אני התחלתי את המשחק עם סלטה ויגו, העליתי אותה ליגה, וסביליה פתחה את השנה על הפנים, פיטרו את המאמן שלה, וביקשו ממני להחליף את מקומו, הסכמתי, ונתנו לי על ההתחלה כשהצטרפתי 31.5 מיליון. קניתי את ואן דר וארט ואת פרננדו. ואני מודה, במשחק נגד ברצלונה, רונלדיניו לא שיחק..... אך אטו, וכל האימפריה של ברצלונה שיחקה, ובכל זאת!
תאמין לי, עצה לכולכם, כשאתם רואים שהקבוצה לא שווה כלום בלעדיכם, תנו להם אולטימטום קטן בהוצאות של ההעברות של השחקנים, ישר מעלים לכם את זה לטונות של כסף. אתם לא מאמינים, נתתי להנהלה של סביליה אולטימטום פעמיים, ויש לי בקופה פאקינג 52 מיליון דולר!!!!!
שזה יורד בתקציב המשכורות לשחקנים... וחוץ מזה, כל הרעיון זה להרוויח כמה שיותר כסף במשכורת האישית שלך! זה גם משפר את המוניטין, גם את הambition וגם- ככל השמשכורת שלך גבוהה יותר ככה הboard יחשוב כמה פעמים לפני שיפטרו אותך (נוסחא פשוטה: משכורת גבוהה יותר=פיצויים גדולים יותר)
מה שאני לא אוהב בניצחון הזה הם השחקנים. מה הטעם לקנות את השחקנים שכולם מכירים ויודעים שהם טובים ואז לנצח? כל הכיף במשחק זה לגלות דברים חדשים, שחקנים חדשים ולא מוכרים, כשרונות חבויים... עם כל הכבוד לקרליטוס טבז, חבוי הוא לא.