I got a problam

6Fallen6Angel6

New member
I got a problam

My Mother Dont allow Me To hear metal... she thinks it´s all about death and drugs and I don´t know what to do. I can´t convinse her that it´s not about all those things, meen time I can´t listen to any metal cd or mp3´s! HELP ME!!!!

G_Roni

New member
אמא´לה...

ואני חשבתי שההורים שלי פולנים (לא מבחינת מוצא)

unconsciousness

New member
בואנה, חבוב....

בן כמה אתה? תגיד לאמא שלך שאתה תשמע מה שכייף לך לשמוע ומה שאתה הכי מתחבר אליו וכל עוד זה לא מזיק לך אתה חופשי לעשות מה שבא לך, ואם היא לא יודעת להקשיב למילים, או לא מוכנה, פשוט תראה לה שהמילים לפעמים (תלוי איזה להקות) יכולות אפילו להיות עמוקות... ואם היא עדיין לא מבינה אז תגיד לה שאתה מצתער, אבל זה מה שאתה אוהב וזה מה שתשמע, והיא לא יכולה להכריח אותך, ואם לא תשמע בבית, תשמע אצל חברים, או במסיבות, טוב, אני מקווה שעזרתי... זה פועל ככה אצל אמא שלי, פשוט לדבר בהגיון.. אה... ואני חדשה פה... אז... היי כולם!

6Fallen6Angel6

New member
about unconsciousness question

im 12 and thanks everybody i used "yaa´kov hazagag"´s essly, and your comments, to convince my mom... and i got freedom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Thank´S!!!!!!!!!!!!!!

AmOrPhiS

New member
למי אכפת?

אין לה זכות לקבוע לך מה תשמע אולי תנסה להסביר לה את המשמעות של מטאל כלפיך ואז היא תכבד את זה יותר אם תסביר לה שזה לא הכל על מוות וסמים חוצמזה אין לאף אחד זכות ובמיוחד לא להורים שלך לקבוע לך מה לשמוע כמו שאתה לא אומר להם מה לשמוע בהצלחה

starless

New member
פעם

ניסו להכריח אותי לאכול בשר לא הסכמתי לא אכלתי בהחבא בלה בלה , בקיצור , תשמע ת´מטאל שלך בהחבא בדיסקמן , אמא לא תדע או שכן

*Dark Of Night*

New member
רעיון ../images/Emo62.gif

תקח (או שמא זה תקחי? שיהיה) שיר שאתה אוהב, תדאג שזה יהיה אחד שבאמת לא מדבר על מוות וסמים, תמצא את הליריקס שלו ותראה לאמא שלך, במקרה שהיא לא מבינה אנגלית (כמו ההורים הדיסלקטים שלי) תתרגם את השיר לעברית, תביא לה לקרוא ואולי היא תבין שמטאל זה קצת (הרבה) מעבר למה שהיא חושבת שהיא מכירה ושזאת באמת מוזיקה איכותית עם הרבה יותר משמעות מעבר למוות וסמים... אגב- אין לה שום זכות להגיד לך מה לשמוע ומה לא! Dark

metal head

New member
האמת...

אם המצב כזה... אז פשוט לדעתי אתה צריך לשים על מה שהיא אומר בקשר לזה זין! אני לא אומר שזה דבר טוב לא להקשיב להורים (כן בטח) אבל פשוט בידיוק מה שאני הייתי עושה במצב!... ואולי באמת תראה לאמא שלך ליריקס, והכי נוח שיהיה של להקות פאוור מטאל הליריקס שם לא בוטים אפיל קצת אז אני בטוח שהיא תרשה לך לשמוע....

badphish

New member
מזה הפאשיזם הזה??

ממתי ההורים שלך יכולים להגיד לך מה לשמוע?? אנחנו בשנות האלפיים לעזעל?? איפה הפתיחות של האנשים ומזה קשור למילים?? זה שאת שומע מוזיקה על מוות לא אומר שאתה תתאבד...נכון?

Sham 69

New member
אני חושב על להתאבד ..

כי שמעתי קריידל ואני מושפע ..... חה חה חה חה

AmOrPhiS

New member
אממ

אני לא חושבת שקריידל מכילים תכנים של התאבדות, יש בהם יותר רוחניות.

למעלה