני ... כנראה שמבטלים את ההופעה של מוניקה סקס ... ואז לא יהיה כיף בכלל .. באותו זמן .. בקומה השניה בתל אביב .. להקת ``שירת התקווה`` מופיעים .. הבטחתי להם שאני בא .. אבל .. מממ .. אני מעדיף מוניקה סקס ובראשית ... ו3 ימים לפני זה .. ברי סחרוף מופיע במופת .. ואגב ! ברי סחרוף הוא הזמר הכי גדול בארץ.

Oi Vey Zmir

New member
מה עם Good Clean Fun?

אין פה אף אחד שמכיר אותם? ובשביל ליאורה- ההופעה של פוליאנה, כמו שכתבתי, ביום שני ובסוף אין הופעה בחיפה של gcf שתי ההופעות יהיו בת``א- אחת יום חמישי אחת יום שבת וזהו אוי

Levinzone

New member
כן שמעתי....

זה בטוח שמבטלים???????? ואם כן, מה עושים בפורים? אה, וממתי יש בקומה מקום להופעות?? החדר שלי יותר גדול מהקומה -יעל-

כנראה שכן ...

ואם כן .. אז גם בראשית לא מופיעים .. חוץ מזה .. יש מספיק דברים לעשות בפורים. ואין לי מושג איך הם אמורים להופיע בקומה .. אבל הופיעו שם כבר כמה פעמים ..

Levinzone

New member
אוף!

נו באמת! אוף.... אז מה אני אעשה בפורים? אנחנו בגדנ``ע עד יום רביעי.. אוף

באיזה תאריך זה יוצא בכלל ?

כל אחד אומר לי משהו אחר ... ולמה את הולכת לגדנ``ע ? זה לא כיף בכלל ... למעשה זה אפילו גרוע ביותר ...

Levinzone

New member
הממממ ב11 לא?

פורים עצמו זה יום רביעי, ומוניקה סקס חמישי. למה אני הולכת לגדנ``ע? די נו, עד שהחלטתי ללכת

luka

New member
ראשון- סליחהעל ההפרעה אבל...

למה אני שמעתי שגם היהודים מופיעים באמנזיה? לי אמרו היהודים ומוניקה סקס, טוב שיהיה:)) ומי מכם הולך להופעה של ברי?, אני יהיה שם אם יהיה לי כסף ואם זה לא יוצא על הזמן שאני יהיה בו באילת, נראה.

למעלה