I BOW TO THE AUSTRALIAN GLEEKS

mich223

New member

איך 3 דואטים? לט איט סנואו והאחרון. יש עוד אחד שאני לא יודעת עליו?

AccioMoon

New member
מממממממ..זה די מוזר.

או שהעיפו לנו את פרפקט או שלא יהיה לט איט סונאו.. לא נראה לי שיהיה להם 3 ב4 פרקים. זה הזוי. תנו לי סדרה שקוראים לה "קליין" וזהווווווווו ;;

AccioMoon

New member
[אני, אגב, לא בסדר עם אף אחת מהאופציות.

מבחנתי שלא יהיה את השלישי כי אני לא מכירה אותו בכלל והוא לא נשמע מדהים]

neurotica

New member
ועכשיו אני מתחילה לאכול סרטים

למה הם לא שחררו את פרפקט? יכול להיות שהוא סתם שמועה אכזרית שיצאה מכלל שליטה ולא באמת נברא מעולם? :-| שמישהו ירגיע אותי!

Twilight Girll

New member
מאיה מה עושיםםםםםם זה לא שמועה

כי ליה צייצה על זה וזה צולם זה בטוח צולם אבל אבל אולי לעורך נמאס מלחתוך לנו נשיקות אז הוא החליט לחתוך לנו דואטים אני למה הוא לא שם

Twilight Girll

New member
זה מבדר אותך??? זה ממש מדאיג אותי

זה מ-מ-ש מדאיג אותי. למה שלא יוציאו אותו הצילו.

Twilight Girll

New member
ממש לא רציתי לשמוע אותו לפני הפרק...

אבל רציתי שהוא.. יהיה שם. כאילו אם הוא לא שם זה אומר שהוא לא בפרק(?!!?!!?!?!?) ואז מישהו ימות
:| גלי, בבקשה אל תגרמו לי להרוג מישהו. נמאס לי להתעצבן מהסדרה הדפוקה הזאת!!!!!!! למה אתם עושים לי את זה!!
אני כל כך מחכה לשיר הזה. כבר בניתי עליו לרינגטון שלי!! מה נראה להם שהם עושים?!

neurotica

New member
עדכון קל:

אני לא ליד מחשב אז קשה לי לוודא שהמידע מהימן, אבל קראתי ש: FYI - Perfect hasn't been released yet, because it's apparently getting a separate exclusive release on another website.

shaharory

New member
לא שומעת כלוםםםםם ובקשר לשיר הנעלם

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lv7f28Rqrr1qf7rsro1_500.jpg in amazon we trust. הוא יהיה. ובהמשך לכותרת: לא שומעת כלוםםםםםם חוץ מאיי קיסד אה גירל. אבל לא ראיתי את הקליפ. אה וגם שמעתי 20 שניות מקונסטנט קרייבינג לפני שבועיים, והן היו רק שלבי וסנטנה בלי קורט, אז לא הרסתי לעצמי כלום.

למעלה