I have a confession to make

שיו, גמאני פחדתי שאמות לפני השביעי!!! ../images/Emo10.gif

טוב, יש עוד 50 ומשו ימים עד לשביעי, אז אסתום ת'פה!
מלח מים, מלח מים, מלח מים!

Gummy Bears

New member
אל נא תפתח פה לשטן.

הוא עוד יסנן לך משהו בסגנון "You might consider a Tick-Tack".

The T Shirt

New member
../images/Emo45.gif

הראשון זו סתם תקווה כוזבת.. ונכנסתי חזק להארי פוטר אחרי גיל 11, אאל"ט. השני, אני בהחלט מסכים איתך. זה הפחד מקום ראשון! אני תמיד אומר "אחרי שייצא הספר השביעי ואני אקרא אותו, אני אהיה מוכן למות בנחת." (בתקווה שאני לא אמות מתישהו בזמן הקרוב, גם אחרי יציאת הספר השביעי.) השלישי, זה בהחלט הפחד מקום שני. אם הקהילה של הארי פוטר תתחיל להיעלם לה אחרי הספר השביעי, אני אהיה מאוד מאוכזב. בשבילי, הארי פוטר זה חלק מהחיים שאני פשוט לא יכול לעזוב. אני יודע שאני אמשיך לקרוא את הספרים, הפאנפיקים והדיונים בפורומי הארי פוטר גם בעוד עשרות שנים. בכל מקרה, אני משוכנע שתיהיה ירידה בכמות המעריצים שעדיין מסתובבים בפורומים, ואני מעריך שאחרי שנה-שנתיים, כבר לא יהיו הרבה נושאים לדבר עליהם, וקהילות המעריצים ידעכו להן לאט לאט. אבל, אני גם משוכנע שתמיד יישארו המעריצים המושבעים, אלה שבאמת מאוהבים ברולינג ובדמויות שלה, ושתמיד נוכל לשעשע אחד את השני ולדבר על הארי פוטר. שלא נדבר על זה שעדיין ימשיכו לכתוב ערמות של פאנפיקים שאני אוכל לקרוא.

The T Shirt

New member
../images/Emo133.gif

סביר להניח שזה יקרה, תתחילי להתכונן נפשית. אני אישית אהיה מאוד מאוכזב אם הארי ישאר בחיים. ולא, אני לא סדיסט (טוב, אני קצת סדיסט.. אבל לא הרבה, בסדר?) אני פשוט חושב שהארי הוא עוד אחת מהדמויות הגיבורות שבזבזו את כל החיים שלהם כדי להציל את העולם בשביל שכולם יוכלו להינות ממנו חוץ מהם.

Guid

New member
כן, גם אני...

אבל עכשיו כשהיא סיימה כבר אז לא אכפת לי שהיא תמות... סתם! זו כפיות טובה, זה אסור... ^^``

The T Shirt

New member
כופר!

רולינג היא אלה, וצריכים לכבד אותה, לעבוד אותה ולהתפלל אליה 3 פעמים ביום. סדרת ספרי הארי פוטר צריכה ליהיות מקודשת, ולהימצא בבית של כל פוטריסט (זו דת..) אה, וכמעט שחכתי את החלק שבו בונים לרולינג מקדש ומקריבים לה 14 בתולות כל שבוע (יש מתנדבות?)

OhpR

New member
חחח..../images/Emo6.gif

גמאני תמיד פחדתי שהיא תמות לפני שתגמור את הספרים... אם זה היה קורה, הייתי שוקלת ברצינות להתאבד ולהגיע לשמיים, לשבת לידה, ולבקש שתספר לי את ההמשך ומה קורה בו... בכל אופן, אני מעדיפה ליקרוא את זה בספרים, בעולם החיים, אפילו שככה יוצא שאני לא ניפגשת עם רולינג...

m i a o o

New member
באמת פחדתי שרולינג פשוט תצא מביתה ותדרס ע"י

משאית. אבל עכשיו כבר לא אכפת לי. סתם, נראה לכם?! יש לה לכתוב עוד האנציקלופדיה של ה"פ! רק אחרי שתסיים את האנציקלופדיה לא יהיה לי אכפת

or19951

New member
מה שהכי מפחיד אותי...../images/Emo163.gif

שהמילה האחרונה לא תיהיה "צלקת" סתאאאאאאאם הפחד שלי שג'יי קיי תתאבד ה- 20.7.2007 בגלל ההצלחה!

האמת

האמת היא שהעלו כאן את זה לא מעט..ואני מודה שאני מאלה שבאמת פחדו שזה יקרה.. אבל אכן- זה לא קרה, תודה לאל. נראה לי שאף אחד לא היה מסוגל לשאת את העובדה שהוא לא יודע איך כל העניין הזה נגמר..

למעלה