Cling And Clatter
New member
I love Mifhgesh Forum!!!11
וועעאעאעאעא כפרעליכן!!
מאוהבת בכך
טוב אני אספר ב"קצרה" את הסיפור שלי וזהו
: אני וחברה שלי הגענו לעזריאלי ב10:15.. הסתובבנו, ועלינו לגג גם, ונתקפנו בחרדה מהפריקים שהיו שם [איזו אחת באה אלינו והתחילה לחבק אותנו|:]. הופ הופ טרללה הגיע השעה 11:00. וכמובן שהפרינססות מאחרות
מאורה מתקשרת אליי, ואומרת לי שדולב צריך להיות שם ופתאום אני רואה אותו|: היה ממש נחמד לראות אותך!! אחרי איזה 5-7-10 דקות אתי ומאורה באו וכמעט חנקתי את אתי ואת מאורה.. ובערך סירבתי להפרד מאתי
חחח זה מאוד שעשע את חברה שלי
אח"כ הדרוששש המושלמת כפרעליה [*קאריןערסית*] באה, והמסכנונה צריכה להתקופף כדי לחבק אותי! אני שונאת להיות נמוכההההההה
!! העיקר היא אומרת לי "גדלת" XD ואז אלינור באה נראה לי, או שהדר באה אחריה כבר לא זוכרת, וכפרעליה התגעגעתי!!
אחרי זה, אתי התלוננה שהיא מתה מרעבבבבבב.. אז אחלנו
אני המורעבת לקחתי סנדוויץ' חביתה שלם ארומה [שבניתי עליו כבר שבוע שלםXD
]. ועלינו לגג
טוב אכלנו ודיברנו וזה.. ואז אלינור כפרעליה זיהתה שאני לחוצה אז סיפרתי לה שערן מהגיים בויז בעזריאלי וחברה שלי שהייתי מעריצה שלהם והיא לא אומרת לי אם היא רוצה ללכת לראות אותו או לא [שותקת הסתומההההה
].. קיצר אני וחברה שלי פרשנו פעם ראשונה. האאאאא! ולפני זה ספירוש באה! חח איזו מתוקה היא
אח"כ שחזרנו ראיתי את שירנוששש
ושרנו וזה.. ואני פרשתי אחרי זה עוד איזה פעמיים-שלוש חחחחחחח.. ואז הגיע ללכת.. אני,אלינור ואתי נסענו ביחד לתחנה המרכזית.. והכי מצחיק שהגענו עם שירן והדר למטה והן רוצות להפרד, אז הדר עושה לי "טוב אנחנו נשארות כאן" ואני לא מבינה שאני בעצם צריכה עכשיו להפרד ממנה ולהביא לה חיבוקקק
והיא אומרת לי בערך איזה פעמיים- שלוש!
אח"כ היה פקק עצום בדרך לעפולה, ביציאה מת"א-הרצליה וכו'. נתקעתי שם שעה!!
וחזרתי קצת צרודה|:|: כ"כ נהנתי
מחכה למפגש הבא!
וועעאעאעאעא כפרעליכן!!