I just ate 4 chewies, before bed

StasAshdod

New member
I just ate 4 chewies, before bed

time. there goes my sleep :| Btw , just so u know ppl, the DMV really sucks. הם כאלו נוראים שזה אפילו לא מצחיק, חוסר האירגון שלהם היום עלה לי יותר מארבע שעות , וזה עוד לא נגמר זה הולך להמשך עד סוף השבוע.

StasAshdod

New member
הם מפגרים

כשבאתי, לפני 6 חודשים, להחליף את ה california permit ל- virginia permit הם היו צריכים לשים מידע במערכת שהיה לי רשיון זמני מי קליפורניה ואת כל המידע עליו, הם לא שמו, אז זה כאלו זה לא קיים, ואם הם לא ימצאו אותו (כי הם לקחו את הרשיון עצמו) אז אני יצטרך להחזיק את הרשיון הזמני של וירגיניה עוד 6 חודשים, למרות שאני מחזיק אותו כבר 9 חודשים.

StasAshdod

New member
הבעיה נפתרה

קיבלתי רשיון , אפילו טסט הם לא עשו לי, ישר נתנו לי רשיון

ציקהלה

New member
כן אני גם שמח שיש עוד נהג שלא יודע

לנהוג.

Emc2

New member
כלומר אתה נוהג כמו איטלקים?

רמזור זה בגדר המלצה בלבד?

ציקהלה

New member
אתה יודע שלפי החוק בטקסס

קו לבן רצוף אחד (לא כפול) הוא גם בגדר המלצה בלבד? (או שזה גם בכל המדינות?)

Emc2

New member
די הגיוני האמת

הרי לא חסרים כבישים בטקסס שעוברים עליהם מכונית ושלוש פרות ליום. אבל זה רק מוכיח למה אמריקאים לא יודעים לנהוג. אם הם ידעו לנהוג, הם לא היו קונים את המכוניות הענקיות האלה, שנוסעות על ליטר לק"מ, ככה כאשר כבר תקרה תאונה, הם ישבו בתא ממוגן בשכבות של פלדה מסרטנת. ניחא

Emc2

New member
נכון

על כבישים אמריקאים, שהם רחבים, די ריקים, מאוד ישרים, ועם הגבלת מהירות. אמריקאים + Autobahn = אסון

ציקהלה

New member
אני לא יודע מה עם שניכם...

אבל האנשים שמגיעים פה מתאונות דרכים הם דיי מפורקים.... והזרים שפה אומרים שפה הם ראו את התאונות הכי קשות. אבל, אחוז האנשים שסורד פה (ארה"ב) תאונה יותר גדול מרוב המקומות בעולם. וערן אני ממש לא בטוח אבל אני זוכר משיעורים בתיכון שגרמניה הייתה איי שם למעלה בתדירות התאונות, יותר מישראל (שזה לא לוקח יותר מידי ) והיה יותר מארצות הברית. אבל שוב אני ממש לא בטוח, ואין לי גם כוח לבדוק עכשיו.

למעלה