I hate my x husband

y2in1

New member
I hate my x husband

Am I a bad person? No So why do I hate him? Because he is very mean to me How can I hate a person I once loved? Even more than anyone else... How will I get over those feelings of hatred and anger and start focusing on my life? No idea yet... but surly I'll come up with something​

קטי30

New member
../images/Emo124.gifדינה אי ניד יו אמידיטלי../images/Emo70.gif

ממה שכן הצלחתי להבין אותך התשובה שלי היא כזאת: הגבול בין אהבה לשנאה הוא דק מאוד הוא רע אליך זה יהיה דבילי לאהוב אדם שמתאכזר אליך בכל דרך או צורה אז זה פשוט שנכון והייתה שם אהבה אבל הייתה הבנת??? במקום לנסות להבין למה?? ולמה?? ואיך??? ומדוע?? תנסי פשוט להתנתק לעשות חומה/ בועה השתמשי בכל האמצעים שאת מכירה על מנת להתרחק רגשית מהאשיות הזאת שלא עושה לך טוב (בלשון המעטה) איפה שהוא הלכתי לאיבוד לקראת הסוף נו.. אני ואנגלית = דיסלקציה
מחכה למתורגמנית האישית שלי
בכל אופן מאחלת לך בוקר טוב ושבוע נפלא

deena

New member
מתייצבת לשרותך

אני שונאת את בעלי לשעבר האם אני אדם רע? לא. אז למה אני שונאת אותו? כי הוא מאוד מרושע כלפיי. איך אני יכולה לשנוא אדם שפעם אהבתי? הרבה יותר מאשר את כל אחד אחר. איך אתגבר על רגשות השנאה והכעס ואתחיל להתמקד בחיי? אין לי מושג, אבל בטח אחשוב על משהו. שנדסקס תעריפים להבא?

קטי30

New member
../images/Emo99.gifאךך אין על התורגמניה שלי

יו לא תאמיני המורה עד ה2 שורות האחרונות יצא לי טוב
ובאשר לתעריפי השירות לא לימדתי אותך מבזנסים במסרים
בוקר אור ושבוע נפלא גאונה

deena

New member
כן, כן גם את.

לפנות למנהלים רק במסרים. נו באמת.

מזל חי

New member
יכולה להזדהות איתה

קראתי את טוטאל והסכמתי עם הכתובים. אהבה אינה שנאה, ושנאה באה כתוצאה מכאב עצום. אמרתי פעם למישהו שאני שונאת אותו, לצערי הוא חשב כמו רבים שאני מסוגלת לאהוב רישעות..

Rinattt

New member
ברגע...

שתפסיקי לתת משקל רב וחשיבות ליחס שלו אלייך זה יגמר. כי את מאפשרת לו לגרום לך לרע, אם תחליטי ללמוד להתעלם ממעשיו\מילותיו אלייך, זה יגמר.

t o t a l

New member
האהבה והשנאה אינן רחוקות זו מזו

להלן סיכום הכתוב בעמ' 291 -292 בספרו של פרופ' יורם יובל- "מה זאת אהבה": כמעט כל מי שנעזב או נבגד אי פעם [כלומר כמעט כולנו] הרגיש את הפחד, את הכעס ואת הכאב. שלושה רגשות עזים שמופיעים כמעט תמיד אצל כל אחד בסיטואציה זאת. ישנן תיאוריות פסיכואנליטיות שונות שמסבירות את הפונקציונליות של הרגשות האלו לשרידות של המין האנושי. מה שחשוב להבין זה שהכעס [והכאב והפחד] הוא תוצאה של הגנטיקה שלנו. ככה בני האדם בנויים. הכעס לבן זוג לנטש או שבגד קיים בכולנו. והדרך מהכעס לשנאה, מאוד קצרה. במקרים לא מעטים אפילו מתבטא באלימות, נבזיות ונקמנות. האהבה והשנאה אינן כה רחוקות זו מזו. [ההפך מאהבה זה אדישות] שנאה אינה ההפך מאהבה. שני הרגשות הינן יחס אישי, חם וחזק, שבו לנשוא הרגש משמעות רבה אצל השונא והוא מרבה להרר בשנוא, לפעמים אפילו בניגוד לרצונו. כלומר ש- את לא בן רע. את סתם בן אדם רגיל שחש תחושות טבעיות. בהצלחה

ב ד ר ך

New member
אני הייתי שואלת שאלה אחרת

למה את עדיין איתו ??? שנאה זה רגש מאוד מאוד חזק במיוחד אם זה כלפי מישהו שחי איתך באותו בית.

ערסlight

New member
bad person

אהבה היא רגש אגואיסטי. [אין הבדל אמיתי בין שנאה ואהבה... אלו שתי קצוות של אותו דבר] אנשים חווים אהבה [רומנטית] מתוך מבט פנימה והתעסקות עצמית. לבעלך יש תפקיד של סטטיסט בסיפור הזה. מה שכואב לך זו בעיקר הפגיעה באגו שלך. [מה זה אומר עלייך שבעלך לא רוצה אותך] זה שאולי בעלך יהיה מאושר יותר בלעדייך... מעניין אותך כקליפת השום. אפילו להיפך. אם היית יכולה לגרום לו נזק, אני מניח שהיית עושה זאת ללא היסוס. אם תביני את מה שכתבתי... תהיה לך הזדמנות לעלות מדרגה. [וזה מזל גדול]. אם לא... צפויה לך אומללות רבה. את לא בנאדם "רע". את אנושית. אבל בצד החלש של האנושיות. השאלה היא- מה את בוחרת לעצמך בצומת הזאת.

t o t a l

New member
חולק

לא הצד החלש של האנשות. יש לה מקום טוב באמצע. רגש הכעס והשינאה הוא טבעי וחל על כל מי שחווה פרידה שלא ברצונו / או בגידה/ או נטישה. אישית זוכר את עצמי שקוע עמוק בתוך מזימות נקם ילדותיות שלא יצאו אל הפועל רק בגלל הילדים. להרגיש כעס ושנאה זה לא בושה. להתקע שם זה כבר סיפור אחר.

ערסlight

New member
הצד החלש

לא באמת אתה חולק עליי. כולנו נמצאים במקום חלש בזמן כזה או אחר אנשים צומחים מתוך משברים. אין רע בלהיות חלש ולהודות בזה אבל... אם אתה מזהה שזה מקום רע להיות בו... אתה יכול להבין, לרצות להחלץ, להתמודד ולהשתמש בו כמנוף לדבר הבא, שיזיז אותך קדימה למקום שעוד לא היית בו. מישהו אחר יכול לבחור ולהשאר שם. [מסיבות שגם אותן ניתן לזהות]. ההבדל בין האנשים הוא בדיוק בתפר הזה, ביכולת לבחור במה שישרת אותנו טוב יותר. .

t o t a l

New member
חולק קצת פחות

צריך לפרגן את את זמן התפר [או אם תרצה- זמן האבל] לקחת אותו לאט. לא למהר לעוף משם. לא להיאבק בתחושות הקשות. לא להתבייש בהם. לא להתיסר בגינן. בתחושה שלי החברה מפרגנת פחות מידי את זמן האבל הזה. סוג של נורמה חברתית כזאת על פיה אתה "אמור" להיות חזק. "לשחרר".

מתוך כעס ואכזבה

והקו הדק שמפריד בין אהבה לשנאה... נשמע בעל מתעלל נפשית...למה את נישארת? למה את לא קמה והולכת? האם הנסיבות לא מאפשרות לך להתנתק ממנו?

y2in1

New member
We have separated

Live apart, but forever bonded by our child. Sometimes I wish there was nothing bonding us... can't even write it because I love my baby so much. But sometimes... I wish I was childless Does that makes me a bad person? Ham...​

מהיכן?

מהיכן את כותבת? את מדברת עכשיו מתוך הבטן המלאה שלך. למעלה כתבו שני גברים שיש להם זוית ראייה אחרת. אני ..ששומעת התעללות מילולית..אומרת לך..טוב שעזבת. עכשיו תתחילי לחיות. כולנו עברנו משברים כאלו ואחרים..וגם לי יש גרוש שקשור אלי כל החיים... מתאוששים מזה. תתחילי לתכנן דברים קדימה..כי אין דרך אחרת להתגבר על המצב שבו את נמצאת..

למעלה