I know it's a little late but

ספרים שבאמת לא תרצו לראות

לפני די הרבה זמן פרסמתי כאן רשימה של "משחקים שלא תרצה לראות". אז הנה המיטב, מרוכז להנאתכם: * דגים ודייגים - מישהו רוצה משחק בו אתה יושב שעתיים ומגלגל קובייה לראות אם הפקק זז? * גבעת ווטרשיפ כקמפיין לקריאתו של קתולהו: יום אחד הארנבונים חפרו עמוק מידי, וגילו... * MERP והעיר הגדולה - מה היה קורה אילו לגולאס, גימלי, אראגורן וגנדלף היו ארבע נשים מזדקנות בגונדור-סיטי שמתנהגות כמו הומואים? * פריס בין הערביים - התקופה - המאה ה19. המקום - עיר האורות. אתם חבורה של משוררים, סופרים וציירים, שמבזבזים את כספם על אבסינת' וזונות. יום יבוא והיצירות שלכם יהיו שוות הון עתק, אבל רק אחרי שתמותו משחמת הכבד, שחפת או עגבת. משחק מלנכולי ודרמטי ל3 שחקנים רגישים ומנחה ממורמר אחד. * עלובי החיים לק20 - התקופה, אמצע המאה ה19. המקום - צרפת המסוכנת. האם תצליחו להקדים את תנרדיה הנוכל, ז'אן וולז'ן הגנב אציל הנפש, ז'אבר מפקח המשטרה, מריוס הסטודנט המתוסכל, קוזט הכוסית וגברוש הקנדר, ולמצוא את אלפי הפרנקים ופמוטי הכסף הקסומים של ההגמון שמוחבאים אי שם? * הפיראטים העליזים - הזמן: המאה ה17. המקום: הים הקאריבי. אתם חבורה של צעירים אמיצים שירדו לים, וגילו מה באמת קורה בהפלגות ארוכות באוקיינוס הפתוח. מתחת לסיפון, אף אחד לא יכול לשמוע אותך צורח...

לאו דווקא

"הפיראטים העליזים" לדוגמא נשמע כמו משחק מעניין. כנ"ל "גבעת ווטרשיפ", אם כי אני חייב להודות שמעולם לא אהבתי משחקי אימה יותר מדי.

JuffoWup

New member
מצא חן בעיניך הפיראטים העליזים? ../images/Emo2.gif

בן אדם, אני ואתה צריכים לנהל שיחה צפופה... מצד שני, אולי עדיף שתקיים את השיחה עם panters (מישהו יודע לאיפה הוא הלך, דרך אגב?)...

כן, זה מצא חן בעיניי

זה קצת מזכיר את הסרט ההוא עם השחקן מ"שולחן לחמישה"... אתה נרשם לשיט, וחושב שזה יהיה כמו סרט עם אורלנדו בלום ומגלה שזה כמו סרט של וס קרייבן במקום... אתה מוזמן לגשת לנהל איתי שיחות צפופות בביגור; יהיה לי זמן. לא יודע מי זה הפנתר, אתה מוזמן להאיר את עיניי.

The Evil Rabbit

New member
זה פורום פתוח.

זכותו להגיב להודעות אם הוא רוצה. אם אתה לא רוצה שהוא יגיב לך, תצטרך לא לכתוב פה.

lordsot

New member
ענק!!!!

גבעת ווטרשיפ נשמה מאניין-תמיד רציתי שמשהו נורה יקרה לארנבים האלו.

אשבול לא מספיק נורא?

רק לישור קו - אנחנו מדברים על הספר או על הסרט/סידרה? אני קראתי רק את הספר, והבנתי שהסידרה הטלוויזיונית שונה ממנו בכמה מובנים. אגב - בעבר יצאה שיטת משחק-תפקידים שהתבססה באופן חופשי למדי על גבעת ווטרשיפ, ונקראה Bunnies & Burrows. ופרט טריוויה קטן: שפת הארנבים המופיעה בספר נוצרה בהשראת הערבית שהסופר נחשף אליה בזמן שירותו כקצין קרבי בחזית הצפון-אפריקאית במלה"ע השנייה.

Ihavenonick

New member
I think

that if we will get your writings in a book then that book can be one of those books in the Call of Cthulhu it is driving me insane trying to read what you are writing use a speller, a good one with 128 bit encryption please

תנסה להכנס מהלינק הראשון

לערך בויקיפדיה יש רשימת קישורים, והקישור השני מביא לסריקה של הספר.

ogmios

New member
למדו לקח משנה שעברה

לפני שנה, Eden Studios פרסמו מתיחת אחד באפריל על כך שהם הולכים להוציא משחק תפקידים ל-Sin City. כמות התגובות השליליות שהם קיבלו כשהתגלה שמדובר במתיחה הפתיעה אפילו אותם.

למעלה