...i lost all my respect for you

Sk8erJS

New member
...i lost all my respect for you

Mark and travis! all of Blink 182 songs are now meaningless to me after this song!. I love and respect Blnk 182 for Blink 182 and not for/as Tom Mark & Travis! i havent seen what Tom has doen yet but for you Mark and Travis i have no respect any more! sadly but true! I have never loved any thing as i loved Blink 182, and i never will but mark travis.. tom you broke my heart! This isnt just goodbye, this is i cant stand you i wish that wasnt true! :( i dont give a shit what you think about what i wrote, make fun of me.. what ever I DONT CEAR! i know that evry thin came from my heart!

may90

New member
care :ד

אעעע זה עצוב. אני אומרת זה בגלל טראוויס הבן אלף! [שזה בן זונה בצינזור יעני הוא בן של אלף בנים כי אמא שלו זונה...] חעח סקוט רולז!

Green for a Day

New member
מה הוא עשה? למה אני לא מבינה כלום?

לא ממה שהוא כתב....אלא למה לקלל אותו? אוף

הוא לא בן זונה ../images/Emo10.gif

הוא לא קשור לריב הזה בכלל ;[[ דיי הוא מתופף טוב שששששששששששששששש.. סיוון שקטי וסקוט סתם חרא מתופף.

may90

New member
אני אומרת שהוא כן קשור ../images/Emo10.gif

יש לי הרגשה שאם סקוט היה נשאר- בלינק היו עדיין בלינק

תלוי

אני אוהבת את המוזיקה עם טראוויס יותר מהמוזיקה עם סקוט. (למרות שצ'שייר קאט הוא השני האהוב עלי :X) אז המוזיקה עם טראוויס נקראת בלינק בשבילי, הוא איתם גם יותר זמן

Sk8erJS

New member
קומי נו תתעוררי מהסרט שאת חיה בו!

לא לא עוד חמש דקות עכשיו ואני לאמא שלך!!!

COW COW

New member
אני לא יכול יותר....

נמאס לי כבר!!!! אני כל יום רוב היום חושב על זה שהלהקה היחידה שבאמת ממש ממש אהבתי התפרקה ואני כבר לא יכול לסבול את זה. נמאס לי מלילות שקשה לי להירדם כי אני חושב על זה, אני לא יכול עוד. לא רק זה אני גם מרגיש שאני הייתי אמור לגור באמריקה אבל במקום זה אני תקוע כאן, אני מת ללכת לאמריקה אבל אני יודע שאם אני אסע לשם אני לא ארצה לחזור. בגלל שני הדברים האלו כבר איזה חודשיים שאני מרגיש כמו חרא ואני פשוט רוב הזמן עצוב. תחשבו מה בראשכם לא איכפת. בא לי לבכות.

Sk8erJS

New member
לא נמאס לך לחפור?!

יענטו כתבת את מה שאני רשמתי בעברית ושינית קצת ת'תוכן... WTF?!?!

למעלה