I know he isn't you

I know he isn't you

כבר הרבה זמן ש-BFP תפס איזו פינה מוזרה בלב שלי, והוא לוחץ משם על המון דברים. והרבה זמן לא שמעתי אותו בשלמותו. בעיקר בגלל- Hey Jupiter אבל הגיע הזמן. -מי לא עונה לכם? -אתם לבד? -מתי גיליתם שאין אף אחד אתכם חוץ מכם? -על מה הייתם רוצים להתוודות? -מה הייתם רוצים להרגיש ואתם לא יכולים? -מה חשבתם שתוכלו? -מרגישים שכלום לא אותו הדבר? -יש לכם חבר לרוץ אליו? -מרגישים זרים לאנשים שקרובים אליכם, כאילו שזה משהו חדש? -יש מישהו שיודע בלי שתצטרכו להגיד לו? -אני לא יודעת מה אפשרת לשאול על זה, אז פשוט if my hearts soaking wet boy your boots can leave a mess. -מכירים את עצמכם טוב? -מוכנים לסבול את השגעונות של אלו שאתם אוהבים? -במה אתם לא מצילחים להחליט? -מתי הכל מתנקה? -מה הכי מזוכיסטי מבחינתכם? זה כאב. עוצב באמצעות תפוז-פד

אני לא במצב לענות על זה

אבל זה השיר הכי יפה, בגלל שהוא הכי עצוב, שנכתב מעולם. והקליפ. דקה 3:30. קסם. http://www.youtube.com/watch?v=oibk5uvTkRk

noosh

New member
...

- Why do beautiful songs make you sad? - Because they aren't true. - Never? - Nothing is beautiful and true (Extremey Loud & Incredibly Close / Jonathan Safran Foer)​
(הייתי חייבת לחלוק. ו, אממ, אני מסכימה, הוא כל כך עצוב. ועושה לי צורך לצייר.)

רעוּת

New member
הספרים האלה שלך

הם ממש שיא האופטימיות... ומאתמול השיר הזה תקוע לי בראש, איזה שואה

Shame in you

New member
../images/Emo45.gif חופשי

גם אתמול ראיתי אותה שרה את זה ביוטיוב וזה כזה מדכא. אבל מדהים.

Moreiro

New member
הא! אני תכף מתחילה לקרוא את זה.

זה מחכה לי כבר חודש בדיוק!

noosh

New member
למה זה מחכה?!

לקרוא ומיד!
אוף, איזה ספר. (תעדכני אותי מדי פעם איפה את ואני אצטט לך קטעים אהובים)

רעוּת

New member
אם יש גן עדן ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

נתתי אותו שלשום לחברה שלי (כדי שגם היא תוכל ליהנות), ואני כבר מתגעגעת

Moreiro

New member
הבנת נכון../images/Emo3.gif

חח אני וליאת ניסינו לפענח את המספרים מתישהו.. זה העביר לנו יופי כמה שיעורי ספרות ואזרחות... אפילו גילינו די הרבה!
ובסוף התברר שלשאר אין משמעות בכלל
קקי. ולא יודעת למה אני מחכה... כבר התחלתי שני ספרים ואני תקועה באמצע.. אין לי זמן

noosh

New member
זה:

My name is וזהו
אבל את החלק שהאותיות נהיות צפופות קראתי עד תחילת העמוד השני. (ולמה את יודעת שיש מספרים בלי שקראת את הספר?!?! בלי ספוילרים!!!)

Moreiro

New member
לא, לא את המשפטים

היה גם is it really you? אבל! לא... את השני עמודים שכתובים ניסינו לתרגם
ויש כמה מילים הגיוניות באמצע אבל בסך הכל זה סתם ג'יבריש
זו היתה אכזבה מוחצת. כי כי.. נו.... שיעמם לי בשיעור אז אמרתי לה שתתן לי גם קצת לנסות לפענח

רעוּת

New member
יש לקט של ארץ נהדרת ../images/Emo10.gif

והמסנג'ר שלי לא עובד, וחברות שלי משגעות אותי בטלפון *אייקון חותך ורידים* -מי לא עונה לכם? בדר"כ הקולות שבראש שלי. באמת, אם הם יתחילו לענות זה יהיה קצת מטריד.. -אתם לבד? כרגע כן -מתי גיליתם שאין אף אחד אתכם חוץ מכם? כשהקולות הפסיקו לענות לי. -על מה הייתם רוצים להתוודות? i see dead people. סתם, לא, זה פשוט קטע ממש מצחיק בסרט. -מה הייתם רוצים להרגיש ואתם לא יכולים? אולי להתאהב במישהו...? כאילו, אני קצת אדישה מדי
-מה חשבתם שתוכלו? ?? -מרגישים שכלום לא אותו הדבר? האמת, זה המשפט שאני הכי מזדהה איתו בשיר הזה. -יש לכם חבר לרוץ אליו? אני מניחה שיש מי שיהיה שם (לא חבר במובן של boyfriend), אבל אני לא ממש מנצלת את זה.. -מרגישים זרים לאנשים שקרובים אליכם, כאילו שזה משהו חדש? לפעמים -יש מישהו שיודע בלי שתצטרכו להגיד לו? הוא כבר לא כאן
-אני לא יודעת מה אפשרת לשאול על זה, אז פשוט if my hearts soaking wet boy your boots can leave a mess. ..... -מכירים את עצמכם טוב? חושבת שכן -מוכנים לסבול את השגעונות של אלו שאתם אוהבים? בדר"כ כן -במה אתם לא מצילחים להחליט? החוט האדום או הכחול?????? נו, מהר!!!!! -מתי הכל מתנקה? זה אפ'פעם לא "הכל" -מה הכי מזוכיסטי מבחינתכם? הווו התחלנו. טוב, אז "אם יש גן עדן", ו"בופור", ולראות בראש שלי את מה שהיה שם, עם כל הפרטים שאני יודעת ולדמיין את הפרטים שאני לא יודעת, ושירים שמזכירים, ותמונות, אני יכולה להתעלל בעצמי ככה שעות

Shame in you

New member
אוי איזה שיר ../images/Emo14.gif

מי לא עונה לכם? אפשר לומר ברגעים מסויימים שכולם. אבל זה לא יהיה בדיוק נכון, אלו אנשים מסויימים שאני מאוד רוצה שיענו אבל אין עם מי לדבר. -אתם לבד? אוף. -מתי גיליתם שאין אף אחד אתכם חוץ מכם? כל יום מחדש -על מה הייתם רוצים להתוודות? אני לא חושבת שאני צריכה להתוודות. לפחות לא כרגע. -מה הייתם רוצים להרגיש ואתם לא יכולים? שמחה -מה חשבתם שתוכלו? להצליח להיות רגילה, אבל איזה חלום ורוד ולא מציאותי. -מרגישים שכלום לא אותו הדבר? דווקא הכל חוזר על עצמו וזה מתיש -יש לכם חבר לרוץ אליו? המטפלת, אח, ומעיין, בד"כ. -מרגישים זרים לאנשים שקרובים אליכם, כאילו שזה משהו חדש? תמיד -יש מישהו שיודע בלי שתצטרכו להגיד לו? לא. -אני לא יודעת מה אפשרת לשאול על זה, אז פשוט if my hearts soaking wet boy your boots can leave a mess. -מכירים את עצמכם טוב? טוב מדי -מוכנים לסבול את השגעונות של אלו שאתם אוהבים? כן, אבל זה לא שמישהו שואל אותי -במה אתם לא מצילחים להחליט? מה לעשות שנה הבאה -מתי הכל מתנקה? לפעמים אחרי שכואב מאוד,כאב פיזי, ואחרי בכי כמובן. -מה הכי מזוכיסטי מבחינתכם? לחשוב על מי שאני מקנאה בו, ולהזכר בדברים עצובים, בערך מה שאני עושה כל הזמן. באמת זה כאב.

behappy

New member
זה דומה ליאיר לפיד!!../images/Emo3.gif

אבל זה כייף. וכאילו שאני טובה יותר בשאלונים.. כן? -מי לא עונה לכם? כוח הרצון שלי. אני צריכה ללמוד למבחן!! -אתם לבד? כן, כולם סיימו עם המבחן הזה כבר
בדד אלך.. -מתי גיליתם שאין אף אחד אתכם חוץ מכם? אמאלה. מה זה זה. לא נכון. אני חיה באשליה שיש מסביבי עולם גדול עם הרבה אנשים! -על מה הייתם רוצים להתוודות? על זה שגנבתי קרמבו מהמכולת כשהייתי קטנה. ועל זה שתכננתי רעל למישהי מעצבנת ושעשיתי וודו -מה הייתם רוצים להרגיש ואתם לא יכולים? שיש לי חופש -מה חשבתם שתוכלו? לבשל
אבל אין לי מספיק ירקות ואין לי פטרוזיליה ואני לא מבשלת בלי פטרוזיליה!! -מרגישים שכלום לא אותו הדבר? שום דבר. לעולם לא אוכל לבשל בשעה 12 ב-17/3/07 יותר...
-יש לכם חבר לרוץ אליו? נקעתי את הרגל לפני חודש!! אני לא רצה עדיין אז די עם הפלפל ומלח! -מרגישים זרים לאנשים שקרובים אליכם, כאילו שזה משהו חדש? מדי פעם -יש מישהו שיודע בלי שתצטרכו להגיד לו? כן כן -אני לא יודעת מה אפשרת לשאול על זה, אז פשוט if my hearts soaking wet boy your boots can leave a mess.
-מכירים את עצמכם טוב? די טוב. את כל הביצות הסרוחות וההרים הגבוהים -מוכנים לסבול את השגעונות של אלו שאתם אוהבים? כן. במידה. ולא תמיד:// -במה אתם לא מצילחים להחליט? אם לישון עכשיו [עוד] או ללמוד כבר!!! -מתי הכל מתנקה? כשאני עושה ספונג'ה -מה הכי מזוכיסטי מבחינתכם? לחיות בלכלוך וללכת יחפה על אספלט בחמסין

yuval k

New member
מה זה השאלון הזה ../images/Emo7.gif

-אתם לבד? |אייקון של יובלק, מתחיל להבין שהוא כמו הנערה הגוטית[sic] שלא מתאווה למשוך תשומת־לב בעצם זה שהוא אפילו עונה על השאלון הזה
| -מתי גיליתם שאין אף אחד אתכם חוץ מכם? אני עדיין בשלב ההכחשה, וקצת חבל, כי לאחרונה יצא לי לחשוב שיהיה ממש גאוני לנצל את הלבד כדי ללמוד כמו שצריך
-מה הייתם רוצים להרגיש ואתם לא יכולים? בסדר -מה חשבתם שתוכלו? להצליח בבחינות, מה זה פה
-מרגישים שכלום לא אותו הדבר? בהחלט הכל השתנה. -יש לכם חבר לרוץ אליו? לא, לא ממש -מרגישים זרים לאנשים שקרובים אליכם, כאילו שזה משהו חדש? אני חושב שבאחד השאלונים הקודמים היתה שאלה בנוסח "האם אתה מרגיש שמי שקרוב אליך בעצם רחוק ממך". אני חושב שעניתי שם כמעט אותה תשובה כמו שהייתי עונה פה -יש מישהו שיודע בלי שתצטרכו להגיד לו? מסתבר :X מביך במקצת. ובנימה מתמטית מעט יותר, כדי להוכיח שקיים פשוט נותנים דוגמה. היתה תקופה שהייתי ממש שקוף בשביל גל
-|הילג| si cor mi madide perfusum est -- domine! caligae tuae sordem facere possent. ohe, Iuppiter|סילג| -מכירים את עצמכם טוב? אני חושב שבערך כן -מוכנים לסבול את השגעונות של אלו שאתם אוהבים? עד קצה גבול היכולת -במה אתם לא מצילחים להחליט? אם לשבת על התרגיל במתמטיקה (אחד מהשלושה) או ללכת לישון או לבהות במסנג'ר -מתי הכל מתנקה? כמה שאני דוס, כן? אבל ביום כיפור. זה יום באמת מנקה. אני אוהב את היום הזה ממש. -מה הכי מזוכיסטי מבחינתכם?

noosh

New member
till Im only good for waiting for u

את אכזרית ממש. (אפילו שאינ הצעתי את השיר) -מי לא עונה לכם? אנשים מפעם. ואני קצת. -אתם לבד? אני לא חושבת. לפעמים זה מרגיש ככה, אני יודעת שבגדול לא. -מתי גיליתם שאין אף אחד אתכם חוץ מכם? כשהבנתי שבלי שיהיה לי אותי, אני לא אתן לאף אחד אחר להכנס פנימה. -על מה הייתם רוצים להתוודות? על רגש. אבל אני לא חושבת שיש טעם עכשיו. -מה הייתם רוצים להרגיש ואתם לא יכולים? השלמה, חופש ואותי קצת. ועוד. -מה חשבתם שתוכלו? לקבל -מרגישים שכלום לא אותו הדבר? לא, אינ מרגישה שהכל אותו דבר -יש לכם חבר לרוץ אליו? כן -מרגישים זרים לאנשים שקרובים אליכם, כאילו שזה משהו חדש? אני חושבת שזה תלוי למי מהאנשים הקרובים אליי. ואם כן, אז זה בחירה שלי. -יש מישהו שיודע בלי שתצטרכו להגיד לו? אני חושבת שיש. אני מקווה, לפחות. אבל זה קשה ככה -אני לא יודעת מה אפשרת לשאול על זה, אז פשוט if my hearts soaking wet boy your boots can leave a mess. [כ"כ.] -מכירים את עצמכם טוב? עד שבא איזה משהו. -מוכנים לסבול את השגעונות של אלו שאתם אוהבים? כן, אני משערת. אני מקבלת את זה -במה אתם לא מצילחים להחליט? בבגדים למחר, בשרשרת שאני רוצה לענוד, במה אני רוצה ללמוד, באם אני רוצה לטוס או לא, במה אני רוצה לצייר, אני יכולה להמשיך ככה הרבה... -מתי הכל מתנקה? כשאני מנקזת החוצה. -מה הכי מזוכיסטי מבחינתכם? לקרוא את "אם יש גן עדן"!!!1 ולהקשיב לטורי, מה
. סתם. אממ, לגעת בכוונה בנקודות שיודעים שחשופות ופוגעות, אבל לפעמים צריך את זה כדי להתעשת. [בהחלט.] הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה