I do like English

I do like English

I don't have to prove it, it's my private business. I don't concept myself as an enemy to English, as long as it doesn't take over all the world and brainwash poor children all over the world, that it is the key to any career. It's a kind of prophesy that makes itself come true. But at what cost and what investments.The language itself ,is not to blame.When the superpower is Uncle Sam,everybody has to yield and speak the tongue of the conqueror. No Yankee would ever think of learning a foreign language. Who has the guts, who has the nerve to alter this situation of master and slaves?

וווואה אתה סובל מתסביך עבדות רציני!

אמאל'ה! אתה מתוסבך לגמרי! אתה אולי מבוגר ממני בדי הרבה שנים אבל את שבוי בפנטזיות ילדותיות! האנגלית "שוטפת מוחות" של "ילדים מסכנים"? Get a life, man! בוא נעשה סדר בדברים. קודם כל, האנגלית לא רק שאין להאשים אותה אלא שלגמרי אין לה קשר לכל הנושא. כאשר רומא הייתה אימפריה אדירה, דיברו לטינית מהודו ועד כוש ועד גאליה (שהפכה לאחר מכן לצרפת הזכורה לרע)... את שרידיה של הלטינית אפשר למצוא ברוב השפות המערביות (שתי היוצאות מן הכלל הן האחיות לבית שמי: עברית וערבית)... אף אחד לא חושב שזה כזה רע... בעל המאה הוא בעל הדיעה.... שנית, ידידי, אין לך או לי או לכל אדם אחר את היכולת לקחת מאמריקה את העובדה שכרגע היא האימפריה השלטת בעולמנו... אם אתה מאמין כל כך ביכולת שלך למנוע את המצב של "אדון ועבדים" אז אתה מטורף... יש קבוצה של אנשים שמאמינה גם כן ברעיון של למנוע מאמריקה את השליטה בעולם... קוראים לה אל-קאידה ואת הטיעונים שלה היא מראה באמצעות הפיכת מטוסי נוסעים מלאים בחפים מפשע לפיגועי התאבדות... אם אתה כל כך משוגע מאימת השתלטותו של הדוד סם על העולם אז אתה מוזמן להתאסלם והצטרף אליהם... שלישית, כדי לעודד אותך... לכל אורך ההיסטוריה, מעצמות עלו ומעצמות ירדו... לעולם לא תיתקל במצב שבו שתי מדינות תהיינה שוות בכוחן... ותמיד תהיינה מעצמות... אם אתה לא יכול להתמודד עם זה, אתה מוזמן להמשיך לשקוע בפנטזיות על "האנגלית והשוט"... אבל כדי לעודד אותך אני מזכיר לך שלכל אורך ההיסטוריה מעצמות עלו ומעצמות ירדו... ארצות הברית עלתה ובסוף היא גם תרד... זה עשוי לקחת מאות שנים אבל אל תחשוב שהאנגלית תמשיך להחזיק ב"שוט הנוגשים" לנצח... שום דבר לא נמשך לנצח... אנטרופיה... ולבסוף, מאחר שאני מזהה את "מסע הצלב" שלך נגד "שפתם של יצורי התהום" כמשהו שהוא יותר אנטי אמריקני מאשר אנטי האנגלית אז תן לי לנעוץ סיכה של מציאות בבלון הפנטזיות שלך... מסעות צלב נכשלים... תמיד נכשלים... אתה מריר ממה שקורה ואת זה אני מבין... אל תוציא בפורום הזה... זה לא המקום המתאים... Rogue teaches about history and reality...

היטלר אמר פעם:

"כמה מחברי הטובים ביותר הם יהודים" ההצהרה האומללה שלך: "I do like english" נשמעת לי באותו טון בדיוק.... Rogue אלים

ודארת' ויידר אמר פעם

Luke, I am your father.... ובספרדית עוד יותר טוב! Luke, Yo soy tu padre! ומאו צה-טונג (שמוכר בכוכב הלכת זוֹג בשם מאו צייטונג) אמר פעם: גם המסע הארוך ביותר מתחיל בצעד אחד קטן ואבא של Rogue אמר לו הרבה פעמים "איך בין נישט איין אידיוט".... ועל טקס הנחת הזרים בהר הרצל ביום הזיכרון אמר אותו אבא חכם "זוּר שלכט"... ואימא של רוקלאף (מגיבורי סיפור ההרפתקאות הבלתי גמור "קאלה" מפרי עטו של Rogue) אמרה פעם: "טוב גרב מלוכלך אחד ביד משניים נקיים על העץ של השכן"... עוד אמרה אותה אישה חכמה: "אין החתן מעיד על גיסתו"... והיא כמובן המציאה את המשל הידוע על הנמלה והחרגול-גמל-שלמה-ירוק-בז'-עם-נקודות-סגולות-שהיה-גם-ארי-נמל-מצד-אימו-החורגת... אבל אני אספר אותו רק אם יבקשו ממני במפורש... וקרונת'ור, גם הוא מגיבורי "קאלה" אמר בחוכמתו: "טיפשות היא תכונה שאסור לייחס לאויב שעדיין עומד על רגליו".... וכמובן, אותו סרן חכם אמר גם "עוצמתה של שנאה גדולה מעוצמתה של חרב"... אתם יודעים כמה אלי-זבוב לבנים צריך בשביל להחליף כדור בדולח? Rogue מצטט, מסתת ובסוף גם מסית!

ורק כי בא לי לשעשע קצת על הבוקר

Rogue מביא מספר ציטוטים מעניינים... מה שבעברית הוא כמובן של חכ"ים תוצרת בית אבל מה שבאנגלית מיוחס לנשיא ג'ורג' בוש (הג'וניור, לא הקשיש).... "גם אנחנו לא שה שכולו תכלת" "הפלשתינים עשו תפנית מפתיעה של 360 מעלות" "הם מנסים לאכול את המקל משני קצוותיו" "המשכים להורגך, קום להורגו!" "It's not the pollution that worries me. It's the bad things we put in the air and water that are the problem" "I want all childs of our country to speak correct english" ועוד כמה: "אני רוצה שתסדרו את הכיסאות במעגל גדול של 360 מעלות ומעגל קטן של 180" רב-סמל של צה"ל "לא אכפת לי למה הדגל מתנופף בכיוון ההוא. הרוח זה לא תירוץ. אני רוצה שהוא יתנופף בכיוון השני. תעשו מה שצריך, לא אכפת לי מה, מצידי גם תסובבו את התורן" אותו רב-סמל... Rogue פותח את הבוקר עם חיוך

למעלה