I digida sandali העדכון השבועי

I digida sandali העדכון השבועי

אז השבוע חגגנו את........ ראש השנה!!!!!!!!!! וזו היא ההזדמנות לאחל לכל הפורום ולכל בית ישראל שנה טובה ומתוקה. בעוד שאני בכלל יושב בבית חולה......
הופעות-השבוע הצמד חמד פורטיסחרוף הופיע באכזיב ובירושלים, רשמים בשרשורים ובקרוב גם במאמרים (שאגב, חצו את קו ה250, שזו כמות מאוד גדולה) ענת גם הודיעה לנו על הופעה קרובה ב"פסטיבל העגבניה", זה אמיתי לגמרי כמו שזה חינם לגמרי!
למה התכוון הברי-לזכרה של דליה רביקוביץ' נותח "רחוק ממך" ובהחלט נתתם לו בראש, כל הכבוד! (זהו, אגב, המאמר ה250...)
דרור שאל שאלה מעניינת שהולידה שרשור מבדר שפשוט חייב קישור: אם ברי יתמסחר, באיזה פרסומת לדעתכם הכי כדאי לו להופיע?
עף אל החלל ונעלם: השבוע הגענו שוב לנגיעות מי יצטרף הקטע האינסטרומנטלי הארוך "זה"? מנהרת הזמן או ארץ זרה? יש לכם עוד הזדמנות אחרונה לרוץ ולהצביע כי יש שוויון, אם התוצאה לא תשתנה אני מחשיב את הקול המקורי של חן.
שיר ליום-עלה הזמנה להצגה יומית-בואו להצביע ללוליטה גדוליתה
דרך השווה אל המיותר-הפינה עם רגעים קפצה, ואתם הצבעתם. אם לא? רוצו להצביע לגירסא האהובה עליכם.
ולדמן שאל איפה אפשר למצוא את חדשות מהירח ולהתראות בחלומותי. מתן סיפר לו על מסעותיו הארוכים בחנויות התקליטים והחיפוש בנרות אחרי אותם תקליטים. מומלץ לחפש מדי פעם. האמת שגם אני חיפשתי המון זמן את להתראות בחלומותי ושוטר פושע והענק הלוחש, אך ללא הצלחה...
סקר חדש-עלה, כהמשך ישיר או שמא המשך עקיף לסקר הקודם. מכיוון שכאן אתם מצביעים בדיוק על ההפך! תודה לורתריקו על הרעיון
הוצא מהקשרו-עלתה פינה חדשה: אתם יודעים מה אתם צריכים לעשות.
מצעדים: ברי לא ממש הצליח בגלגלץ, רשת ג' ושאר תחנות הרדיו אבל הוא קטף פירות דווקא במקומות אחרים: במצעד השנתי של פורום רוק ישראלי הוא הגיע למקום השני בקטגורית זמר השנה! במצעד האלבומים השנתי של עיתון ירושלים ברי הגיע למקום הראשון ביחד עם רע מוכיח ב"11א'" כל הכבוד!
ציטוט שבועי: שייך לבן, מתוך אותו שרשור הפרסומות, בתור תגובה לרעיון של ברי כמפרסם לשמפו: "הוא יכול להחליף את זאתי מהפרסומת ל"הרבאלנס",זאת שכל הזמן גונחת כשהיא חופפת את הראש. הוא יחפוף ויאנח מהנאה,ופורטיס יעמוד גלמוד בצד ויאמר "גם אני רוצה שמפו כמו שיש לו"
וזהו. אגב, אני לא מתכוון לציין את זה כל שרשור אבל מכיוון שזה היה בראש השנה שעבר אני זוכר: מזל טוב לעידו The Miller שנמצא בפורום שלנו בדיוק שנה! וכמיטב המסורת על מה אני דלוק?????????????????????
על מה אני חולם?????????????????????
ותמיד אכלתיייי????????????????????? קש!

למקום הראשון בעיתון ירושלים?

לא שמתי לב גם בפנאי פלוס 11 א' הוכתר כאחד מאלבומי השנה כל הכבוד לרע וברי!!
ועוד בעיתונים אחרים אמרו"יצירה ניסיונית שמיועדת לאינטרנט בלבד"

וברייטינג...

ברייטינג הוא הגיע למקום השני בקטגוריית "אכזבת השנה". בלע

למעלה