I AM HAPPY, SO HAPPY

deep ocean

New member
I AM HAPPY, SO HAPPY

יו חברים היה לי יום מגניב ביותר!!!!!!!!! YO YO YO PUT YOUR HANDS UP IN THE AIR YO YO YO הממממממ נתחיל בזה שאתמול נפגשתי עם חברתי הטובה והיה ממש כיף!!!!!! בלילה לפני השינה דיברתי עם אדם מקסים (הסיפור שמצאנו אחד את השני שוב), והוא כזה מדהים! היום בבוקר נסעתי לצ´י קונג+טאי צ´י!!! היה לי כל כך כיף שם סיימתי את 2 השיעורים מלאת אנרגיות בנוסף, פגשתי שם מישהו ממש מקסים! אחרי השיעור קפצתי לקניון רמת אביב קניתי לעצמי כמה דברים בסופר פארם... לאחר מכן, החלטתי לקפוץ לנתניה קפצתי לקניון לקנות מתנה לחברה טובה שלי קניתי לה מתנה מדהימה לדעתי (משהו שאני הייתי רוצה לקבל) כמה אבנים אנרגטיות בקופסא מעוצבת עם פרחים יבשים בפנים (קשה לתאר, זה מרגיש ממש טוב) ואז קיבלתי טלפון תגידי את נמצאת בחנות הזאת והזאת? כן מה אתה פה? כן אני פה יושב עם המשפחה שלי בואי זה היה חבר טוב שלי התיישבתי איתם ושתינו וצחקנו ודיברנו זה חבר טוב שלי שאני בת בית אצלם אני חברה של כל המשפחה-ההורים, האחים וכו´ היה כל כך כיף!!! אחר כך בא לשם מישהו שמכיר את הורים של חבר טוב שלי וגם את הורים שלי הוא ישב איתנו שם איש מצחיק וגנוב בעל דעות לא שגרתיות אומר מה שהוא רוצה לא שם זין על אף אחד הוא ממש שיעשע אותי הוא ענק! אחר כך קפצתי לעיר עצמה, לקחתי מחנות נעליים, נעליים שהזמנתי! (יפות!) ואז בספונטניות ראיתי חנות שהרגישה לי ממש טוב נכנסתי לשם וקניתי כמה בגדים ממש יפים וביני לבין המוכר נותר קשר ממש טוב! מזמן לא קניתי בגדים לעצמי כאלו בגדים סקסים זה גם בעזרת ההילר שלי שעוזר לי לטפח את הביטחון במראה החיצוני שלי! אני ממש אוהבת איך שאני נראית!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואוו! ויש לי כל מיני תכנונים נחמדים כמו- היום בערב אני מתכננת להיפגש עם חברה שלי אולי לצאת לרקוד מחר יש מסיבה מגניבה שאני מוזמנת אליה החיים יפים ממש כיף לי!!!!!

~דויד~

New member
ו ו א ה ו ! ! ! ! ! ../images/Emo2.gif

מיכל, איזה יופי, מדהים!!!! באמת נפלא!!! אני שחקתי היום כדורסל עם טל וסרמן. אח"כ הלכנו לקנות מצרכים (והצלחנו לקבל חניה חינם), ואח"כ שיפרתי את הצ´ט כדי שיהיו בו כמה חדרים. ועכשיו הוא גמור, אבל אני די מותש. מיכל, המשיכי כך!
דויד

deep ocean

New member
וויייי הייייי

איזה מגניב שיחקתם כדורסל!!! אדיר! גם אני די גמורה עשיתי כל כך הרבה היום ולא ישנתי הרבה בלילה אז אני הולכת עכשיו לישון
אוהבת מיכל

rubber duck

New member
איזה כיף ../images/Emo13.gif לשמוע אותך היום

נראה לי שבאמת היה לך יום נהדר
ומגיע לך
אגב גם לי היה יום חמוד הטיסתי כמו כל יום ששי עם החברה שלי השמש קצת הפריעה אבל היה כיף
אח"כ היגעתי הביתה והתחלתי לבחון את המנוע החדש שנחת אצלי אתמול בערב דיי בהפתעה ( הייתי בטוח שזה עוד תקוע במכס ) ואח"כ הצלחתי לנגן חלק את is there any body out there מהחומה - פינק פלויד
ועכשיו אני נח לי בכיך מול המחשב וחוצמזה הפורום הזה עושה טוב על הלב
שרון

~Gal~

New member
אממממממממ.......

סליחה שאני ככה מתפרצת לכם לשיחה אבל..... גם לי הפורום הזה עושה טוב על הלב. סתם רציתי לציין...
כן אני כמעט לא כותבת אבל מדי פעם קוראת ונהנית - לא מספיקה את הכל - אתם ממש מעבירים כאן דפים כמו שדים!!! אבל מה שאני מספיקה לקרוא עושה לי ממש טוב... ודרך אגב, נראה לי שזה הפורום היחיד שבו אני יכולה לספר את הסיפור הבא בלי לקבל הרמות גבה... לפני כמה ימים יצא לי לראות אדם זר לחלוטין, שאני מכירה... זה מוזר אני יודעת אבל נסעתי איתו פעם במונית, ממש מזמן, הוא ישב לידי. לא החלפנו מילה, אבל הייתי מרוכזת בו - לא יודעת למה. הצצתי בטפסים שהיו לו ביד והוא קרא, הוא כנראה כמעט דרש שאני אציץ - זה היה ממש מתבקש. הוא נראה לי אדם מסקרן ומעניין - מסתורי כזה.... בכל אופן ראיתי אותו שוב - במקום אחר לגמרי - אפילו לא באותו איזור שבו ראיתי אותו לראשונה!!! וידעתי בוודאות של 100% שזה הוא עוד לפני שראיתי אותו מקרוב. ועוד מהגב זיהיתי אותו... ברור שלא אמרתי לו כלום, רק עקפתי אותו (מימין...) והמשכתי בדרכי עם מין חיוך כזה.... שאני יודעת על האדם הזה יותר מה שהוא יכול אפילו לשער... ואני סתם אחת שחלפה על פניו....
טוב זהו סופ"ש נעים לכולנו

rubber duck

New member
,תודה מיכלי ../images/Emo13.gif

היה ממש ממש ממש ממש ממש כיף
נחמד נעים חייכני מצחיק ..........
המון קטעים ישבנו לנו בבית קפה נחמד כשבאנו להזמין הסתבר ששנינו רצינו בדיוק אותו דבר
בסוף היזמננו רק אחד כי זה היה פשוט ענקי והספיק לשנינו
היא עושה רושם בחורה כלבבי , לפי התיאור של היא לא הכי יפה ובכן בפעול היא ממש ממש יפה וחמודה
וכל מה שאני רוצה לפחות כרגע
חזרתי הביתה עם חיוך ענקי על הפנים , ישבנו ביחד למעלה משעתיים ולא היה משעם ולו גם לרגע
וכשנפרדנו .......... בכל מקרה היו לא יצא לנו להיפגש אבל נראה לי שבמהלך השבוע הקרוב יהיה המשך לדייט הזה
שרון איך היה הערב שלך מתוקה ???

deep ocean

New member
איזה יופי!!!

נשמע כמו אחלה דייט!!!!!!! אני ביליתי את הערב עם חברתי הטובה בסוף לא יצאנו לרקוד כי לא התחשמק לנו מדדתי את הבגדים שקניתי והיא התלהבה מהם דיברנו ראינו את הסידרה QUEER AS FOLK והיא הלכה כי היא הייתה מתה מעייפות ואני ראיתי ניקיטה עד איזה 03:00 בבוקר!!!!!!! ממש נהניתי הלכתי לישון מאוחר וקמתי עכשיו לצלילי האחיינים שלי באו לאכול חמין!!! איזה כיף אני מתה על החמין של אמא שלי (אני אוהבת רק את התפוחי אדמה, והביצה, לא את השאר) יקירי נראה לי שדברים מתחילים להסתדר עבורך אתה יודע למה זה קורה? כי אתה יותר שמח ורגוע מאשר קודם וזה משפיע על הצורה שבה אתה מקרין את עצמך לא?

rubber duck

New member
כל כך נכון ../images/Emo13.gif

יותר רגוע הרבה יותר רגוע הרבה הרבה יותר רגוע
בכל מקום בכל זמן בכל צורה וגם יותר נחמד
ויותר מקבל את עצמי
שרון נ"ב כיף לדעת שבילית נהדר אתמול
הרגע חזרתי מחיפה - אורלי והיה ממש כיף
בקיצור סופשבוע נהדר
והאחייניות - וואוו איזה כיף

deep ocean

New member
וחזרתי לקרוא ספרים!

התגברתי על החסימה הענקית שהיתה לי לקרוא ספרים! i´ve got the power and i am using it אדיר!

deep ocean

New member
תהיות לגבי מגנוט אנשים

גיליתי שהרבה פעמים יצאתי עם אנשים והם יצרו איתי קשר במשך שנים במטרה לשחזר את הקשר בגלל שהאנשים האלו לא היו אותו טיפוס (של נניח אנשים שחיים בעבר או משהו כזה) כל מה שנותר לי להבין שאני ממגנטת אנשים מסויימים אלי אתמול גם קיבלתי שיחה מפתיעה ממישהו שיצאתי איתו מזמן קטעתי את זה איתו והנה הוא מטלפן כאילו מה לעזעזל חשבת? הוא מטלפן אלי ורוצה להיפגש והוא שואל מה אני עושה ב-24:00 (השעה היתה 21:00) כי הוא חשב לקפוץ אלי הא????!!!!?!??!!! או שהיה את ההוא שעבד איתי פעם לפני שנים היה בינינו משהו קטן מאד (אולי יצאנו כמה פעמים) הוא המשיך לרדוף אחרי במשך שנים הגעתי למצב שממש דיברתי אליו באופן מגעיל כי אחרת הוא לא התייאש (הוא היה מטלפן פעם בכמה זמן. ונניח שנה לא שמעתי ממנו, פתאום הוא שוב היה מטלפן ביום הולדת שלי) בנוסף יש כל מיני דברים שאיני יכולה לכתוב כאן אבל זה קשור לאנשים שקיימים בחיי כבר כמה זמן (שהם נשואים וכאלה) ואני מרגישה שאני ממגנטת אותם והם בעצמם לא מבינים מה קורה להם כשהם פוגשים בי. טוב חבר (friend) שלי בא. יאללה בי.

deep ocean

New member
חהחחה כמה כתבתי על עצמי

פה בפורום. כולם מה זה בתרדמת- מה איתכם? אתם לא מאושרים???

rubber duck

New member
אני מאושר ../images/Emo13.gif

אבל הייתי בחיפה
והיה כיףףףףףףףףףףףף לילה טוב לכולם אני הולך לראות בובסליי
ולמי של איודע מה זה מוזמן לראות ביורוספורט שרון

למעלה