i love this game!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sok777

New member
ניצחון מגעיל.

סתם אל תעלב. מת עלייך בארסה!! וכל הכבוד גבר.

yuv3

New member
אם יורשה לי לשאול

איך באפריל יש לך את ואן דר וארט וטבז? כל אחד לבד עולה מלא

ofir91

New member
זה משחק ישן אני חושב...

וזה אפריל 2006 ... כנראה עבר הרבה זמן

סלח לי אם אני טועה, אבל..

לדעתי אתה מרמה, מילא לנצח את בארסה 7-1 כי זה יכול להצליח בפעם בכמה משחקים, אבל צ'בז ו-ואן דר וארט בסביליה? איך שילמת עליהם?

itamar argaman

New member
אחינו היקר

אני התחלתי את המשחק עם סלטה ויגו, העליתי אותה ליגה, וסביליה פתחה את השנה על הפנים, פיטרו את המאמן שלה, וביקשו ממני להחליף את מקומו, הסכמתי, ונתנו לי על ההתחלה כשהצטרפתי 31.5 מיליון. קניתי את ואן דר וארט ואת פרננדו. ואני מודה, במשחק נגד ברצלונה, רונלדיניו לא שיחק..... אך אטו, וכל האימפריה של ברצלונה שיחקה, ובכל זאת!

itamar argaman

New member
אכן אכן גבר!

תאמין לי, עצה לכולכם, כשאתם רואים שהקבוצה לא שווה כלום בלעדיכם, תנו להם אולטימטום קטן בהוצאות של ההעברות של השחקנים, ישר מעלים לכם את זה לטונות של כסף. אתם לא מאמינים, נתתי להנהלה של סביליה אולטימטום פעמיים, ויש לי בקופה פאקינג 52 מיליון דולר!!!!!

The Bz

New member
גמני הייתי בשוק שעשיתי את זה ביובה

והביאו לי פתאום מלא כסף אבל הם מורידים תמיד מהמשכורת אז זה לא כזה שווה

inko

New member
למי אכפת מהמשכורת?

זה גם ככה לא ממש משפיע עלי במציאות ומצדי שאני יהיה לא ידוע בכל העולם.

SiC

New member
הוא מתכוון

שזה יורד בתקציב המשכורות לשחקנים... וחוץ מזה, כל הרעיון זה להרוויח כמה שיותר כסף במשכורת האישית שלך! זה גם משפר את המוניטין, גם את הambition וגם- ככל השמשכורת שלך גבוהה יותר ככה הboard יחשוב כמה פעמים לפני שיפטרו אותך (נוסחא פשוטה: משכורת גבוהה יותר=פיצויים גדולים יותר)

יפה, אבל

מה שאני לא אוהב בניצחון הזה הם השחקנים. מה הטעם לקנות את השחקנים שכולם מכירים ויודעים שהם טובים ואז לנצח? כל הכיף במשחק זה לגלות דברים חדשים, שחקנים חדשים ולא מוכרים, כשרונות חבויים... עם כל הכבוד לקרליטוס טבז, חבוי הוא לא.

למעלה