I`m in a crises here! בבקשה...

בורה

New member
I`m in a crises here! בבקשה...

הלו? מישהוט שומע אותי?? אני בעיצומו של תהליך החלמה והייתה לפני חצי שעה נפילה. לפני 3 שנים הגעתי ל-32 ק``ג (אני 1.62) והוגדרתי קלינית כאנורקטית. אבל אף פעם לא נכנסתי לפורום או הגדרתי עצמי כך, כי תמיד הייתי מודעת לנזקים שבהרעבה. לא רעבתי מתוך כמיהה לרזון אלא מתוך רצון להתאבד באופן שלא מתנגדש בבום עם עקרונות היהדות. (אני לומדת בחינוך הדתי ומגדירה עצמי, כרגע, כדתיה). ברגע שהתחלתי בטיפול פסיכיאטרי ופסיכולוגי הצלחתי (בעזרת המשפחה המופלאה שלי) להשתקם. אבל המשכתי להקפיד לא לעבור את ה-46 ק``ג (שזה המשקל שהדיאטנית הציבה כיעד) ולא לתת לעצמי להנות מהאוכל. אני כ``כ פוחדת שברגע שאתחיל להנות מאוכל משמין אז אאבד את השליטה על היכולת ליטול את חיי אם ארצה בכך וגם אהפוך ל``סתם `` נערה נורמלית (אלוהים ישמור...) לפני חצי שעה נתתי לעצמי לאכול מהמאכל שהיה אהוב עלי לפני כל המשבר. זה היה כ``כ טעים!! לא יכולתי להפסיק ובטח אכלתי איזה 300 קלוריות (אחרי שאכלתי כבר את מכסת הקלוריות היומית). אם זו עליית מדרגה בשיקום למה אני מרגישה כ``כ נורא ? בפעם הראשונה מזה שנתיים אני מקבלת שוב את הרצון להקיא הכל החוצה ולחזור לחסה והדיאט קולה...

תרנגולת

New member
..

אולי תנסי לקבל את הפחדים האלה כחלק מהמחלה.. הרי די הגיוני שתפחדי להשמין, אז נכון.. זה מרגיש רע עכשיו.. אם מחר זה ירגיש פחות רע- זה כבר יותר טוב. הדברים לא יסתדרו ביום אחד.. עשית דרך ארוכה עד עכשיו.. בכל מקרה- את מרגישה כ``כ נורא לאכול את האוכל הזה (בואי לא נקרא לו במספרים לשם שינוי:), כי את עדין חולה.. ועדין קשה לך. ושווה להלחם בזה, כדי שיום אחד תוכלי לאכול מה שתרצי בלי יסורי מצפון.. אני יודעת שקשה לך עם זה.. אולי תנסי למצוא לעצמך בינתיים עיסוק כל פעם אחרי שאת אוכלת.. משהו שיסיח את דעתך. מקווה שתרגישי יותר טוב מחר. תרנגולת. (.. בטח אמרתי דברים שברורים לך.. לא משנה).

בורה

New member
יו... תודה לך!

אבל למעשה אני לא פוחדת להשמין. אני רק פוחדת מאובדן השליטה. אני אפילו אוהבת את המראה המלא! (רק לא עלי...) אני עדיין מדברת במספרים וקלוריות כי זו היתה שיטת ההחלמה. לא התאשפזתי אלא נעזרתי במשפחה ובעיקר באמא שלי. מכירה את ``עקרון הרצף``? בחודשיים הראשונים ל``גמילה`` הייתי ככה עם אמא שלי. עכשיו, אמא היא פרופ` למתמטיקה ומדעי המחשב אז השפה שלה זה מספרים. עליות המדרגה היו כשכמות הקלוריות היומית יכלה לרדת או כשעליתי במשקל. למעשה זו לא ממש החלמה אלא רק שימוש שונה בסימפטומים ןהפנייתו לאפיקים יותר חיוביים.

תרנגולת

New member
גם הרזון הזה..

הוא אובדן שליטה.. אם היית שולטת בעצמך, לא היית מגיעה לשם. ואם כבר שליטה, אז לכיוון הבריא. יותר טוב, לא?

בורה

New member
את כמו הפסיכולוגית שהייתה לי!

בבקשה אל תדברי בסיסמאות (למרות שהן נכונות...) בתרבות שלנו שליטה=רזון ולא אכילה. כמה שאני מנסה להשתחרר מהמוסכמה הזו כנראה ש-16 שנים בעולם לא מאפשרות לי את זה.

בורה

New member
את לא סחוטה מלעזור לאנשים?

גם אני וגם masterb (בתקווה שהכל בסדר אצלו) בשעה אחת! אנחנו לא מעצבנים? במיוחד אני עם הבנאליות של ה``חולניות`` שלי...

felomena

New member
מה?!!!?!?!?!?

46? 46 זה משקל שהדיאטנית אמרה לך להגיע אליו...ואת בערך בגובה שלי...זה אומר שאני בסדר...אני שוקלת 43 על 1.60....אני יכולה לרדת עוד ואני לא בתת משקל? מה קורה פה ? אני מבולבלת?... יעל...

בורה

New member
לא! לא! לא! את כן בתת משקל!

46 זה המינימום של המינימום בשבילי. אם אני יורדת קילו אחד אני חוזרת לטיפול המפטם. בבקשבה על תרדי עוד... אני לא התכוונתי... חוץ מזה - כל הנשים במשפחה שלי רזות. זה יעצבן פה אנשים אבל מה לעשות ישלנו עצמות קלות. תעשי מה שהדיאטנית אומרת לך ואל תקשיבי לשטויות שלי!

למעלה