I DO NOT KNOW WHAT TO DO

I DO NOT KNOW WHAT TO DO

שלום לכולם פעם ראשונה שלי כאן עד היום לא כתבתי כאן מכמה סיבות 1.חשבתי שאני לא מתאים בגלל שאני מאמין. 2.גם בגלל שאני לא בטוח שאני רוצה להיות חילוני. אני רוצה לעשות מה שבא לי, מה שאני רוצה לשמור לשמור, ומה שאני לא רוצה לא לשמור ולהסתכל רק על עצמי ומה אני רוצה מעצמי, ולא מה אחרים רוצים ממני. בקיצור בכל זאת אני מנסה את מזלי וכותב לכם (אין מה להפסיד מלנסות,נכון?) אני יספר על עצמי קצת אני בערך 25 נשוי בערך שנתיים פלוס אחת אני נשוי לאשה חרדית אמיתית ואני ממש לא כזה ואני לא רוצה להיות כזה וזה ממש לא מתאים אני בקטע שלעשות מה שמתחשק והיא בקטע של דת אם היה לי קל לעזוב אותה כנראה שהייתי עושה את זה אני לא יודע מה לעשות פשוט נמאס לי עזרו לי בתודה מראש חברות וחברים

ברוך הבא../images/Emo48.gif../images/Emo49.gif

שלום לך תום אני מבין היטב את רגשותך ואת הבעיה הקשה שעליה אתה מדבר. זה לא פשוט להיות נשוי למי שאינך יכול לחלוק את רגשותיך, מחשבותיך ודעותיך. אך גם לא פשוט לעזוב, לא קל לא קל בכלל. אבל עצתי אליך, אם עדיין אין ילדים, אז הכי חשוב זה לא לעשות ילדים עד שתדע כמה חשוב לך החופש לבחור. אם יש כבר ילדים זה מקשה את המצב בעשרת מונים, כי יש לך אחריות על ילד ולא קל להגיד לו "'היי' אני ילדתי אותך אבל עכשיו אני רוצה לעשות מה שבא לי " יש לנו אחריות גדולה ולכן גם אם יש ילד אז שלא תדאג יהיה עוד אחד (זה לא קשה לקנות אמצעי מניעה . ואם האשה לא מוכנה לקחת אתה יכול לקחת קונדום ואל תחשוש מזרע לבטלה כי עדיף זרע לבטלה מילד לבטלה) אבל אתה צריך לדעת שהמחויבות הראשונה שלנו זה כלפי עצמינו, כי אנו חיים רק פעם אחת בחיים וכמה קשה יהיה לך כאשר יעברו הימים ויעברו שנים ויום אחד תגיד לעצמך, 'אי וי' הפסדתי את החיים שלי בגלל שפחדתי. ולסיכום אין לי עצה ואין לי מה לעזור רק לומר לך שליבי אתך ואולי נחמה אחת ש"צרת רבים חצי נחמה". אתה לא לבד במערכה . בהצלחה ציפור בכלוב.

kobishachar

New member
תגובה לתגובתך

אני מסכים עם מה שאמרת ובינתים זה מה שאני עושה יש לי ילד אחד ועכשיו אני לא רוצה לעשות עוד ילד עד שיתתברר לי מה אני עושה.

"תעשי רק מה שאת חושבת" ג.ע.

יקירי, 1) יש כאן עוד כמה מאמינים (בני מאמינים). 2) יש כאן עוד כמה שלא בטוחים שהם רוצים להיות חילונים (בני חילונים). לצערי, אין לי איך לעזור לך. לכל אדם יש את השיקולים שלו, את הקשיים שלו ובסופו של דבר - את הבחירות שלו. בנתיים אני רק יכול להציע לך להצטרף אלינו ואולי לפתוח את עצמך לחֶבְרָה חדשה... (הקונוטציה שלי לניק שלך מאוד משעשעת)

kobishachar

New member
הייתי רוצה לקבל יותר מידע

אני מעונין לקבל מידע על המפגשים של "החברה" אם אני רוצה להשתתף מה אני צריך לעשות וכן הלאה. אני מודה לך מראש לייזר

spag

New member
לא הבנתי.

במה אתה כן מאמין? והכי חשוב - איך זה מסתדר עם זה שתעשה מה שאתה רוצה ומה שלא ,לא?

למעלה