I Can('t) See New York

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך

noosh

New member
I Can('t) See New York

טוב. מזוודתי כבר ארוזה (כמעט, חסרים כמה דברים. זה משעשע שלקחתי מזוודה קטנה עם כל הדברים ומזוודה גדולה לשופינג), תיקיי מוכנים (אני חושבת), ומחר אני עוזבת אתכם ("נוטשת", במילותיה של רעות) לטובת התפוח הגדול
. אין ספק שאפשר למצוא יתרונות בהייטק, זה מה שקורה כשמוכרים את נשמתך לשטן, לפעמים יוצא מזה משהו. בכל מקרה, צפויים לי שלושה שבועות וחצי של עבודה קשה (באמת!!! זו עבודה קשה), מוזיאונים ושופינג
(בסופ"שים), אני מבטיחה לבקר בכל האתרים המעניינים אצכם (צ'לסי הוטל?), ובכל מקרה גישה לפורום תהיה לי, לפחות בחלק מהזמן, אז אני אהיה פה. אל תנסו לעשות שטויות
. אז לרגל נסיעתי, וכדי להוכיח לרעות שאני כן אוהבת אותה, הכינותי שאלון. תודו שהתגעגעתם. את השיר אני משערת שאין בעיה לנחש, אני רק מקווה שבאמת תענו עליו
. אילו קווים הייתם רוצים למתוח? מה הם תוחמים? מאיזה מקום אין יותר קווים? אוהבים טיסות? יש סימן מהצד השני? אפשר למצוא אתכם? מישהו הבטיח שינסה? כבר ביקרתם בניו יורק? איזה אתר / איזור בעיר הכי הייתם רוצים לראות? מצליחים למצוא את הדרך החוצה? מאיפה? מה רודף אתכם? מאמינים שיש שרטוט ברור למי שאתם, או שזה לא מוגדר מראש? הלכתם לאיבוד? מהי ניו יורק בשבילכם, מבחינת השיר? מה אתם לא מצליחים לראות? בהצלחה!
וכמובן - חג שמח!
(תראו, זה |MILK| רק בגרסה טעימה
)
עוצב באמצעות תפוז-פד

רעוּת

New member
../images/Emo7.gif

קודם אח שלי ועכשיו גם את
. |סחרדתנטישהלהיום|.

TomeRatz

New member
|סמקנא|

אילו קווים הייתם רוצים למתוח? מה הם תוחמים? את הקויים האדומים שלי בנוגע לגיל של דייטים פוטנציאליות. מאיזה מקום אין יותר קווים? מתחנת הרכבת האחרונה. אוהבים טיסות? מאוד, נוסע מתמיד ב British Airways. יש סימן מהצד השני? תמיד. הית'רו נראה טוב יותר מטיסה לטיסה. אפשר למצוא אתכם? מישהו הבטיח שינסה? אי אפשר להעיר אותי כשאני ישן. לצערי מבטיחים ומנסים כל הזמן, אני כונן כל החג ומעירים אותי 4 פעמים בלילה אחרי שחיברתי 4 טלפונים ליד המיטה. כבר ביקרתם בניו יורק? כן. איזה אתר / איזור בעיר הכי הייתם רוצים לראות? קצת יותר זמן ב Village, לא הספקתי להתנחל שם מספיק זמן. מצליחים למצוא את הדרך החוצה? מאיפה? לא. מה רודף אתכם? האקסית האחרונה, שטסה עוד מעט ל4 חודשים לניו-יורק בעצמה. מאמינים שיש שרטוט ברור למי שאתם, או שזה לא מוגדר מראש? יש אבסטרקט וגם אותו אני מעדכן מדי פעם. הלכתם לאיבוד? מתי? איפה? לאן? אני תמיד מאובד. מהי ניו יורק בשבילכם, מבחינת השיר? מה אתם לא מצליחים לראות? ניו-יורק היא יותר ניו-הייבן, ת"א בסקלה גדולה פי חמישים. ניו-יורק היא הכל מלבד השראה לכתיבה.

רעוּת

New member
.I need you, I don't need you

אילו קווים הייתם רוצים למתוח? מה הם תוחמים? Boundaries don't keep other people out, they fence you in. |מרדית| מאיזה מקום אין יותר קווים? נו, מה. אוהבים טיסות? לא אכפת לי יש סימן מהצד השני? theres no sign of a parachute אפשר למצוא אתכם? מישהו הבטיח שינסה? לא כבר ביקרתם בניו יורק? אהא איזה אתר / איזור בעיר הכי הייתם רוצים לראות? טריגררר מצליחים למצוא את הדרך החוצה? מאיפה? לא מה רודף אתכם? המועד ב' שעוד לא התחלתי ללמוד אליו
. מאמינים שיש שרטוט ברור למי שאתם, או שזה לא מוגדר מראש? לא הלכתם לאיבוד? כן, באושוויץ, ליד הבלוק של מנגלה
זה לא היה כיף. מהי ניו יורק בשבילכם, מבחינת השיר? מה אתם לא מצליחים לראות? קחי את ורידי החתוכים בזיגזגים ותזרי מלח, באמת

behappy

New member
../images/Emo6.gif זה רק את יכולה ללכת לאיבוד במקום כזה!!

rfranko

New member
לפחות יש לי תמונה מהתאומים

אילו קווים הייתם רוצים למתוח? מה הם תוחמים? - תוחם זה קטע של פרחות, לא? מאיזה מקום אין יותר קווים? - מאז שהורידו את מר קו חיי אינם חיים אוהבים טיסות? - מאד מאד מאד, כאן נכנס הציטוט של אדוארד נורטון ממועדון קרב יש סימן מהצד השני? - הו כן וודאי, זה די מפחיד... אפשר למצוא אתכם? מישהו הבטיח שינסה? - לא, אשב לי לבד בחושך כבר ביקרתם בניו יורק? - הו כן כן כן
איזה אתר / איזור בעיר הכי הייתם רוצים לראות? - אני מאד אהבתי את הסנטרלפארק וגם את הסוהו מצליחים למצוא את הדרך החוצה? מאיפה? - מכל מקום, יש לי GPS במוח מה רודף אתכם? - אה פחדים בעיקר וגם אנשים קטנים וירוקים מאמינים שיש שרטוט ברור למי שאתם, או שזה לא מוגדר מראש? - יש איזו סקיצה אבל ממש לא סופית ולא סגורה הלכתם לאיבוד? - פיזית מעולם לא, נפשית, בכלל לא מצאתי את עצמי מהי ניו יורק בשבילכם, מבחינת השיר? מה אתם לא מצליחים לראות?
- עולם שאובד וממציא את עצמו כל פעם מחדש ***באופן אישי אני מודה לך שלא הכנסת שום שאלה שקשורה ל'סקס₪סיטי'

Alnilam

New member
ניו יורק. ../images/Emo99.gif

תהיי בסוהו כמה שרק אפשר. ובווילג'ים. ותרוקני סניפי וירג'ין. [כשהייתי שם, בסניף העצום של טיימס-סקוור, פתאום הייתה מזרחית ברקע. אמצע מנהטן, בחנות דיסקים הכי עצומה שאי פעם הייתי בא - ויש אייל גולן ברקע. היה לי דחף ללכת לאנשים אקראיים בחנות ולהסביר להם שאנשים בישראל לא ~באמת~ מקשיבים לזה.] אילו קווים הייתם רוצים למתוח? מה הם תוחמים? את אותם קווים שאני כל כך מפחד להתקרב אליהם. מאיזה מקום אין יותר קווים? נכון הנקודה הזאת, רגע לפני האורגזמה? כשהכל מתוח והכל רפוי ושומדבר לא מדאיג חוץ מהרגע הזה? אז שם. אוהבים טיסות? את הטיסה עצמה לא, אבל את המשמעות שלה - את ההרגשה של ההתרחקות, והיכולת לשים נקודות ברורות על כמה רחוק אתה, וכמה מהר אתה בורח - יש בזה משהו שתמיד עשה לי טוב כשטסתי [וטוב אפילו יותר כשחזרתי]. יש סימן מהצד השני? פעם חשבתי שכן. לא יודע כבר. אפשר למצוא אתכם? מישהו הבטיח שינסה? אפשר, אבל ההנהלה לא אחראית על נזק שעלול להיגרם. כבר ביקרתם בניו יורק? כע. +_+ איזה אתר / איזור בעיר הכי הייתם רוצים לראות? הייתי רוצה לראות את הBlue-Men-Group שוב. גאונות רצופה. מעולם בחיי לא צחקתי ככה. מצליחים למצוא את הדרך החוצה? מאיפה? כשאני אדע מאיפה, אני רוצה לקוות שאני גם אמצא את הדרך. מה רודף אתכם? בפעם הראשונה בחיי - רק דברים טובים. [לא שזה מונע ממני לברוח, כן?] מאמינים שיש שרטוט ברור למי שאתם, או שזה לא מוגדר מראש? לא מוגדר מראש, ולא מוגדר בכלל. אני משתנה. הלכתם לאיבוד? כן. מהי ניו יורק בשבילכם, מבחינת השיר? מה אתם לא מצליחים לראות? ע"ע הסעיף של "דרך החוצה". Alnilam

behappy

New member
יו, תמותי../images/Emo10.gif

|אכולת קנאה| אז אין לי כוח לענות על כל השאלות אבל כן, הייתי בניו יורק, ואיי קאנט סי ניו יורק, זה כי i cant see any ticket to ny soon
ודפקא בא לי. נסיעה טובה!

noosh

New member
we are ugly, but we have the music

טוב, אני אענה על זה גם. ואז מקלחת ולישון, חנויות ספרים זה דבר מתיש
. אילו קווים הייתם רוצים למתוח? מה הם תוחמים? קצת בא לי לצט את מה שרעות ציטטה, רק שנראה לי שמהכיוון שאני דווקא לא רוצה למתוח אותם. כרגע הייתי רוצה לשים קווים ביני לבין הארנק שלי, או לחלופין ביני לבין בארנס אנד נובלס. החנות הזאת נוראית, אני מסוגלת לגור בה. מאיזה מקום אין יותר קווים? מהמקום של לבטוח? אוהבים טיסות? כן. כלומר, הטיסה עצמה די מתישה, אבל ההמראה, והעובדה שהולכים למקום אחר, רחוק. יש סימן מהצד השני? לפעמים. לפעמים אני פשוט לא יודעת. או לא יודעת לקרוא. אפשר למצוא אתכם? מישהו הבטיח שינסה? אני משערת שאפשר, לפחות חלק. כבר ביקרתם בניו יורק? חוץ מעכשיו, הייתי פה כשהייתי בת 12. איזה אתר / איזור בעיר הכי הייתם רוצים לראות? הייתי רוצה להשקיף על העיר מהאמפייר סטייט, אבל זה סתם יקר מדי. אז ללכת למיוזיקל בברודוואי, ולסנטרל פארק, ולחנויות ספרים ודיסקים יד-שניה, ולסוהו ולווילג', והאמת שפשוט להסתובב ולספוג את העיר. זה בעיקר מה שאני אוהבת. מצליחים למצוא את הדרך החוצה? מאיפה? אני חושבת שמחלק מהמקומות מצאתי. וחוצמזה, יש לי חוש כיוון מעולה
. מה רודף אתכם? הלימודים
מאמינים שיש שרטוט ברור למי שאתם, או שזה לא מוגדר מראש? אני מאמינה שאפשר לשנות. ושזה קורה גם ככה. הלכתם לאיבוד? זה קורה לפעמים. מהי ניו יורק בשבילכם, מבחינת השיר? מה אתם לא מצליחים לראות? אני משערת שמקום יציב, תחושה של בית, או אפילו פשוט בטחון.

Alnilam

New member
STRAND!

יש להם שני סניפי-ענק. חנות עצומה בגודלה של ספרים יד שניה במצב ~מעולה~! כל ספר שאת יכולה רק לחלום עליו, מצאתי שם ספר שירה של אטווד שהודפס ב1982, הוצאה ראשונה ואחרונה, במצב מושלם. וכמובן - עולה בדר"כ בערך חצי ממה שזה עולה בבארנס&נובלס. [והנוף מהאמפייר סטייט לא שווה את הכסף. תוותרי.] תהני המון!

Gremshnit

New member
וואו, זה מדהים!

טורי הזאת פשוט כישרון מהלך. ניסיתי פעם לנגן על פסנתר ביד אחת ועל אורגן ביד השנייה, די מסובך (ומכאיב בזרת, אבל בטח בגלל המיקום של הכלים), אבל מגניב למדי. והכלי שהיא מנגנת עליו, זה הוורליצר או איך שלא קוראים לזה?

Gremshnit

New member
אהא, הכלי הכי מדהים מכולם ../images/Emo99.gif

אחרי הקול האנושי, ז'תומרת, זה הכלי הכי מדהים בעולם. ולא, זה סתם היה איזה משהו, רחוק שנות אור ממה שטורי עושה.
אבל הייתי שמח לפתח את זה. אני מאמין שאם מוצאים את המיקום והתנוחה הנכונה (והנוחה), זה לא יהיה מסובך כל כך.

למעלה