I have a confession to make

Deathler

New member
I have a confession to make

בזמן קריאת סדרת הארי פוטר תמיד היה לי פחד שג'י קי רולינג תמות לפני שתספיק לכתוב את שאר הסדרה והספר האחרון, ואז יהיה מצב שלעולם לא נדע מה קרה בסדרה, גם אם חיברו את ההערות שלה לגבי המשך הסדרה וגם אם הגיע מישהו אחר שימשיך את הסדרה. זה לא קה ואני מאושר! זה טיפשי אני יודע...אחרי הכל, אני טיפש!

ToryMaster

New member
גם לי היה

קצת כמו שקרה לפרנק הרברט עם חולית, ואז הבן שלו השלים את הסדרה. שנהפוך את זה לדיון על פחדים שקשורים בהארי פוטר?

למה לא.

וכדי שהדיון ישאר ענייני ורציני, אני אשמור על זכות השתיקה !
או לפחות אשתדל.

יאללה.

שאני לא אקבל מכתב מהוגוורטס (התממש במלוא עוצמתו), שאני אמות לפני שייצא השביעי, שלאחר שהוא ייצא, הקהילה הפוטריסטית בעולם תלך ותדעך לאיטה, ולא יהיו דיונים, ולא יהיו פורומים, ולא יהיו פאנפיקים ו... אוה, לעזאזל.

Guid

New member
הוי, זה שהקהילה תדעך זה צפוי,

מה שאנחנו יכולים לעשות זה לספר כל שנה לילדים שלנו ולנכדים את סיפורו של הארי פוטר כדי שהם לא יישכחו אותו... XD סתם, הארי פוטר לא יישכח מהר כ``כ זה בטוח.

Gummy Bears

New member
לא רק שהוא לא ישכח מהר כ"כ,

אם זה תלוי בי, הוא לא ישכח לעולם
.

Gummy Bears

New member
אבלאבל!

לא, אין אבלאבל. בעצם יש אבלאבל! זה תלוי בי! כי, כי, כי, כי... Because I said so.

Guid

New member
טוב, אז אם את זו שמטפלת בזה, אז הנה

רעיון שיגרום לכולם לזכור- כל שנה, ב21.7 נפרם פוסטרים שיהיה רשום בהם: `הארי פוטר, לא נשכח` (את החלק של `לא נסלח` יהיה אפשר לרשום, אם בכלל, רק אחרי שנקרא אותו... ^^).

sashkashurik

New member
למה להיות כאלה דרמטיים?

לדעתי, מישהו שם למעלה צריך לאמץ את 21.7 כ"יום הארי פוטר" בכל העולם. ממש לציין את זה על כל לוחות השנה. ולחגוג בהתאם. זה הכל. אצלי חודש יולי השנה הוא "חודש הארי פוטר"

Gummy Bears

New member
בובי!../images/Emo23.gif

שאני לא אקבל מכתב מהוג
, וכשהייתי קטנה וטיפשה (עודני קטנה וטיפשה) עשיתי עם עצמי התערבויות קטנות, משהו בסגנון "אם אני אכתוב מכתב בקשה להוג עם הנוצה שנשרה מהיונה הזו, הם בוודאי יקבלו אותי! נו מה, יונה זה כמו ינשוף, ובטוח שהמכתב שלי סתם התפספס בדרך". והו, אם לא יהיו דיונים, פורומים, פאנפיקים וכ'ו, אני לא יודעת מה אעשה. |מתייפח|
שאני אגלה שיש באמת קהילת קוסמים בעולם ואני לא מודעת אליה. אני חושבת שזה אפילו יותר נוראי מלדעת שבאמת אין. הידיעה הזו שיכולתי להיות חלק ממנה ואני לא הרבה יותר כואבת.

הכי מצחיק, שהפחד השני שלי עומד להתממש

ביום שישי, אבל אז, ובכן, נהנה בננה, לי יקריאו את הספר השביעי תוך כדי מופע היתולי אטרקטיבי המשלב, שימו לב, פאות! כן, כן!
אני בובי!!!!!@!!@#45&*&)^*^$$*)

Gummy Bears

New member
היי, היי,

אלה לא סתם פאות, אלה פאות סנייפ שמנוניות שבאות אינסטנט עם אף גדול במחיר מבצע, אני מבקשת. הכיהכי.

למעלה