I fucking wanna be Power Metal -

Gaius Octavius

New member
I fucking wanna be Power Metal -

Again!!!!!!!!!!!!11 כן, זוכרים את זה? לפני שנים רבות [טוב, שנה, כמה חודשים, לא הפואנטה] עשינו את השרשור הזה. מאז כולנו הכרנו להקות נוספות, חוש ההומור השתנה, וחשוב מכל - הפורום הזה קצת מת
אז תרשמו את הלהקות שהיו מתות להיות פאוור [שהרי זהו ז'אנר כה זוהר], ולמה הן כל כך מתאימות
דוגמה: אפיקה: כבר יש להם כוסית ששרה גבוה, עכשיו רק צריך לוודא שגם לשאר חברי הלהקה אין ביצים... [כל הזכויות על זה שמורות לעידן. כן, מעכשיו אני מחזיר את הפינות שלי, פותח כמה חדשות, ואם אתם לא תתחילו גם כן, אני מזהיר אתכם, כל יום שרשור חדש, הפורום יאדים מדם הדרקונים ומצבע הניקניים שלי! ובכוח החרב הקדושה, מי יתן והמתומן הגדול אודין יאכל אתכם כמו עננים ביום קיץ מזהיר שכזה!]

Gaius Octavius

New member
עוד:

איירון מיידן - כבר יש להם שלד מהלך שמככב בכל מקום, עכשיו רק חסר לו להיות ורוד עם נצנצים. פייב - כי הם התאחדו!!!11 כמו צבא הארץ התיכונה המתאחד כנגד סאורון!! ווי שאל פריווייללללללללל!!!!!11111111111 ווירד אל - כי הוא עדיין לא מגוחך מספיק בשביל להיות פולק. סער - כי הוא עדיין לא מגוחך מספיק בשביל להיות ווירד אל. וכי הוא ורוד ופרוותי, אבל במקומות הנכונים.

genz

New member
ננסה...

צ'ילדרן אוף בודום: כי הם גם ככה דראגונפורס עם שירה צרודה...חוץ מזה שהזמרת שלהם שווה טילים!!!!...מה? זמר? זין, באמת? אוקיי, אז הזמר שלהם כוסית בטירוף!!!! ג'ודאס פריסט: כי להם באמת יש זמר הומו... מאנוואר: כי ההגדרה "הבי מטאל" לא מתאימה לכזאת רמה של קיטש. קיס: ג'ין סימונס תמיד רצה להיות דרקון... רוני ג'יימס דיו: ברצינות, מי כאן לא היה רוצה לראות את דיו בבגדים של אביר, על סוס מיניאטורי, עם חרב צעצוע קטנה כזאת, מול צבא שלם, צועק "stand up and shout!!!"? תומר: כי סאורון גם היה גדול ושחור, ולזמר של דיקפיטייטד גם קוראים סאורון, ותומר עוד צריך לומר לי שירים אחרים טובים של דיקפיטייטד! צירוף מקרים? I think not! פקסטון: כי אם הוא יהיה להקת פאוור, אז בכלל לא יהיה משהו שגם אני וגם הוא אוהבים!

dirty boots

New member
אממ,

HIM - יש להם סולן נקבתי, קלידים, שמות קיטשיים לחלוטין לאלבומים.. רק שיתחילו לקחת קראק ולקרוא טולקין.

לHIM,

כי וילה בהחלט נקבתי-מספיק בשביל כל הלהקה! וגם אנחנו (memorylane),כי עידן שר HIM והוא רוצה בכח שנוריד לו את הביצים!!!

Mullen2004

New member
אז ככה

AC DC - כי אנגוס הוא סוג של הוביט .... ג'ון לנון - כי הוא תמיד גילה עניין ביצורים... אפילו התחתן עם אחד...

יש לי יש לי יש לי...

blink 182- "i wanna fuck a dog in the ass"? על מי אתם עובדים? זה כל כך שקוף שאתם מתים לשחל את טוני קאקו והbitches שלו. ענק! אני מתפקעת מצחוק מהבדיחה של עצמי
טוב נו.. זה קורה הרבה...

Desertdiver

New member
Grave Digger

בmetal-archives.com הם מוגדרים כ classic\speed אבל נראה לי שיותר מתאם להם פאוור. הם שרים על דרקונים, מרלין וכל מיני מיתולוגיות. אולי צריך לחתוך לסולן את הביצים והם יהיו פאוור לגמרי =]

למעלה