I ASKED U ONES AND I WILL ASKE AGEI N LEMI YESH ATARY WAP&SHTML BEANGLIT
E eranavni New member 5/7/02 #1 I ASKED U ONES AND I WILL ASKE AGEI N LEMI YESH ATARY WAP&SHTML BEANGLIT
A AndreyS New member 5/7/02 #4 ../images/Emo46.gif הוא לא קיבל תשובה כי השאלת שלו מטומטמת למדיי. זה כמו לשאול "מי מכיר חנויות בהן המוכר מדבר באנגלית?" אתרים על מה? באיזה נושא?
../images/Emo46.gif הוא לא קיבל תשובה כי השאלת שלו מטומטמת למדיי. זה כמו לשאול "מי מכיר חנויות בהן המוכר מדבר באנגלית?" אתרים על מה? באיזה נושא?
O oleg_kh New member 5/7/02 #5 wap.yahoo.com ואם אתה רוצה להשאר מעודכן במה שקורה בארץ אז http://wap.itouch.co.il/orange/jpost/index.asp מרוצה?
wap.yahoo.com ואם אתה רוצה להשאר מעודכן במה שקורה בארץ אז http://wap.itouch.co.il/orange/jpost/index.asp מרוצה?
S shklar1 New member 5/7/02 #6 Http://wap.google.com החיפוש הטוב ביותר, מותאם בניוחד למצוא אתרי Wap תהנה בטיול ערן