I Love Jan! I Love Jan!

Gloria_Nathan

New member
I Love Jan! I Love Jan!

או המילים אחרות: I love Jan!!!!!!! אוקיי, אחרי שהוצאתי חלק מהאובססיה שלי ליאן- אני פנויה להגיד טזל"מ ענקי על הפורום הזה! קייז צו´ייס אימפריה! (ואני יודעת כי ראיתי אותם בת"א ואחרי זה ניפגשתי איתם :))))))))) ודבר אחרון לסיום: I love Jan!

Me Happy

New member
למיטב ידיעתי

לא מתוכננת הופעה בזמן הקרוב בישראל וחבל. אני חושב שקהל המעריצים של הלהקה בהחלט הוכיח את עצמו בהופעות ובמיוחד בהופעה האחרונה בסינרמה. מה דעתכם לכתוב חוויות מההופעות בארץ? בשבילי, ההופעה בסינרמה, היתה הופעה שאני לא אשכח לעולם, כ"כ נהניתי והתלהבתי לראות אותם שוב. השוס הכי גדול, לדעתי, היה קריאות "היידה שרה". אתם

ההופעה בסינרמה

ההופעה בסינרמה הייתה מצויינת!!! וכמובן שפורקיופיין טרי(להקת החימום המצויינת)רק הוסיפו... קצת התאכזבתי שהם לא עשו שירים מכל האלבומים והתרכזו בעיקר ב almost happy אבל היה ממש שווה! עומר

Me Happy

New member
ברוכה הבאה + משימה!!!

אני מבין שאת אוהבת את Jan ובינינו מי לא? על כן, מוטלת עליך המשימה החשובה והמכובדת שבה עליך לשרשר כמה שיותר תמונות של Jan תחת פתיל זה.

Gloria_Nathan

New member
כמה דברים לפני שאני מתחילה...

1) בקשר ל"בינינו מי לא?"- רק לידע כללי שמתי לב שאני דיי היחידה שיאן הוא הפבוריט שלה בלהקה, אני עדיין זוכרת את הוויכוח שהיה לי עם חברה שלי יום אחרי ההופעה בין גארט ויאן. 2) למה שלא תפרסם את הפורום בפאנפיקים? (414)? נכון שכתבתי רק לרלוונטים- אבל זה מקבל אישור מיוחד.

Me Happy

New member
למען האמת...

שרה היא הפייבורטית שלי... בכל זאת אני מצרף כמה תמונות של Jan במיוחד בשבילך
תורך להמשיך!

Mr Freeze

New member
את אוהבת לדרוך לי על הפצעים, הא?

לא שכחתי איך התחמקת ונפגשת עם חברי הלהקה מבלי לקרוא לי! גרר! בר.

Gloria_Nathan

New member
באאאאר!!! כבר אמרתי לך...

אני בעצמי לא ידעתי שנעמה תגרור אותי לשם! תצעק עליה לא עליי! וגם לא שמעתי שברבי חטפה ממך צעקות, היא גם נפגשה איתם אתה יודע. ומה אם נעה? שקיבלה את המפרט של יאן (כן כן של יאן מי אמור) אחרי שאני נתתי לאיש גדול במיוחד וכבד לדרוך לי על הרגל ואני בגופי עצרתי אותו! עליה לא צעקת... והיום מישהו בכית הירד עליי שאני שומעת קווין ואמר שמוזיקה אמיתית זה פורקיופן טריי שאני "בטוח לא מכירה". עכשיו מה מצחקחק פה? שאני ראיתי אותם מופיעים והוא לא!

Mr Freeze

New member
הפעם זה היה חצי בנימת צחוק...

ואגב, דווקא כן צעקתי על ברבי ועל נעמה. ומה את רוצה מנעה? זה לא אשמתה שהמפרט הגיע לידיים הלא נכונות!
(למרות שזה באמת קצת לא בסדר שהיא תפסה אותו. הוא לא יכול היה להחליק בדרך אלוהית לידיי?). אוי... מישהי בכיתה שלי די אוהבת אותם. אבל יש לה רק את האלבום Stupid Dream שהוא אלבום טוב ללא ספק, ולא נראה לי שהם שרו הרבה ממנו בהופעה. רוב הביצועים שלהם היו אינסטרומנטלים, לא? באלבום הזה יש שני קטעים אינסטרומנטלים, אחד מהם באורך 28 שניות בסה"כ. אני אשמיע לך אותם קצת בפעם הבאה שניפגש, ההערכה אליהם הרבה יותר גדולה כשלא רואים את השטויות של הסולן שלהם
בר.

Gloria_Nathan

New member
אני דווקא אהבתי את השטויות...

הוא כנראה הבין שלרוב החבר´ה שם אין מושג מי הוא ולמה הוא מונע מהם לראות את קייז צ´וייס והוא היה דיי נחמד. אני חיבבתי אותו. והמפרט היה צריך להגיע עליי! אני אוהבת את יאן, לא אתה ולא נעה. ומתי ניפגשים באמת? אם אנחנו רוצים להיפגש לפני פסח הבא צריך לקבוע תאריך עכשיו לא? :)

Mr Freeze

New member
נועם, אני מציע שאת הקטע האישי

בנוגע לפגישה נעביר לאיי סי קיו, מה את אומרת? :) בר.

למעלה