I And I Am A Camera 1X18

dilan angel

New member
../images/Emo124.gifהפרק היום../images/Emo110.gif

ראיתי אותו 3 פעמים בסטאר וורלד(מי שזוכר פעם היה דארק 3 פעמים ביום חמיש) ופעם אחת בערוץ 3... אחלה פרק בעיקר אהבתי את הקטע בהתחלה עם האנשים שבאו לגנוב לסקטצ'י את הכסף ואיך שמקס פירקה אותם לוגן יצא פרייאר לדעתי=/

aj23

New member
פרק יפה!../images/Emo98.gif

הבמאי\תסריטאי ממשיכים להראות לנו איזה קדוש מעונה הוא לוגן. חאלס הבנ'אדם צריך את הכסף לא רק בשביל לחיות חיי נוחות אלא בשביל השידורים של ה"עיניים בלבד"- ועדיין הוא מוותר על זה בגלל שהכסף הזה ממומן ע"י אנשים שמתים. לוגן בחיים לא יסכים להיות חלק מאי צדק, גם לא כשמדובר בכיס הפרטי שלו. אגב, המסקנה שמקס הגיעה אליה ממש נכונה: "רק בחור לבן,ליברלי,מפונק ועשיר יוותר על הכסף בשביל להראות שהוא לא בחור לבן,ליברלי ,מפונק ועשיר". היא טענה שאף אחד לא ישפוט אותו אם הוא יתנהג אחרת אבל בכל זאת הוא עשה את זה. זה כמו שבחורה יפה תצא עם "לא יפים" בשביל להראות שיופי זה לא חשוב. זה קצת שונה... אבל אני מקווה שהבנתם אותי. שמתם לב שכל פעם שאמור להיות משהו רומנטי בין לוגן ומקס היא "חייבת לזוז". כבר כמה פרקים אחרי שמקס הרביצה קצת לרעים, היא ולוגן מדברים,הוא מסתכל לה בעיניים ו... היא חייבת ללכת. לא נמאס לתסריטאים לעשות את זה כל פעם!

felipes girl

New member
../images/Emo3.gifפרק יפה..אהבתי מאוד..

אהבתי במיוחד כמה קטעים מהסוף.. כשלוגן גורס את הצ'ק והתמונות של מקס..
איזה ממי הוא לא אכפת לו מכוח וכסף..אלא מה שהוא מרגיש ואהבתי גם את הקטע שהוא קיבל את השלד..

ברודי

New member
פרק חמוד

האמת שבפעם השנייה קצת משעמם לראות את הפרק הזה
אבל הוא פרק ממש חביב.!! פיל הזה הורג מצחוק שהוא שאל איך היא קוראת לעצמה והיא כזה- ?! מקס!! ואיך שהיא אמרה את זה ודפקה מבט זה נשמע פתאום יותר טוב מכל הסופרמנים שבעולם. חחח והוא כזה- זה קיצור של.. מקסימום?! גדול.!!
בכלל היו קטעים ממש טובים הפרק וכל ההסתלבטות על גיבורי העל. וכשהיא נלחמת עם הרחפת היה גדול. והיה קטע טוב עם סקאטצ'י שהוא משתעל כזה Bite me לעבר נורמל ומקס דופקת לו את החיוך של החיים ועושה Bless ya חחח נקרעתי מצחוק שמה.. וכשהיא פורצת לכלא וזורקת את העטיפה של הדיסק כדי שיעשה רעש והשוטר קולט שזה הסחה והיא כזה- יופי, איך קיבלתי דווקא את החכם. ובכלל עם פיל כשהם מנסים לפרוץ למקום ההוא והוא משגע אותה, וטועה במקום
וכזה- בספירה ל-3.. היו קטעים טובים אין מה להגיד. אההההההה ורנפרו היתה הפרק!!!! מאדאם X
שיואו היא שולטת.!! טוב, היו הפרק יותר קטעים מצחיקים מציטוטים ובכל זאת-
MYSTERY MAN: I can see your future. MAX: Then you've already watched me turn around and walk away 'cause you're a whack job
MYSTERY MAN: .... Max... is that short for Maximum? MAX: Maximum? MYSTERY MAN: As in maximum force? Ooh! Maximum girl? Woman. I meant maximum woman.​

אהבתי את הקטע

שמקס עושה ללוגן מקסימום אני יהרוג אותו והוא לוקח את זה ברצינות בגלל מה שליידקר אמר לו

ברודי

New member
אההה לא ראיתי את הפרק אתמול...

איזה פספוס... בכל אופן שכחתי שהיא הופיעה בו

ברודי

New member
ראיתי ממזמן, אבל הפעם לא יצא לי..

כאילו הייתי בבית פשוט שהייתי במיטה עם חום. זה היה באמת רציני הפעם אם אפילו לא קמתי לטלויזיה בשביל דארק אנג'ל כי בשביל דארק כבר עשיתי דברים קיצוניים יותר [כמו לריב עם אבא שלי שאגב עדיין לא השלמנו] שככה... לוותר לי הפעם

למעלה