i am fucking red שמפניה לכולם :)
R rozalinda22 New member 28/12/03 #3 ../images/Emo45.gifמזל טובבבבב../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo108.gif
ש שחרחר מתוק New member 28/12/03 #5 ../images/Emo48.gif../images/Emo49.gif../images/Emo43.gif../images/Emo48.gif מגיע לך
L LipStiK New member 29/12/03 #8 היי מתוקית! מזל"ט! מזל טוב מתוקה! אתמול לא הייתי כל היום על המחשב (וגם כמעט לא הייתי בבית) אז זה בא קצת בדיליי... לא נורא נכון...?
היי מתוקית! מזל"ט! מזל טוב מתוקה! אתמול לא הייתי כל היום על המחשב (וגם כמעט לא הייתי בבית) אז זה בא קצת בדיליי... לא נורא נכון...?
S SuGar and SpicE New member 29/12/03 #10 ח-סושש..אדום זה בהחלט הצבע שלך../images/Emo8.gif מזל טוב בובה וכמו שאמרו פה - בהחלט מגיע לך.
פ פשוט לירזי New member 29/12/03 #12 סליחה על הבורות.. מה מיוחד באדום..? כאילו.. מה עשתה החס'לה שלנו כדי לזכות בו..?
I i l0ve u New member 29/12/03 #13 אדום הכוונה למומחה רשמי בפורום זוכרת שמאיה הייתה באדום כי היא היתה המומחית של הפורום שלנו.. וחסו'ש ייעצה לכולם , פתחה טורים ועוד מלאאא וממש מגיע לה על הפעילות והעזרה לפורום!...
אדום הכוונה למומחה רשמי בפורום זוכרת שמאיה הייתה באדום כי היא היתה המומחית של הפורום שלנו.. וחסו'ש ייעצה לכולם , פתחה טורים ועוד מלאאא וממש מגיע לה על הפעילות והעזרה לפורום!...
ח חסה סטייליסטית New member 29/12/03 #18 מסתבר ש...../images/Emo9.gif למרות שאני לוקחת את זה יותר כ"חברת פורום פעילה" מצחיק לראות את עצמי באדום. אני גוללת את העמוד ולא מוצאת את ההודעות שלי (אני רגילה שהן בשחור )
מסתבר ש...../images/Emo9.gif למרות שאני לוקחת את זה יותר כ"חברת פורום פעילה" מצחיק לראות את עצמי באדום. אני גוללת את העמוד ולא מוצאת את ההודעות שלי (אני רגילה שהן בשחור )