I am so happy that Gilad Shalit came home

shron17

New member
תודה לאל !!כול תפילותינו לשחרור גלעד התגשמו .

תודה לאל המבורך , שהביאנו לשעה הגדולה הזו, ובאופן סימלי ומיוחד לקראת מועד חג שמחת תורה. למעשה ,חייו ניצלו ברגע האחרון , לאחר שהגיע לסף חולשה ורזון ,תת משקל בשל תת -תזונה בשבי. ומזלו שהגיע לכאן בזמן לבדיקות . כמה משמח שזכינו לרגע השחרור של גלעד, זהו חג שמח וגדול לכול עם ישראל .

שויי

New member
../images/Emo182.gif מברכת ומתרגשת איתכם אהובים

עם חזרתו של הבן היקר לעמו. הגענו לפני יומיים הביתה לילדים, לפונה, מקום בו התקשורת טובה יותר, כמוכם אנחנו צופים בשידור דרך האינטרנט, הפסקות חשמל שכיחות כאן, אך האנרגיה עוטפת את הכל חופשי ללא הפרעה, רק אהבה ידידיי
נשיקות וחיבוקים.

מיקי 801

New member
כל כך מרגש חיכינו כל כך הרבה

התפללנו והנה היום הוא חזר להוריו. אי אפשר להתנתק מהטלויזיה חג הסוכות הזה יזכר כחג שמח במיוחד.גלעד שהפך הבן של כולנו בבית. נקווה שישתקם כמה שיותר מהר.

הדסהש1

New member
סוףסוףהוא כאן אבל הפסטיבל לדעתי מעט מופרז

גם למשפחה ולגלעד האנשים מסביב וההמולה יפריעו לו את ההסתגלות לחיים הרגילים.

הדסה זה ספונטני , זה טיבעי , כל כך הרבה

אנשים התרגשו ביחד עם המשפחה ורצו להזדהות , זה יירגע בימים הקרובים ובטח יהייה משהו אחר להתעסק בו .

ediana

New member
כמה טוב לראות את הסבתות הרחוקות

שווי מה שלום הג'ונג'ונים שלך וsavsavta הרחוקה גם כן. תעשו חיים ,תסניפו את הנכדים. ושווי את יודעת שנולדו לי תאומים - רותם(הבת) ויותם(הבן) הם כבר בני 10 ימים - נולדו ביום כיפור.

שויי

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב אידית יקירה, איזה אושר

עכשיו גם קראתי בהמשך על השימחה, תאומים, זה משוווווו
ומה תגידי על כך שלנכדי הג'ון ג'ון קוראים יותם רותם
כשמם של התאומים.

עד ששויי תוכל להיכנס שוב אני עונה

לך במקומה ...כן , שויי נמצאת בהודו מזה חודש ימים .

אםפי7

New member
איזה יופי שסבתא שויי נסעה להודו

תמיד חשבתי שהודו זה מקום שרק מבקרים בו, עכשיו אני מבינה שיש גם ישראלים שמתגוררים שם . בפונה יש בית חב"ד שהמשפחה שמנהלת אותו היו שכנים שלי עד שהחליטו לנסוע ולהקים בית חב"ד בהודו. מדי פעם כשהם מגיעים לביקור אני שומעת סיפורים על התנהלות החיים שם, בואו נגיד שזה מעניין...............

שויי איזה כייף לשמוע ממך , שמחה שאתם

נהנים ומבלים , המשיכו לעשות חיים

shron17

New member
שווי הקסימה איזו הפתעה ששוב את בפורום איתנו,,

תמשיכי להינות בחו"ל, ויחד עם זאת להקליד ולשתף , כיף שאת איתנו בפורום. חג שמח !

batiarr3

New member
עד עכשיו וכל היום העינים דומעות משמחה על

שיחרורו של גלעד שליט צמרמורת אחזה בי כשהצדיע לרמטכל ולראש הממשלה החיבוק הראשון העלה דמעות רבות העיניים שלי עדיין אדומות מבכי נכון שאני רגשנית והבכי יודע לבוא מהר - אבל כאלה צמרמורות ובכי של אושר מזמן לא קרה לי והלואי ותהיה זו החטיפה האחרונה ברוך בואך ילד/גבר רק בריאות והרבה אושר

savsavta

New member
hi

עדיין בשיקגו רק ביום ראשון אגיע לנכדים. בינתיים ביקורי משפחות . its so difficult to write in hebrew love

שויי

New member
שודדת חברתי האהובה

איך נהייה לנו עולם כזה גלובלי אינטגרלי
אם זה נשמע לך הזוי, תביני, זו האמת. אנחנו צריכים לפתח יכולות תקשור וחיבור שיגברו על המכשול הפיזי או שמא יהפכו אותו ממכשול לקרש קפיצה אבולוציוני. נכדים וילדים פזורים על פני המרחב ואנחנו מלקטים רגשות. תיהני יקירה. גם אנחנו נהנים כאן בקצר מהג'ונג'ונים, אך החל משבת מחכה לנו שבוע חופשה מלא, מתחיל כאן חג הדייוואלי וכבר הצטיידנו בזיקוקים שמשתמשים בהם כאן בשפע. ההנאה שלנו קיבלה משב רוח רציני עם שחרורו של גלעד. חג שמח לכולנו בכל מקום בו נהייה. הנה בתמונה עוד בוקר הודי קלאסי, עוד רגע מגישים לי צ'איי.

למעלה