I drew a map of Canada

I drew a map of Canada ../images/Emo222.gif

Oh, Canada And your face Sketched on it twice. אז טורי, שלא כמו ג'וני, מציירת מפות של ארה"ב ולא של קנדה. וקוראת לזה Scarlet's Walk... זה אחד האלבומים היותר מגונוים, ויש שם הכל מהכל. ואפשר לשאול על הכל. אבל הפעם אני שואלת אתכם על המסעות שלכם. תתפרעו. -לאיזה מסע אתם יוצאים? -עם מי? -מה המטרה שלכם במסע הזה? -מה גורם לכם להרגיש בסוג של אגדה? -אוהבים נסיעות ארוכות, של שעות במכונית? -מה הייתם לוקחים לנסיעה כזו? -מה היום האהוב עליכם? למה? -אוהבים פאנקייקס? -מה מסתיר לכם את ניו יורק? -מה הזהב שלכם? -יוצאים לחפש אחריו? -מה אתם הייתם מציירים על המפה שלכם? -לאן היא מובילה?
נסיעה טובה?

noosh

New member
../images/Emo73.gif

-לאיזה מסע אתם יוצאים? יש כמה במקביל. -עם מי? עם עצמי
-מה המטרה שלכם במסע הזה? להבין ולשנות -מה גורם לכם להרגיש בסוג של אגדה? סרטים וספרים וכל דבר אסקפיסטי שכזה
. ואנשים לפעמים. -אוהבים נסיעות ארוכות, של שעות במכונית? כן! למרות שאני נרדמת בנסיעות. אני ממש אוהבת נסיעות, במיוחד עם האנשים הנכונים. -מה הייתם לוקחים לנסיעה כזו? חברים ומוזיקה. -מה היום האהוב עליכם? למה? שני, כי מציירים
. ושבת, כי ישנים. -אוהבים פאנקייקס? כן
. בדיוק הכנתי לחברה שלי מתנה שכולה כל מני כרטיסיות עם מתכונים שונים לפנקייקס, כי זה מה שאנחנו היינו עושות תמיד. -מה מסתיר לכם את ניו יורק? הכסף והתזמון. אבל אינ עוד אבקר בה שוב. -מה הזהב שלכם? יצירה, אנשים -יוצאים לחפש אחריו? אני כבר מחפשת, כל הזמן -מה אתם הייתם מציירים על המפה שלכם? נעלי בלט, אבל זה לא חוכמה, אני מציירת נעלי בלט בכל מקום
-לאן היא מובילה? אני לא יודעת, היא משורטטת תוך כדי הליכה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

lifahead

New member
אממ היי, עונה..

-לאיזה מסע אתם יוצאים? גילוי.. -עם מי? לבד.. -מה המטרה שלכם במסע הזה? איזשהו פיתרון.. -מה גורם לכם להרגיש בסוג של אגדה? אממ בחים שלי לא הרגשתי בסוג של אגדה..אוח זה די מבאס.. -אוהבים נסיעות ארוכות, של שעות במכונית? :] VERY -מה הייתם לוקחים לנסיעה כזו? אממ כלום אני אוהבת להביט מהחלון, אבל אני חייבתלשבת ליד החלון! -מה היום האהוב עליכם? למה? שני וחמישי כי מציירים ו שבת כי ישנים חחח -אוהבים פאנקייקס? כן אבל עוגות יותר..סליחה אני לא קשורה בשיט... -מה מסתיר לכם את ניו יורק? וואו..המון.. -מה הזהב שלכם? לאיודעתת..:\ -יוצאים לחפש אחריו? ברגע שאני אדע מה אני מחפשת אני בטוחה שזה יקל עליי... -מה אתם הייתם מציירים על המפה שלכם? אמממ לא יודעת...ארנבת חח -לאן היא מובילה? אממ שוב, לא יודעת בנתיים.. חוח אגב אני חדשה שלום:}

פלוטו24

New member
רעיון מעולה! ../images/Emo13.gif

לאיזה מסע אתם יוצאים? בתקווה נחל מהשבוע למסע חדש ומלא זמן יותר. עם מי? אם אין אני לי מי לי. מה המטרה שלכם במסע הזה? להתחיל להגשים מטרה שכבר הייתי צריך להשיג מזמן. מה גורם לכם להרגיש בסוג של אגדה? ללכת לישון כל לילה. אוהבים נסיעות ארוכות, של שעות במכונית? בצפון הארץ במיוחד. מה הייתם לוקחים לנסיעה כזו? חברים טובים מאד. מה היום האהוב עליכם? אין אחד מועדף, אבל רצוי חמישי או שני. למה? בחמישי יש ידיעה שהסופ"ש מגיע ובקרוב יהיה קצת זמן לנוח ולבלות בחיק חברים ומשפחה. ושני, אין סיבה מיוחד, אולי בגלל שהוא יום שבא אחרי המשבר הגדול של להתחיל את השבוע ביום ראשון. אוהבים פאנקייקס? ברור.
גם את השיר... השבוע במקרה יצא לי להכין וזמזמתי את השיר תוך כדי. מה מסתיר לכם את ניו יורק? הים שחוצה ביני ובין העיר המדהימה הזו. אני מתגעגע לשם מאד...
מה הזהב שלכם? אין כרגע כזה. יוצאים לחפש אחריו? מה שאשיג, אשיג בעבודה קשה. מה אתם הייתם מציירים על המפה שלכם? נוף כלשהו. לאן היא מובילה? אין דרך מדויקת. נסיעה טובה? שיהיו רק כאלה.

behappy

New member
../images/Emo13.gif

-לאיזה מסע אתם יוצאים? של הגשמת חלומות. כל יום עוד צעד :) -עם מי? איתי. ועם כל מי שאוהב אותי -מה המטרה שלכם במסע הזה? לחיות. להרגיש. להנות -מה גורם לכם להרגיש בסוג של אגדה? שעות מסוימות של היום, 4 אחהצ בחורף, 5 בבוקר בקיץ, לרקוד. -אוהבים נסיעות ארוכות, של שעות במכונית? מדי פעם, עם נופים ויפים ומישהו שכייף לדבר איתו שיחות-של-נסיעות-ארוכות -מה הייתם לוקחים לנסיעה כזו? מוזיקה טובה ושמיכת צמר -מה היום האהוב עליכם? למה? שבת. כי הוא לגמרי שלי. -אוהבים פאנקייקס? כן=]] עם אוכמניות בכלל, נהדר -מה מסתיר לכם את ניו יורק? כלום, היא בזכרונות שלי ואני אגיע אליה שוב=] -מה הזהב שלכם? הריקוד שלי, החברים שלי -יוצאים לחפש אחריו? כל יום מחדש -מה אתם הייתם מציירים על המפה שלכם? חיוך ותווים -לאן היא מובילה? לים היה כייף
תודה

I can't. so...

-לאיזה מסע אתם יוצאים? אני לא באמת יודעת. אבל אני בטוחה שיש לו פואנטה. -עם מי? לבד, עם כמה עצירות להגיד לשום דרך, או משהו. -מה המטרה שלכם במסע הזה? להשיג. בכל המשמעויות. -מה גורם לכם להרגיש בסוג של אגדה? אהא. ובכן,שמש, פשוט ככה. -אוהבים נסיעות ארוכות, של שעות במכונית? כן. וזה כל כך מזכיר לי את פולין. השעות באוטובוס שכולם ישנים, ויש אוזניות וזה כמעט לבד, רק עם החלונות. -מה הייתם לוקחים לנסיעה כזו? מוזיקה, חלונות. אולי מישהו לנסוע איתו. וקצת סרטים. -מה היום האהוב עליכם? למה? אני לא יודעת. אני חושבת ששלישי, או שישי. -אוהבים פאנקייקס? לא. -מה מסתיר לכם את ניו יורק? לא חסר, עם המטר וחצי שלי. -מה הזהב שלכם? תשובות. -יוצאים לחפש אחריו? כבר לא. -מה אתם הייתם מציירים על המפה שלכם? תאריכים, ושעות, ושירים. -לאן היא מובילה? Circles and circles and circles again. Got to stop spinning?
TapuzPad
זה באמת היה קשה

ענבאך

New member
עונה

-לאיזה מסע אתם יוצאים? מה עושה אותי מאושרת והאם אני רוצה בכלל להיות מאושרת -עם מי? לבד -מה המטרה שלכם במסע הזה? להבין אותי וכל זה -מה גורם לכם להרגיש בסוג של אגדה? הוממ.. אייקון הוא מן סוג של אגדה אורבנית, וגם קאיה. -אוהבים נסיעות ארוכות, של שעות במכונית? תלוי במצברוח. לאחרונה לא, כי אני חסרת סבלנות ולא רוצה להיות עם אחרים באוטו, אבל בקרוב אני אוכל לנהוג לבד אז אולי אני כן אוהב -מה הייתם לוקחים לנסיעה כזו? ספר -מה היום האהוב עליכם? למה? חמישי, כי זה כמעט סופש אבל עדיין יום חול, וכשעולים על ההסעה (בלשון עבר) אז מרגישים מן הקלה כזאת -אוהבים פאנקייקס? לא ממש. פעם אהבתי -מה מסתיר לכם את ניו יורק? אני בניו יורק
-מה הזהב שלכם? המוסיקה שלי, אבל איבדתי אותה:\ -יוצאים לחפש אחריו? מה הטעם -מה אתם הייתם מציירים על המפה שלכם? כלום, כי תמיד אני מתוסכלת כשאני מציירת כי אני כבר לא יכולה -לאן היא מובילה? לארץ של חלום לנצח

אוח, זה כזה הדיסק הכי מעולה בעולם.

(או לפחות אחד מהם כי אחרי הכל, יש לבחורה עוד כמה...) אני בדיוק בתקופת חרישה דיי בלתי מבוטלת עליו. יום אחד כשאעשה את אותו רוודטריפ מיוחל הוא כ"כ הולך להיות חלק בלתי נפרד מהפסקול שלו...
-לאיזה מסע אתם יוצאים? סוג של, גילוי עצמי מחדש, if that makes any sense?.. :) -עם מי? נראה לי שמתחילה לבד. וממשיכה ביחד. -מה המטרה שלכם במסע הזה? לחזור לפה קצת אחרת. {לטובה..} -מה גורם לכם להרגיש בסוג של אגדה? הנוף, המצברוח, המוזיקה, הרוח.. מי שאיתי. -אוהבים נסיעות ארוכות, של שעות במכונית? כן. ובעיקר עם אנשים שאני אוהבת, ועצירות מעניינות בדרך, ונופים מגניבים (חו"ל אף פעם לא מזיק, ROUTE 1 בקליפורניה זה ה-דבר..) ומוזיקה - חובה... רצוי גם טורי בין השאר... -מה הייתם לוקחים לנסיעה כזו? את כל השמונצ'עס החשובים, את הנגן והפלא, את היומן/מחברת/וכו', איזה כמה ספרים, שיהיה, וכמה שיותר דברים שעושים לי טוב.. {הכי חשוב שיהיו איתי אנשים שאני אוהבת, כמובן, אם אפשר..} -מה היום האהוב עליכם? למה? יום טוב. לא ממש משנה איזה... -אוהבים פאנקייקס? האמת? מאוד. אבל עם סירופ שוקולד, כן? -מה מסתיר לכם את ניו יורק? עננים אפורים של גשם.. או אולי של כמה דברים אחרים.. -מה הזהב שלכם? האהבה.. -יוצאים לחפש אחריו? אומרים שזה בא לבד, אל תעצבנו אותי..
-מה אתם הייתם מציירים על המפה שלכם? את מה שכבר היה, את איפה שכבר הייתי, את איפה שאני עכשיו. אולי גם את איפה שהייתי רוצה להיות. את מי שיקר לי ואיפה שהוא נמצא. -לאן היא מובילה? לאיפה שאהיה...

שהשמש לא תפסיק עם החום הנהדר הזה!

לאיזה מסע אתם יוצאים ? מסע בו אני אעשה הרבה מוזיקה עם מי ? עם עצמי בעיקר אבל דרכו אני אכיר עוד אנשים שעושים מוזיקה מה המטרה שלכם במסע הזה ? לגלות את עצמי בעיקר ומי יודע מה יקרה בעתיד מה גורם לכם להרגיש בסוג של אגדה ? שמחה,כיף ושלל הרגשות טובות אוהבים נסיעות ארוכות,של שעות במכונית ? לא,כשאני נוהגת תמיד בכיוון אחד אני ארצה לזרוק את המכונית ולהמשיך ברגל,כשאני לא נוהגת אני נהנית מהדרך אבל משתוקקת לרדת באיזשהו שלב מה הייתם לוקחים לנסיעה כזו ? את הדיסקמן שלי,בלעדיו אני מאבדת את הבועה שלי.... מה היום האהוב עליכם ולמה ? יום ג' כי אחריו הכל כבר רץ אוהבים פאנקייקס ? מה זאת אומרת?! חולה על זה!!! מה מסתיר לכם את ניו יורק ? העובדה שעדיין לא הייתי שם מה הזהב שלכם ? השיער שלי....
יוצאים לחפש אחריו ? לא,הוא מונח על הראש שלי....
מה אתם מציירים על המפה שלכם ? את מה שעברתי במשך חיי לאן היא מובילה? לקראת עוד דברים חדשים נסיעה טובה ? למרות הכל תמיד טובה! רק בריאות!

למעלה