i just call, to say ahlan

ben_holland

New member
i just call, to say ahlan

מה העניינים אנשים? יום האם/משפוחה שמייח. יורד פה גשם מעצבן כזה. זה לא מבול זה פשוט זרזיפים קטנים ומעצבנים שנכנסים לעיניים. בסה"כ הכל טוב, ונראה לי שיהיה בסדר. בכל מקרה, בסוף החודש אני בפארמה (יאללה הפועל) ובתחילת מרץ - סופ"ש בארץ וקדימה לבנגקוק. יום טוב וברוך המבדיל בין קודש לחו"ל בן_ברייטון

בןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן !!!!!!!1

אוףףףףףף אני מתגעגעת אליך...... איפה השיחות שהיו לנו בלילות אה?????????? שרק הצקתי לך באיי סי היית יש אומר לי..בואי לחדר (חחחחח למיטה
) דיייייי תחזור כבר...יאללה ראו אותך שם..מספיק! ואפילו לא הספקנו ללכת לדיקסי ביחד....הם יתקשרו אלי מהדיקסי אמרו בן חסר לנו...תחזירי אותו
שמור על עצמך גבר מקסימיוששששששששששששש

תותי-בת

New member
זרזיפים ../images/Emo9.gif חחחח אתה מטורף!!! ../images/Emo9.gif יום משפחה שמייח גם לך יפה שלי.. ../images/Emo9.gif פה לא רק שיורד גשם מפחיד אלא יש גם המון רעמים וברקים... יהוד - עיר הסערות... חחחחחחח ../images/Emo9.gif מקווה שימשיך להיות לך טוב! ותהנה במשחק! ../images/Emo9.gif ואני מקווה לראות אותך פה עוד... ../images/Emo9.gif שמור על עצמך מתוק! בריאה עליך, ליאת.

Gefen

New member
הלוווו בןןן.....

טוב לשמוע אותך בן... ויאללה כבר....תאילנד מחכה לך וגם אני האמת..שמחה שיהיה לנו שליח מיוחד בארץ הפאד-תאי.. תמשיך לעשות חייל והרבה כיףף
גפן

למעלה