"I can see the light,motherfuckers"

orkerist

New member
"I can see the light,motherfuckers"

יהלי
מארח את מאור
, בארבי ת"א. אפילו שאני לא כ"כ אובייקטיבי, וחכיתי ללכת להופעה של יהלי לבד כבר המון זמן, הייתה הופעה פשוט מעולה. חלק מההופעה איכזב, כי לא את כל הלחנים הוא עיבד ופשוט ביצע אותם על אקוסטית. אבל בין כה וכה היה פשוט יפה. אחרי פתיחה של כמה שירים שהוא היה לבד על הבמה הוא הזמין את מאור לעלות איתו. השילוב בין שניהם פשוט מנצח. הם צריכים להקים איזה הרכב ביחד. הכי אהבתי כשהם ביצעו את "יום" בסוף, אפילו שזה היה השיר האחרון של ההדרן במחינתי זה היה שיא ההופעה. וכמובן כשמאור שר את רקוויאם לבלונדינית. כמה מילות סיכום: -לא היה "עוד פעם";[ -יהלי חייב להפסיק עם הקטע של "אני חזיתי את ההתנתקות" לפני שהוא שר מתחפר באלנבי. -מאור תותח
היה פשוט טוב:) פלייליסט, מה שאני זוכר, בערך לפי הסדר: -אלנבי -בעיר הזאת -סוס -הקונפורמיסט -דם *מאור עולה* -מי זה[זקני צפת] -הודעות -אבדו חיי[מאור] -רקוויאם לבלונדינית -שמש[מאור] *מאור יורד* -מלכת היופי -איש קש -מספיק בנאדם -פצעים ונשיקות -עיניים טובות *הדרן* -שנים חסומות -לא יכול בלי זה *מאור עולה* -יום

שמחה שנהנת../images/Emo194.gif

אני בכל מקרה הייתי בהופעה של טיסת ההזיות והיה מש כיף
הייתי בהופעה של יהלי והיה נחמד אבל לא הייתי הולכת שוב זה אקוסטי לאללה ודי מרדים
אבל מאור
מלך!!
רק בשבילו היה כדאי לבוא

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחח../images/Emo194.gif

איזה ראש את!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא לא יהלי סובול הופיע עם מאור בבארבי תל אביב אנשי קדימה הופיעו בפטיפון וירמי בבארבי כפר סבא
איזה ראש את

horse girl1

New member
../images/Emo48.gifהיית גם?! חבל שלא ידענו קודם

נאמ היה נחמד. מאור שר את 'יום' זה אלוהי ועם האפקטים בכלל. חח אני מבינה שלקחת פלייליסט אני רשמתי הכל בטלפון
ושכחתי מצלמה
יהלי ניסה להיות קומיקאי , לא הלך לו. אבל נהנתי לא שילמתי על ההופעה, היו לי הסעות וקיבלתי צ'יפס ומים, מה רע?! חוחו רוני מאור אחרי ההופעה היה משעשע

horse girl1

New member
../images/Emo48.gifזה הפלייליסט היותר מדויק

פלוס מינוס- -אלנבי -בעיר הזאת -קונפורמיסט -מלכת היופי -דם -סוס -פצעים ונשיקות (עם עזרת הקהל ב- "לה לה" "אוללה אוללה" "או או או") *מאור עולה* -מי זה[זקני צפת] -הודעות -אבדו חיי[מאור] -השמש[שיר של מאור מתוך פירחי הרע] -רקוויאם לבלונדינית *מאור יורד* -עיניים טובות -איש קש -מספיק בנאדם --לא יכול בלי זה *הדרן* -שנים חסומות *מאור עולה* -יום[שיר שנכתב ע"י שניהם למיזם של הד ארצי] (הפלייליסט נכון ב-99%)

moshit1

New member
מימימימייי

אני יונתן ואני מנייאק שגר קרוב להדר אבל הגיע עד לת''א בשביל יהלי מימימימיי לך תזדיין שמחה שנהנת
ואני סגורה על זה שלא רק מאור תותח.... תאהב קצת את יהלי כוסומוו!!!

orkerist

New member
1.כמובן שגם יהלי תותח, זה ברור

מאליו לא צריך לציין את זה בכלל. 2.מה הקשר בין זה שאני גר קרוב אלייך אבל הגעתי עד לת"א בשביל יהלי?
3.מימימימיי?

moshit1

New member
בטח שצריך .

תמיד צריך . זה יהלי . כיכי , אוף ]; לאדעת , סתם כי אני לא הצלחתי להגיע \: אע. מימימימיי. - זה חדש כזה , עזוב , סתם נדבקתי , אני אעזוב את זה מתישהו .

למעלה