I.M - Converting Vegetarians

Sputer

New member
I.M - Converting Vegetarians

אין מילים לתאר.. דיסק של החייים Infected - Shkawkaw הטרק הטוב בדיסק איזה יופי איך ינעל רבק אפשר להכין דבר כזה ??!?!

k3213571

New member
דיסק יפה אבל מאכזב!!!

נהיה להם סגנון שונה ועכשיו בדיסק החדש רואים את זה יותר ויותר הם נהיו מסחריים הם עושים את זה בשביל הכסף לא כמו פעם. אני מתגעגע לסגנון הישן והטוב לסינפומטיק לדרקול לגיטרות לצלילים לעליה כל זה כבר לא נמצא באינפקטד זה אכזבה!!!!!!

Sputer

New member
מה אתה מדברררר ??

song pong albibeno apogifa night scorpion וכל אלה מה מאכזב (ועוד לא דיברתי על הפריסטייל) עזוב שטויות דיסק פצצה

gpeles

New member
באמת אחלה דיסק אבל לא מגיע

לרמה של קלאסיקל.. ומסכים עם ק... שהם התמסחרו עזבו פריסטייל תגידו פשוט פופ

trancelover

New member
מאכזב זה לא מילה..

הזמנתי אותו רק בשביל הפריסטייל.. אבל לפי מה שכבר שמעתי, הכל נראה מאכזב לעלה, כל "שיר" ריק כולו, הכל רקע עם בקושי תוכן.. קיצר נדפקו על כל הראש אינפקטד מאשרום.. בוא נגיד שמי שמחפש טראנס טראנס לא מומלצ בכלל האלבום, אבל הייתי אומר מי שרוצה להנות מהפקה מקסימלית בקטע של מוסיקה אלקטרונית איכותית ומקוריות שאין לה הרבה מתחרים.. ..אינפקטד ממזמן לא סם..

Sputer

New member
ממממממ

מה הבעיה בטראנס ? מה לא טוב טרקים בני זונות. תשכחו מ Symphonatic, bust a move וכל אלה זה לא יחזור כמו שנעלם הגואה. והפריסטייל מה ריק מוזיקה מדהימה לאנשים עם ראש פתוח. יש פה ושם איזה שתי שירים לא משהו אבל השאר בני זונות !

trancelover

New member
חח זה אשכרה אורן ברקן סטייל

עם כל מיני תיחכומים.. אני מדבר על הטראנס סייד SCORPION FROG הטרק הכי מכוער ששמעתי, יוו חבל על אינפקטד.. SONG PONG ממש נחמד, אהבתי לעלה..

trancelover

New member
אם כבר משהו דיי חדש ובןזונה "שלהם"

infected mushroom p.g.m. (delirious rmx טראנס זורם מורכב בסבבה

Sputer

New member
חחח אתה צוחק ?

מה אתה משווה את המובטל ההוא מדימונה לדיסק הזה ???!? ואם מישהו פה לא אהב את Shakawkaw platzeturra והשאר לצערי אין לו מה לכתוב פה כי נראה שהוא לא אוהב את המוזיקה של אינפקטד...

ELior

New member
אלו אלו אני מדימונה! ולא ניראה לי

שזה הרימקס של צומפי (דלריוס) ואגב הקלסיקל משרום הדיסק הכי טוב שלהם והבי פי אמ יפה חוץ מי איזה כמה טרקים שהם לא משהו אבל בגדול הוא יפה מאוד בימיוחד האמבינט שיש שם

RN2

New member
פה אני חולק עליך ידידי...

המקור פשוט מושלם וענק! למה לקלקל אותו? אגב, זה אני נועם, זוכר? מה המצב?

trancelover

New member
לא השוואתי למקור בכלל..

התכוונתי למשהו "דיי חדש".. בי פי אמפייר אלבום ענק,.. מאז הכל למטה.. (;

Sputer

New member
חחח בי פי זה בושה

הדיסק הזה לא רואה ממטר את בי פי אמפייר בבי פי אמפייר היה אןלי שתיי טרקים טובים (חוץ מקדאפי) כן כבר יש לך את Albibeno song pong שלא רואים שום טראק מבי פי...

MidNight Flame

New member
הממממ... עם כל הכבוד ../images/Emo13.gif

אלו הרי 2 דיסקים : החלק של הפסיי = תת רמה!!! הדיסק השני ענקקק!!!

Sputer

New member
תסביר לי מה הבעיה בטרקים כמו :

YankoPitch Song Pong Deeply Distrubed Albibeno

gpeles

New member
זה אומנות

בדיוק כמו שמה ששומעים ב-MTV אומנות.. מצטער מאוכזב לאללה Hush Male חמוד והלחן של Illuminaughty נחמד אבל אינפקטד יכולים הרבה אבל הרבה יותר מצטער לומר אבל מבזבזים פה פוטנציאל עצום של שני כוכבי טראנס שהולכים ומתמסחרים מרגע לרגע.. קראתי איפהשהו שהם עושים מוסיקה לפרסומת ל-MTV, מה זה?!!! בשביל מה?!!

למעלה