I did it...

AYELET1

New member
I did it...

היום חוררתי את אזני. שנים חשקתי בזוג חורים, כאלו שבהם ניתן לשים כל מיני עגילים חמודים ופחדתי. בסופו של דבר, לאחר ששמעתי על חומר אילחוש לפני החרור, החלטתי לאזור אומץ. לאחר בדיקה בוחנת ביותר של המתקן עם העגיל (איידס וצהבת..) הלכתי עם הבת - היא באה כדי לבדוק שלא אשתפן או אתצ´תקן (CHICKEN...), ואני לקחתי אותה כדי להחזיק לה את היד. בסופו של דבר אותי דקרו והיא צרחה
(כי אחזתי לה ביד חזק מדי, מרוב פחד
) אבל עגילים יש

AYELET1

New member
תודה לכן ../images/Emo13.gif

וליולה - NEVER
הבת הודיעה לי: עכשיו תתחילי להתמכר לחורים- בגבה , באף וכן הלאה

yalyul

New member
never say never....

גם אני אמרתי פעם , והיום מסתובבת עם נזם לתפארת כן אחרי שהשרוכים עשו ונראה לי נורא הורידו נראה לי יפה ועשיתי

AYELET1

New member
אז זהו...

שהודעתי לצאצאית שאני בחיים לא אשים נזם הודיעה לי המתוקה - כן בגיל זה לא יתאים
לאכול אותם, לא?

רק לילדות רומניות יש עגילים מזהב

ככה חשבתי כשהייתי ילדה. אח"כ היה נורא אופנתי -ואני נורא פחדנית ממחטים למינהם, אפילו אני יולדת במהירות הבזק שלא יספיקו לחבר אותי לאימפוזיה. את החיסונים לילדים עושה הבעל ובדיקות דם, לא אני. (אני אחראית על דלקות אוזנים, שלשולים,ועוד). אז מרוב פחד- לא חשבתי בכלל לחורר את האוזניים,ככה באופן יזום, בהתנדבות? כמו שנאמר "על גופתי המתה" אז כנראה שאני ארד אליי קבר(לא מתכננת בעיתוי קרוב) ללא חורים באוזניים. מבלי לדעת לרכב על אופניים וחסרת יכולת סריגה בשתי מסרגות . הגעתי לגיל שהבנתי, שיש דברים שאני כבר לא אעשה בחיים. אחד מהם לחורר את גופי. מעריצתך הגלויה.

AYELET1

New member
אני מרגישה כזאב קרבות

שבע יסורים (ובעיקר חורי אזניים)

חני ב

New member
תתחדשי, איזה יופי

את שני הראשונים עשיתי בכתה א´. שכנה שלי עשתה לי עם חוט ומחט. את החור השלישי, עשיתי בצבא. כיום - לא מאמינה שהיה לי האומץ בכלל לעשות חורים באוזניים.

AYELET1

New member
תודה ../images/Emo13.gif

מעולם לא חשבתי שאני אהפוך למעודדת ניקובים
אין להשוות לתיאורייך. יש חומר מאלחש, וזה הסוד!!!

גלי®

New member
מה השלב הבא , קעקוע ענק על הגב,

מעיל עור , אופנוע "הארלי" כבד ,ונסיעה אל תוך האופק עם בחור ששמו "ג´ו היורק" ?
סליחה , אחותי ... לא יכולתי להתאפק ... במיוחד לאור חירטושי השכל שהרבצת לנו אחרי חירור האף של הגוזלה ...
ברוכה הבאה למועדון ....

AYELET1

New member
לא פייר לא פייר לא פייר ../images/Emo8.gif

אני עדיין בדעתי- רוצה לראות במה משתמשים. והאמיני לי שבדקתי ובחנתי את המתקן ואת העגילים. (אצלי. אצל הבת לא...)

dona flor

New member
איזה כייףףףףףףףףףףף

לי עשו עגילים כשנולדתי יצאתי מבית החולים עם זוג עגילים לתפארת כל הדודות והסבתות אבל את החור השלישי עשיתי לפני שנה ואני מאושרת ממנו נורא!!!! מבינה אותך! אגב...לא לזלזל ולשים אלכוהל בלי סוף!!!

למעלה