I HAD A DREAM

I HAD A DREAM

חחח סתם כותרת דו משמעית שכזאת
קודם כל, שלום לכם :) אני חדש פה ואני בן 17 אתמול בלילה חלמתי חלום הכי מוזר שהיה לי.. עם זאת הוא היה מדהים. חלמתי שאני במין מבנה עץ כזה של כמה קומות והוא מין בית מלון שכזה ואני יחסוף בפירוט ודברים לא חשובים אבל פגשתי שם בחור התאהבנו התנשקנו זה מוזר . החלום הכי מוזר שהיה לי וגם מוזר לי שהרגשתי עם זה טוב. קמתי עם חיוך על הפנים. החלום הוא הרבה יותר מזה.. נקשרנו והכרנו ואפילו התנשקנו אחחח חלומות

SSAAMMEEYY

New member
שלום לך

יש דברים חוץ מהחלום שגורמים לך לחשוב שיש לך משיכה כלשהי לבנים?

מממ כן

אבל זה לא ממש מעסיק אותי אני בנתיים בלי הגדרות כי לא ממש חוויתי קשר לא עם בנות ולא עם בנים.

SSAAMMEEYY

New member
תקשיב...

אני לא יודע איך להגיד לך את זה, אבל הסיפור הקצר שלך על החלום, הזכיר לי את התקופה שהתחלתי לחשוב על זה שאני ביסקסואל. גם לי היה חלום, והוא היה כלכך דומה למה שסיפרת חוץ מהמבנה מעץ
ומאז התחלתי לחשוב על עצמי ועל הזהות המינית שלי וזה... תמיד ידעתי שאני ביסקסואל, מאז שאני זוכר את עצמי גיליתי כלמיני רמזים והחלטתי שאני לא חושב על זה עד שאני יהיה מספיק בוגר כדי להבין מה קורה איתי... (גם היו לי כלמיני מחשבות כאלה כמו למשל שאם אני יחשוב על זה בגיל מוקדם אני יהפוך להומו...) ובגיל 17 (אחרי שהיה לי את החלום ועוד כמה דברים שקרו לי) התחלתי לחשוב על זה, הבנתי שאני ביסקסואל, והתחלתי לחשוב למי אני יכול לספר ולמי לא... ועכשיו אני הכי שלם עם עצמי בעולם :) ברוך הבא לפורום ביסקסואלים ובהצלחה

למעלה