I Can('t) See New York
טוב. מזוודתי כבר ארוזה (כמעט, חסרים כמה דברים. זה משעשע שלקחתי מזוודה קטנה עם כל הדברים ומזוודה גדולה לשופינג), תיקיי מוכנים (אני חושבת), ומחר אני עוזבת אתכם ("נוטשת", במילותיה של רעות) לטובת התפוח הגדול
. אין ספק שאפשר למצוא יתרונות בהייטק, זה מה שקורה כשמוכרים את נשמתך לשטן, לפעמים יוצא מזה משהו. בכל מקרה, צפויים לי שלושה שבועות וחצי של עבודה קשה (באמת!!! זו עבודה קשה), מוזיאונים ושופינג
(בסופ"שים), אני מבטיחה לבקר בכל האתרים המעניינים אצכם (צ'לסי הוטל?), ובכל מקרה גישה לפורום תהיה לי, לפחות בחלק מהזמן, אז אני אהיה פה. אל תנסו לעשות שטויות
. אז לרגל נסיעתי, וכדי להוכיח לרעות שאני כן אוהבת אותה, הכינותי שאלון. תודו שהתגעגעתם. את השיר אני משערת שאין בעיה לנחש, אני רק מקווה שבאמת תענו עליו
. אילו קווים הייתם רוצים למתוח? מה הם תוחמים? מאיזה מקום אין יותר קווים? אוהבים טיסות? יש סימן מהצד השני? אפשר למצוא אתכם? מישהו הבטיח שינסה? כבר ביקרתם בניו יורק? איזה אתר / איזור בעיר הכי הייתם רוצים לראות? מצליחים למצוא את הדרך החוצה? מאיפה? מה רודף אתכם? מאמינים שיש שרטוט ברור למי שאתם, או שזה לא מוגדר מראש? הלכתם לאיבוד? מהי ניו יורק בשבילכם, מבחינת השיר? מה אתם לא מצליחים לראות? בהצלחה!
וכמובן - חג שמח!
(תראו, זה |MILK| רק בגרסה טעימה
)
עוצב באמצעות תפוז-פד
טוב. מזוודתי כבר ארוזה (כמעט, חסרים כמה דברים. זה משעשע שלקחתי מזוודה קטנה עם כל הדברים ומזוודה גדולה לשופינג), תיקיי מוכנים (אני חושבת), ומחר אני עוזבת אתכם ("נוטשת", במילותיה של רעות) לטובת התפוח הגדול