i didnt like the season 2

simbol

New member
i didnt like the season 2

everybody is get along with everybody and its very boring... (same thing happens in O.C) the first season is much more intresting (according to the 2 episodes that i saw in season 2)

yasminale

New member
נככוןןן.. ראיתי את כל העונה השנייה

והיא פשוט מדהימההה!! ומישהו יודע מתי השידורים החוזרים של העונה הראשונה? (במשך השבוע ביס וויקאנד)! אההההה ומאיזה שנה העונה הראשונה של "בנות גילמור"?

dalida1988

New member
../images/Emo140.gif

בקשר ליס וויקנד אני לא יודעת וגילמור משודרת כל יום מ-12 בבוקר ושידור חוזר בשעה רבע ל-7 אנחנו עדיין בעונה הראשונהה סופשבוע רגוע

dalida1988

New member
disagree

ממשש לאאאאאאא בטח ראית בטלוויזיה.... חכה יש פרקים מדהימים אני ממשש אהבתי את העונה השנייה הרבה יותר מהעונה הראשונההה

tony16 yy y

New member
הפרקים הראשונים

תמיד משעממים כי רק מסבירים .. אבל בקרוב מאוד זה הולך להיות מאוד מעניין!!! שווה לחכות..... גם מגיעים שחנים חדשים מוכשרים.. אי אפשר לשפוט על סמך 2 פרקים... גם בעונה הקודמות היו כמה פרקים דיי משעממים אבל זה לא עושה את העונה פחות טובה

I3ar

New member
ממש לא!

עונה שנייה הרבה יותר יפה ומותחת...הדבר היחיד שמבאס אותי זה זה שכבר הרבה זמן אין פרק בגלל הספרינג ברייק ואני מתה לדעת מה קורה!

anul

New member
אנגלית?

בוא'נה י'מכוער מה אתה מדבר באנגלית? ת'חושב שזה מגניב? כי זה לא... אתה סתם הומו אחי

למעלה