I Just Call To Say SHABAT SHALOM

shonshon5

New member
I Just Call To Say SHABAT SHALOM

ז"א, גמרתי וסיימתי את כל המחויבויות הנגזרות ממעמדי האישי, קינחתי בטובורג גרין, סיגריה, פינק פלויד - וזהו. מוכן ומזומן אנוכי לקבל פני שבת המלכה. ואם היא לא תגיע מסיבה כל שהיא, כגון התחייבויות קודמות או תירוץ אחר, אז אני פתוח להצעות. דווקא מצאה חן בעיניי אחת חמודה מהסדרה הזו על הטירוניות, "ירוקות" בערוץ המגעיל. Wish U were Here ביי. אבי, שומר שבת, שלא תגמר ויגיע פתאום סאנדיי..

עטרה ב ט

New member
תשמור חזק, תשמור !

ברגעים אלו היא עוד נכנעת בקלות, אבל תוך 24 שעות גג, זה כבר כמעט בלתי אפשרי.

shonshon5

New member
../images/Emo32.gif עד שהטוסטים יהיו מוכנים..

הנה קטע מפורום אחר... האמנים גרים בעין הוד. עין הוד היא עין חוד. שלמה ארצי גר בבית של אבא של עימאד. עימאד קונה דיסקים ממופע השלום של שלמה ארצי. בכסף של עימד שלמה ארצי משלם משכנתא על הבית של אבא של עימאד. חמיצר של ישראל היפה גר בבית של סבא של יחיא. אני פוגש את יחיא כל בוקר. יחיא לא מבין את החידות של חמיצר . יחיה מנסה לפתור את החידה החדשה של חמיצר. יחיא קרא באזני את כתב החידה: אני החתום מטה מתנגד לסלילת כביש לכפר אבו אלהג´א בו גרים מגורשי עין חוד כי זה הורס לי את הנוף . דן חמיצר חבר ב"ירוקים". דן ושלמה הם אמנים גדולים. דן במיוחד שונא מתנחלים. חיים חפר שונא מתנחלים. חיים חפר אוהב את המוכתר. המוכתר בנה בית יפה לחיים. זהו. ריח הטוסטים כבר עולה באפי.. יאללה, ביי!

אלעד2

New member
אבי, עלית על המפתח לפתרון הסכסוך!

די לכיבוש. 35 שנה זה מספיק זמן. על שרון לבצע צעד בונה אמון ומחווהשלרצוןטוב שתעניק אופקון מדיני בתוך מעגל הדמים משניהצדדים ואני מדגיש משני הצדדים ולכבוד בואו של הוד מעלתו נציג בוש עלי אדמות כבוד המתווך שליט"א לצאת חד צדדית מעין הוד. מה קרה, מה נבהלתם??? תבינו, זו תהיה תחילתה של דרך חדשה ביחסי שני העמים. את האמנים (שכמובן ישמחו להיות שותפים למעשה השלום, מי לא היה שמח?) אפשר לשכן בעפרה ובית אל אתם יודעים, חסרים שם אנשי רוח, כולם שם פנאטים חסרי תרבות (וזה בלשון המעטה, בחיי). ילדי המתנחלים ילכו לחוגים ליד הבית ולא יצטרכו לנסוע בכבישים הכבושים, שלמה ארצי בחוג "רוקר חיי" ישיר על עבד הממהר, ואולי הפנאטים הקטנים יבינו סופסוף שיש לנו עשרים ושתיים מדינו------ זאת אומרת שיש לנו ארץ למה עוד אחת.

עטרה ב ט

New member
למה, למה אני כזאת טובה ?

ולא מוחקת את זה ? למה ? אלעד, בבקשה תגיד שצחקת וזה לא היה ההודעה הכי גזענית אי פעם ! בבקשה בבקשה תגיד !

אלעד2

New member
טוב שיהיה, צחקתי-

ועכשיו ברצינות: גזענית מאיזה כיוון?

אלעד2

New member
אני יודע למה???

ועכשיו ברצינות- למה גזענית, אני באמת לא מבין.

אלעד2

New member
נו מה נסגר?

למה את כזאת טובה? ולמה זו הודעה גזענית? מה לא מצחיק? נכון- לא מצחיק. זאת אומרת תלוי. לא משנה.

אלעד2

New member
לפי ההגדרה שלך

יש המוןהמוןהמון גזענים במדינה הקטנה שלנו. ורבים מהם אוהבים נורא לקרוא לאחרים גזענים. צריך שמישהו יסביר למתנחלים שיש לנו ארץ למה עוד אחת לא? ולמה שלא יהיו קצת חיות פוליטיות מזדהות עם מיעוטים? למה הם מזדהים עם המיעוט היהודי דווקא? אה?

astral tal

New member
טוב שתקו שניכם וקבלו תמונות שלי

סתם ככה למי שבא לדעת איך אני נראה...(אותי מסקרן מוות לדעת איך אנשים כאן נראים...) בכל מקרה....Here We Go בתמונה הראשונה אני בצד שמאל

astral tal

New member
תמונה מס.2

ככה אני נמצא עכשיו כשאני כותב את זה - שוכב לי ונשען על השמיכות שמאחוריי - ככה עם המקלדת עליי בסוטול - מסתכל על המסך שמולי (מסך דפוק - 14 אינץ...מלשות שאני עני)

astral tal

New member
משעמם לי !!!

אריק ת´כבר ער ??
אסטראל, היפראקטיבי

astral tal

New member
חבל כי אני עכשיו קמתי

ואני עף לי לאשקלון... - צריך לעשות שם איזה בדיקה גופנית בשביל הצבא שצריך לרוץ שמה - ובגלל שיש לי בעיות בברכיים אני פשוט הולך עד לשם בשביל להגיד להם שאני לא רץ נקודה (מלשות ככה זה הצבא - קודם כל תבוא, אחר כך נדבר...) אז שיהיה - הם שולחים לי את זה בדואר כבר בפעם השביעית וכל פעם רשום שזה צו התייצבות אחרון לפני פקודת מעצר... - בקצב הזה עוד הייתי אוסף לי כבר מאסר עולם
שיהיה, - אני לוקח את זה כטיול לאשקלון - אוליי אני יפגוש איזה חתיכה בדרך
אני עם חוסר שעות שינה עכשיו בטירוף מקווה שאני יוכל לתפקד איכשהו... - למרות שאני מניח שמצבי טוב אם אני מצליח לרשום את שורות אלו

למעלה