I Believe In You - the promo!
P p i n g o New member 16/10/04 #3 זה רק אני או שזה משנה צבעים? זה פשוט נראה מצוין, השילוב הזה של הצבעים והצבע שמשנה את עצמו באור... הלוואי שגם הסינגל יהיה בסגנון הזה, לא?
זה רק אני או שזה משנה צבעים? זה פשוט נראה מצוין, השילוב הזה של הצבעים והצבע שמשנה את עצמו באור... הלוואי שגם הסינגל יהיה בסגנון הזה, לא?
T tatababa New member 16/10/04 #4 אין לי מושג אם זה משנה צבעים באור אבל בהחלט פרומו מקורי ויצירתי - אני מרוצה!
A amirsitton New member 16/10/04 #5 אחלה פרומו ! ../images/Emo13.gif קצת מזכיר לי את הפרומו של OANLT אם אתה זוכר רן ...עם הצבע הכחול המבריק...
אחלה פרומו ! ../images/Emo13.gif קצת מזכיר לי את הפרומו של OANLT אם אתה זוכר רן ...עם הצבע הכחול המבריק...
T tatababa New member 16/10/04 #6 הפרומו של OANLT זה אחד הדברים הכי יפים שאי פעם ראיתי - בהחלט אחד האהובים עלי מכל הפרומואים שיש לי
ס סקייטר גירל New member 18/10/04 #9 לי יש פרומו אחד וסינגל אחד../images/Emo13.gif SLOW-הסינגל נרכש בקנדה והפרומו התקבל בדרך מוזרה
N Nadav נדב New member 18/10/04 #10 לי יש סינגלים של PS, OANLT, CGYOOMH וRBW (תודה רן ) - פרומואים - NOTHING.