I love Mifhgesh Forum!!!11

I love Mifhgesh Forum!!!11

וועעאעאעאעא כפרעליכן!!
מאוהבת בכך
טוב אני אספר ב"קצרה" את הסיפור שלי וזהו
: אני וחברה שלי הגענו לעזריאלי ב10:15.. הסתובבנו, ועלינו לגג גם, ונתקפנו בחרדה מהפריקים שהיו שם [איזו אחת באה אלינו והתחילה לחבק אותנו|:]. הופ הופ טרללה הגיע השעה 11:00. וכמובן שהפרינססות מאחרות
מאורה מתקשרת אליי, ואומרת לי שדולב צריך להיות שם ופתאום אני רואה אותו|: היה ממש נחמד לראות אותך!! אחרי איזה 5-7-10 דקות אתי ומאורה באו וכמעט חנקתי את אתי ואת מאורה.. ובערך סירבתי להפרד מאתי
חחח זה מאוד שעשע את חברה שלי
אח"כ הדרוששש המושלמת כפרעליה [*קאריןערסית*] באה, והמסכנונה צריכה להתקופף כדי לחבק אותי! אני שונאת להיות נמוכההההההה
!! העיקר היא אומרת לי "גדלת" XD ואז אלינור באה נראה לי, או שהדר באה אחריה כבר לא זוכרת, וכפרעליה התגעגעתי!!
אחרי זה, אתי התלוננה שהיא מתה מרעבבבבבב.. אז אחלנו
אני המורעבת לקחתי סנדוויץ' חביתה שלם ארומה [שבניתי עליו כבר שבוע שלםXD
]. ועלינו לגג
טוב אכלנו ודיברנו וזה.. ואז אלינור כפרעליה זיהתה שאני לחוצה אז סיפרתי לה שערן מהגיים בויז בעזריאלי וחברה שלי שהייתי מעריצה שלהם והיא לא אומרת לי אם היא רוצה ללכת לראות אותו או לא [שותקת הסתומההההה
].. קיצר אני וחברה שלי פרשנו פעם ראשונה. האאאאא! ולפני זה ספירוש באה! חח איזו מתוקה היא
אח"כ שחזרנו ראיתי את שירנוששש
ושרנו וזה.. ואני פרשתי אחרי זה עוד איזה פעמיים-שלוש חחחחחחח.. ואז הגיע ללכת.. אני,אלינור ואתי נסענו ביחד לתחנה המרכזית.. והכי מצחיק שהגענו עם שירן והדר למטה והן רוצות להפרד, אז הדר עושה לי "טוב אנחנו נשארות כאן" ואני לא מבינה שאני בעצם צריכה עכשיו להפרד ממנה ולהביא לה חיבוקקק
והיא אומרת לי בערך איזה פעמיים- שלוש!
אח"כ היה פקק עצום בדרך לעפולה, ביציאה מת"א-הרצליה וכו'. נתקעתי שם שעה!!
וחזרתי קצת צרודה|:|: כ"כ נהנתי
מחכה למפגש הבא!

חחח היה ממש כיף!

ב10 דק' שהייתי איתכן .. אתן פשוט ממששש מתוקות !!!
בפעם הבאה אני מבטיחה שאני אשאר יותר..

Eti No Name

New member
חכדעמלךדגכעלךמגע../images/Emo99.gif ../images/Emo14.gif

כפרעליכן, כרגיל!!
טוב אמ נתחיל מההתחלה.
בבוקר היה לי שיעור נהיגה ואז נסעתי לרכבת, ופגשתי את מאורה כפרעליה!
נסענו ברכבת וראיתי את ידיד שלי כפרעליו אז היינו גם איתו וזה.
קיצררר הגענו לת"א, וישר עלינו לטוואר.. מרחוק אני ומאורה זיהינו את קעריני המושלמת הזאת כפרוני שהייתה עם חברה שלה שיש לה עיניים יפות.
אחרי חיבוקים ואונסים, כרגיל, שמתי לב שגם דולב שם וזה
.. אז אמרנו לו שלום וכאלה. ואז מפה לשם סוף והמדים הגיעו, וגם נשיקות חיבוקים וכאלה.
קיצררר, אחרי טיפונת זמן הדבר הכי מושלם בעולם, הדר, הגיעה, ואחרי אונס ממושך וחיבוקים ונשיקות וכאלה חיכינו לאלינורי כפרוני שצריכה להגיע כל רגע!
ואז כפרעליה הגיעה, ואז ממש אבל ממש נתקפתי ברעב:| אז הלכנו לאכול.
בהתחלה אני,קערין, וחברתה הלכנו לחפש אוכל אבל לא מצאנו בזה אז הלכנו לארומה איפה שכולם היו.
ואזזזזז קניתי סלט כפרעליי, והיה ממש מעצבן אז עלינו למעלה.. לגג! אבל הגג היה סגור אז אני, כפרעליי, מצאתי פתח אחר.
וכולם באו אחריי וישבנו שמה וזה. ואזזזזזזזזזזזז הדר היתה רעבה! אז ירדנו אני והיא לקנות אוכל שהיה מאוווד מייגע.
כמה זמן לוקח להכין טוסט?!!?!@#$ ואז שירני המושלמת בעולם התקשרה, אז הלכנו לפגוש אותה בקיר הפיות אני והדרי.
קיצר, אחרי שאנסנו אותה וזה, עלינו למעלה להיות עם כולם.. ואז קערין נעלמה לוידעת לאן
.. אז ישבנו,אכלנו, דיברנו, ואז התחלנו לשיר עם הגיטרה ששירני הביאה.
היה ממש מאאאאגניב, חבל שלא כולן שרו.
.. אחרי זה דיברנו על דברים שלא צריך לשים אותם על גבי הפורום
, ואני הלכתי להפגש עם חברה שלי שמשרתת בקריה. מפה לשם קניתי פרוזן יוגורט |קלוריות|, ואז ראיתי את שירן ואסי לשבריר שניה
. אחורכךכך כולן באו וישבנו ודיברנו וחברה שלי ואלינור מצאו נושא שיחה מעניין.
ואז אלינור היתה לחוצה, אז נסענו הביתה.. ואחרי שאנסתי את הדר ושירן [לא מספיק
] יצאנו, עלינו על מונית.. וקניתי בגדים ונעליים.
ואז נסעתי על אוטובוס, לקחתי את המשכורת ובאתייייייייי הביתהההההההההההההההההה. ופה אני מפסיקה לחפווווווווווווווווווווווור.
היה לי ממש כיף בננות, כמו תמיד.
קעריני, התגעגעתי!
שירני, כפרעליך, את שלמות!
הדרו'ש איילאביו
וכריס לא מכוער חהחהחה.
אלינורי תהני מהדיסקים!
מאורה טאנק'ס!
דולב היה ממש כיף!! סווף כפרעליך תמיד כיף לראותותך.
את ספיר ראינו ממש לשניה
ואם שכחתי מישו סורי.
תמונות והוידאו, שאנחנו שרות את CBTY, יבוא מחר.

Eti No Name

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo14.gif

אבל כאילו התכוונתי אני, את, חברה שלך, ואלינור נו!

אני רק מקבלת - טנקס ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

חשבתי שאני אקבל יותר צומי [נו , מה לעשות ... רחובות] אופפ איתך ,דווקא שיש לי טונות סידורים בעיר את אומרת לי שאי אפשר להפגש עם חבורת רחובות
נקבע כבר שבוע הבא , בסדר

Deadly Whisper

New member
שמחה שנהנתן! ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

בפורים/פסח אני ואביה שם!!!!!1111
ואגב, קארין את ממש כוסית!11111
|קונדום-ג|
כולכן כוסיותתתתת!!11
וספיר, אני מתה לראות אותך יא יפה
וגם דולב ושירן!
קיצור כולכם מדהימייםםם ומדהימווותתת תעשו לי ילדיםםםם

Shiri from the block

Active member
והוווו../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif אז ככה, כמובן שאני לא באמת התכוונתי להגיע ב-11, כי אתן משוגעות. התעוררתי רק ב9:30 וגם זה היה בקושי../images/Emo6.gif ואז נזכרתי שלא הדפסתי כל מיני אקורדים שרציתי להביא אז התחלתי להדפיס, ואז התחלתי להתארגן וזה לקח זמן../images/Emo178.gif ואז בסביבות 10 וחצי רק יצאתי לכיוון ירושלים וב-11:40 תפסתי אוטובוס לארלוזורב, ואזזזזזזז משם הלכתי עם משפחה נחמדה שגם הלכו לעזריאלי אז הלכתי גם איתם../images/Emo152.gif והסתבר שהם גם ממעלה אדומים! מגניבבבבבבבב קיצר, הגעתי לעזריאלי בסביבות 12:36 ככה ואז החלפתי בגדים (נסעתי על מדים) ואזזזזזזזזזזזזזז הלכתי לפגוש את אתי והדר../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ו.. אממ, *קוראת בהודעה של אתי כי שכחתי מה קרה אחר כך* האא כן, עלינו לגג וקארין נעלמה../images/Emo12.gif ואז סתם ניגנתי להם פה ושם שירים, היה נחמד!../images/Emo13.gif ואזזזזזזזז, אסי (מפורום קלי) התקשר אלי והוא גם בא, אז הלכתי לבורגראנץ' איתו ואז פתאום הדר (מפורום קלי) הפתיעה אותי והיא גם באה../images/Emo2.gif אז ביליתי איתם קצת :X ואז כשחזרתי לפורום שלנו הן כבר היו צריכות ללכת../images/Emo10.gif חוץ מהדר! שנשארה איתי איזה חצי שעה בערך../images/Emo99.gif ואז גם היא עזבה../images/Emo10.gif ואזזזז נשארתי עם הדר השנייה../images/Emo6.gif היינו שם עד 6:10 ככה, ואז הלכתי לבית! היה ממש כיף לפגוש את כולכן וכולכם../images/Emo47.gif

אני לא נעלמתי../images/Emo2.gif

הלכתי להסתובב עם החברה בעזריאלי. פעם ראשונה שלה שם! קנינו גלידה

Howie Girl

New member
;(

אוקיי ככה:
1. כיפלכןןןן
2.קערין- את כוסיט
. את לבושהה יפה:] 3.קערין
מאיפה החולצה XD ? איזה כיפלכן:( נראה כאילו נורא נהניתןןן

חחחחחחחחחחחחח XD

מאוהבת בך עמוקות, בך ובתאומה שלך
ד"א, החברה שבאה איתי גם יש לה תאומה. [חח איזו לא קשורה אני:$] החולצה מפוקס, עלתה 70 ש"ח. עכשיו יש מבצעים וזה אז עכשיו זה יותר זול בטח.

Howie Girl

New member
חחח ראיתי כזווו! :]]

הייתי קונה אבל אני שונאתת גולף ;( ולאב יה
והממ את לא קשורהההP: אבל כוסיטט תמיד!
[אז אסלח לך :)]

Howie Girl

New member
וד"א,

את: כוסית. רזה. חטובה. אם אי פעם תבטלי את זה. הזהרי.
[למה
למה את עושה דיאטה תהרגי אותי אין לי מושגג]

Shiri from the block

Active member
../images/Emo2.gifקארין עושה דיאטה??../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif על מה ולמה?? היא כבר מספיק רזה :| קארין את משוגעת ואני דורשת ממך להפסיק עם זה../images/Emo11.gif

למעלה