I am your father!

I am your father!

כדי להחיות מעט את הפורום, החלטתי לפתוח הודעה חדשה: איך אתם הרגשתם כששמעתם את ויידאר מספר ללוק בפעם הראשונה על אביו? זה היה צפוי או הלם מוחלט?

תראה

רק אחרי שראיתי את כל הסרטים(הכוונה לכל השלושה ברצף) בפעם השנייה קלטתי שזה היה צפוי. בפעם הראשונה זה היה הלם מוחלט.

Jedi Force

New member
סיפור עצוב... (כנסו!)

הפעמים הראשונות שראיתי את הטרילוגייה הישנה היו במרתון של ערוץ 10. באותו ערב ששידרו "האימפריה מכה שנית", ממש לפני הקרב של לוק נגד ווידר, ערוץ 10 שם פרסומות, וזה היה לקראת השעה 00:00... למחרת מצאתי את עצמי מתעורר ומתכונן לבית הספר. הכוונה שלי היא שאני פיספסתי את ה-15 הדקות האחרונות של הסרט, שבהם לוק נלחם נגד ווידר ואומר לו את אחד המשפטים הכי מפורסמים בעולם. ולצערי, עדיין לא ראיתי את הסצינה הזו. אבל אל תדאגו! יום אני אראה! חהחה! (פשוט עכשיו אין לי בדיוק דרך להשיג את הסרט ^_^")

מה?!

איזה באסה לך... אני אומר לעשות מרתון של הפורום ולהראות את כולם הסרטים רצוף (מה שייקח בערך... 12 שעות?). חוץ מהסצנה עצמה, דרך אגב, כל הקרב לדעתי היה אחד מהטובים ביותר בסאגה.

מ א ג ר ט

New member
אכן הלם!

בהתחלה בעצמי חשבתי: לא נכון! אתה משקר! מה שמבאס אותי זה אנשים שמכירים את המשפט הזה עוד הרבה לפני שהם ראו את הסרטים, ואז הם לא מופתעים בכלל וזה הורס להם את הסרט לחלוטין.

subatoi

New member
...שזה מה שקרה לי.

אני המון זמן במד"ב (יחסית), וזה משפט די מוכר ומפורסם, וכולם מדקלמים אותו חופשי בלי להתחשב בעובדה שזה ספוילר רציני. אז הכרתי את המפשט הרבה לפני שראיתי את הסרט. אבל כשאחי ראה את זה ביחד איתי, הוא הופתע מאוד, כי לא סיפרתי לו (מן הסתם). ככה זה

Nogmor

New member
האמת..

טיפה היה צפוי.. מתי חדשתי שזה ככה: כשווידר התעקש שלא להרוג את לוק, ושאולי ניתן להמיר אותו לצד האפל.

Y. Welis

New member
כשהזיכרון מתחיל עם ה'ג'די'...

קצת קשה להיות מופתע, אבל זה תמיד מרגש מחדש, ואפילו התהיה מה אם ווידאר באמת אמר משהו אמיתי כשהוא הציע ללוק להצטרף *אליו* ולשלוט יחד איתו, ולא אליו ואל הקיסר, כי הקיסר ידע שסופו יגיע מידיו. אבל אולי זו יותר הבוגדנות שטמועה בסית', מאשר משהו שאמור לבטא חיבה אמיתית. הרי האימפריה תמשיך בכל מקרה.

יודה7

New member
האמת שראיתי את הסרטים לפי הסדר של

הזמן מה קרה קודם ולא לפי איך שהם יצאו אז מן הסתם זה היה צפוי. עדין לא החלטתי אם זה הרס לי כי ראיתי בסדר הזה או לא כי ככה יש הפתעות אחרות שאם רואים לפי איך שהסרטים יצאו אין אותם. אבל לא היה לי ממש בררה כי שראיתי את הסרט הראשון לא ממש הבנתי מה הסיפור של הסדר.

akane

New member
הטלויזיה די הרסה לי

כי היו לפחות 100 סרטים ו100 סדרות שצחקו על זה והזכירו לי דווקא את הפרט הספציפי הזה מהסרטים שצפיתי בילדותי. אבל עדיין זה דרמטי ומלהיב, כי זה חלק מהעלילה של הסרט. לראות את המבט של לוק. זה לא היה לי הלם מוחלט, הקשר בינהם. אבל זה עדיין קצת מוזר, כשחושבים על זה @@;

למעלה