i did not have sexual relations with that

OddvarBra

New member
i did not have sexual relations with that

woman http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10094540 אני לא מבין מה כולם רוצים מהמלך השוודי. הלך למועדון חשפנות, אפשר לחשוב. משפחה שמצד המלכה עשתה את הכסף שלה מרכוש גנוב של יהודים והם מעקמים את האף על איזה מועדון חשפנות. השוודים האלה פשוט חולי נפש..

forglemmigej

New member
יצא איזה ספר והם מוכרחים למכור אותו

על המלך.. בשבדיה יש המון סמולנים שרוצים להפיל את בית המלוכה אז הם יעשו הכל כדי שזה יצליח. גם ידיד שבדי סיפר לי שהם ממש לא אוהבים את המלכה סילביה אז הכל ביחד יצר מעין אנטגוניזם אליו. מצד שני הם עשו לויקי חתונה כזו מפוארת שעלתה מיליונים מה פתאום הם מתזזים את המלך עכשו. בצרפת זה לא היה קורה שמישו הולך למועדון חשפנות ולמישהו זה אכפת..

dotandvir

New member
מה הקשר בין שני הדברים?

האם המלכה סילביה באופן אישי בזזה את רכושך? האם אתה משית חטא אבות על שילשים ועל ריבעים? גם אם ברגעים אלו כורתים את ידו של מישהו בעודו בהכרה בקוריאה הצפונית אין זה על מנת להצדיק את העובדה שהמלך הלך למועדון חשפניות. אם תשאל אותי את מי מאלו עדיף לסלק מהעולם אז ברורה לי (ואני חושב שגם לך) התשובה לו ניתנה לי בחירה אחת בלבד. המלך עצמו בכלל לא פופולארי וסביר להניח שהנסיכה שתחליף אותו תהיה אהודה בהרבה. דותן

OddvarBra

New member
"להצדיק את העובדה שהמלך הלך למועדון חשפניות"?

"להצדיק את זה"? מה קורה כאן? מה זה הפבסדו-פורטניות הזאת? מה איכפת לך מה הוא עושה כל עוד הוא לא עובר על החוק? שילך למועדון חשפנות, שילך גם לקיים יחסי מין עם טרולים ביער אם זה לא עבירה על החוק. אתה רוצה להגיד שבגלל שהוא מחזיק תפקיד עם משמעות סמלית עליו להימנע מכל מיני סוגים של פעילויות שחוקיים לגמרי אך improper?

dotandvir

New member
אם זה חוקי

אז זה חוקי. חשבתי לתומי שזה לא חוקי בשוודיה. דותן

OddvarBra

New member
זה חוקי בשוודיה, בינתיים.

אני לא מכיר הרבה מדינות, לפחות לא ב OECD בהם קיימים חוקים נגד מועדוני חשפנות או ביקור במועדני חשפנות.

dotandvir

New member
מודה ועוזב ירוחם

אני אישית חש לא בנוח ממועדון חשפניות (וכנ"ל לגבי מועדון חשפנים אם קיים כזה דבר, בעצם למה שלא יהיה קיים?) אבל אם זה חוקי אני לא מבין את הרעש סביב המלך. דותן

forglemmigej

New member
לי כואב הלב עליו

הבנתי שזה היה איזה מועדון של גנגסטרים ומישהו (לא המלך כמובן
) הציע לקנות את התמונות בכסף רב. קיצר למלך אסור שיהיו חברים גנגסטרים, אסור לללכת לראות סטריפטיז כי זה מחפיץ את הנשים
, בשבדיה אסור לגבר ללכת לזונות מענישים על זה , נשים חייבות להיות בכל דירקטריון 50% . מדינה פמיניסטית ברמות על ,ביקור במועדון סטריפטיז זה יהרג ובל יעבור. כל העסק יצא מפרופורציות לדעתי אבל אם כבר מדברים על בתי מלוכה דבר אחד לא ברור לי בכלל עם כל הfreeloader האלו, בכל מקום בעולם המערבי אנשים יוצאים לפנסיה בגיל 65 רק בבתי המלוכה שניזונים ממשלמי כספי המיסים כולם שם יושבים על הכס כאילו אין מחר, ליזי בת 85, המלכה פה מרגרטה בת 71 , מלך נורבגיה בן 74, מלך ספרד בן 73 , מלכת הולנד גם בת 73 הם מתנהגים כמו כל השליטים העריצים המוסלמים שחושבים שאפשר לנצח לשבת על אותו כסא ואף אחד לא יגיד כלום, יללה שיכניסו קצת דם חדש לבית המלוכה.

dotandvir

New member
על מה בדיוק כואב הלב?

כבר אמרו חז"ל - ספר לנו מי הם חבריך ונאמר לך מי אתה. אם המלך מעוניין לשמור על תדמיתו עדיף לא להתרחק ממועדוני חשפניות. בכל זאת, זה לא שצילמו אותו בספריה הציבורית מעיין באינציקלופדיה בריטניקה. בביתו שיצפה במה שהוא רוצה כולל פורנו (בכך לא התכוונתי לעודד את המלך להזמין חשפניות לארמון). אני מאוד שמח לשמוע שחייבות להיות 50% נשים בכל דירקטוריון - זה מראה על חברה שיוויונית יותר גם אם נראה לך שהשיוויון נשמר בכח החוק. ולגבי זנות, נאלץ להסכים שלא להסכים - אבל אני חושב שזה רעיון נפלא שאסור ללכת לזונות. ועכשיו לנושא בית המלוכה. המלך או המלכה קיבלו מינוי למשך שארית חייהם וכך מקובל היה תמיד. לא ברור לי על מה יצא זעמך והאם את מצפה שיעלו תוכנית ריאליטי בנוסח "נסיך נולד"? בבוא היום תעבור המלוכה לדור הבא. דותן

dotandvir

New member
הוא הרוויח את חוסר האהדה שלו ביושר

והסיפור עם מועדון החשפניות הוא רק עוד נדבך אחד בפרשה. לצערי אין מה לקוות שהמצב ישתנה. דותן

למעלה