I DID IT!

I DID IT!

יכלתי לשרשר אבל פאק איט, עשיתי את הפירסינג בסוף וזה לא כאב!!!!! אמממ הנה תמונה שיצאה נורא כי אין מספיק אור בחדר אבל לא נורא, תתעלמו מחר אולי תבוא תמונה יותר נורמאלית... בכל מקרה תודה לשי ולקים שהצקתי להם עם שאלות

אושרה1

New member
אייייי אני עשיתי עגילים

בס"ד והתעלפתי ומאז לא נודעת יותר בכלום אפילו לא עגיל שני מתה מפחד יש לי חברה שרוצה לעשות בעורףף אוווי נורא אושרה

אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה

בזמן ששוטטתי לי באתרים על פירסינגים כדי לבדוק דברים על הפירסינג גיליתי מקומות שבחיים לא ידעתי שאפשר לחורר ואני באמת תוהה למה אנשים כל כך רוצים לחורר את עצמם באיברים כל כך משונים.... למה לעשות פירסינג בעורף? זה מזעזע! האמת שכשהייתי צעירה (אחחח היו זמנים..
) עשיתי נזם והוא יותר כאב מהפירסינג בפופיק... הייתי צריכה להקשיב יותר מוקדם לאותם אנשים חביבים שאמרו לי "יאללה לכי תעשי כבר ותפסיקי לבלבל לנו את השכל על הפופיק שלך!!!!"

MissUnKnown

New member
פששששש איזה שפה....

גם אני יעשה בקרוב פרסינגן... כמבון כשיש כסף וכאלה...אבל לא בטבור אלה עוד אחד באוזן....חחחהוא הולך להיות הראשון מתוך ה3 שמוכננים... ולא אני לא מדברת ל חור רגיל... חחחכאלה יש לי כבר 5 אני רוצהלעשות בחלק הזה הקטן הזה שמחובר לראש... נו איך קרואים לו...יש שמה סכוס נירא לי ...זה שפיצי....טוב נו אתם יודעים למה אני מתכוונת לא?

EROTOMANIA

New member
..................

תתחדשי על העגיל אמילי. את יכולה ומוזמנת להמשיך להציק לי עם שאלות.............. וטראגוס זה מגעיל ולוקח לזה איזה שנה להחלים

paramedic

New member
הוא צודק זה ממש מסוכן!!!!!!!!!!!!!!

זה יכול לגרום לזיהומים רציניים והיה מקרה שזה גרם לזיהום שהתפתח ולהבתסכות עד למוות. אז היזהרו...

גם ללכת ברחוב זה מסוכן

יכולה לבוא מכונית ולדרוס אותך, ולפי מיטב ידיעתי 2-3 אנשים במתו בגלל פירסינג בלא יודעת כמה שנים האחרונות לא ממש משתווה לכמות האנשים שמתים כל יום בתאונות דרכים... חוץ מזה שאם מנקים את הפירסינג כל יום אין סיבה שייתפח זיהום (וגם אם כן, אנשים עם קצת שכל ילכו לפירסר\לרופא ברגע שהם יראו שזה מחמיר)

kit k@t

New member
peace , girl.

לי היה פירס בגבה וטיפלתי בו נהדר (אני אובססיבית), והוא נורא הזדהם והייתי על אנטיביוטיקה שבועיים. ועגיל בפופיק זה אולי העגיל ההכי נוראי שיש... קאט

למעלה