I am fine thank you fantacy

I am fine thank you fantacy

well no hebrew for me for now at least untill nightfall, that's where the antient fonts flow out and utelize me to their devious neads so the ground is yet to unfreez and for that fact I canot harvest the storry yet, but it will come or cum i vil selebrat da yom asmaut translatio: I am going to drink a lot of beer and eat burned dead animals and in conclution, i would like to dedicate this here kiss to dani יאללה יום טוב או ערב או מה שלא יהיה מפציצה----- סקלאאאאאאאח

יהודי לבנה ושחור יושבים במדרחוב

מקרה שהיה כך היה ישבתי עם קובס ורוקסאן בפדמאל (שזה בעברית מדרחוב), בדיוק חזרתי מהקמפוס של הקולג' וחיפשתי שיחה לנקות את הראש. אמרתי נראה מי מהחולדות יושב במאל. ראיתי את רוקסאן אז קפתצי להגיד שלום, לא ראיתי את הילדה איזה חודש. רוקסאן ישבה עם קובס בשיחת חולין. צארלס היה עסוק עם מישהי שאני לא מכיר ומנדי אקסאבייר ומאט היו בטיול היומי. אקסאבייר בן עשרה חודשים מחר ומנדי בת עשרים ואחת היום כך שזה די מגניב. את קובס לא ראיתי איזה שבוע ואין לדעת לאן הגיע מאז אבל חפיף יושבים ליד רוקסאן הוא לשמאלה ואני לימינה. מדברים ורוקסאן מכריזה שאני צריך לקלוע לה צמות. עכשיו, אני לא ממש קולע ידוע אבל רוקסאן אומרת אני קולע. בינתיים קובס שהוא סמוזר ידוע למדי (אין בחורה בעיר שהוא לא התחיל איתה בשלב זה או אחר) מתחיל לנסות לעשות אצלה דרדלוקס (מה קוראים אותה ראסטות) מה לעשות היא מעדיפה צמות. קובס לא מאבד תקווה ומתחיל ללטף לה את הגב לאט. טוב מה נעשה לא בא לי להשאר מאחורה אז מתיישב ומתחיל לעסות לה את הצוואר. רוקסאן מהמהמת לעצמה בזמן שארבע ידיים מלטפות אותה לאט ולשון אחת (מה אגיד קובס קצת יותר זריז ממני) מלקקת לה לאט מאחורי האוזן אז מה נעשה מלטף לה את הגב ומחליק את היד לאט לתוכ מכנסיה מעביר אצבע על קו התחתון רוקסאן מקפצת לה ואנחנו מושיבים אותה חזר טוב צריך ללכת אבל זה לא ניגמר ככה יום טוב או לילה או מה שזה לא יהיה אבל ברצינות זה לא הייתי אני !! היד שלי קיבלה רצון משלה... לא התכוונתי להכניס לך יד מתחת לחצאית גברתי נשבע....

bugbuster

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מבטיח.

ותקיים?

רוקסאן מקפצת לה ואנחנו מושיבים אותה

טוב MTV עושים תוכנית בעיר, אז קובס ואני קמים ומובילים את רוקסאן לכיוון הבמה שנמצאה כשלושה רחובות ממקום מושבנו הנוחכי. קמים הולכים בינתיים לאט לאט נופל לרוקסאן האסימון ובסופו של דבר אנחנו מוצאים עצמנו מקיפים את הבלוק וחוזרים למדרחוב, לא לפני שעוברים בסמטה מה שהוביל לכמה רמיזות מעניינות מצידנו וצחוק מצלצל מצידה של רוקסאן שוב יושבים על המקעה במדרחוב קובס מתחיל ללקק לרוקסאן מאחורי האוזן ואני בינתיים עם היד מתחת לחולצה שלה מלטף לה את הגב ומנסה לראות כמה קרוב אפשר להתקרב לפני שבמבט מזהיר שומע HEY, STAY OFF THE BOOBS! אז יורדים קצת למטה אל הצדדים נראה כמה היא רגישה לדגדוג. בינתיים קובס מה אומר הילד חלק רצח יורד מתחיל לעשות לה מסאג' ברגל, מנדי מסתכלת עלינו במבט משועשע ומסובבת את אקסבייר שלא יחשף למשוגעים מתחיל שוב ללקק לרוקסאן מאחורי האוזן, מסתבר שהיא די מכורה לזה די, תמשיך... מה נעשה ממשיך... היא מקפצת ושנינו מלטפים היא מתפתלת ואנחנו מתמידים מספיק! צריכה לכת להכין שעורים! קמה נלווה אותך הבייתה? שואלים קמים שלובי מרפקים קובס ואני משני צידיה ושמים פעמיינו אל ביתה ככה מטיילים לנו בעיר בדיחות גסות עקיצות ושניוניות ו ההורמונים קצת מתפסים אוקטבה עוד שני רחובות והגענו, בינתיים השיחה נסובה אל אימה של רוקסאן, מתברר שהיא גרה עם אימה, קובס נראה כאילו בעטו לא בביצים מסכן חשב שפה יכול לקרות משהו (אני ידעתי משיחות קודמות שהיא עם הוריה) מתחילים לנסות שואל על אמא של רוקסאן הגברת יפה וחטובה כך מיידעת אותנו ביתה וידוע לכל חיבתי לנשים בשלות אז... שאלתי קצת יותר.. יש פה פוטנציאל אחרי הכל :) טוב נו צריך ללכת... מה עושים? נמשיך בקרוב יום או לילה או מה שלא יהיה מה אומר מה אגיד ש.

אמא של רוקסאן?

אז מה? איך בדיוק הגענו לדבר על אמא של רוקסאן? מהלכים לנו ורוקסאן מתארת את אמא שלה קצת אייי יש פה פונטנציאל קובס בינתיים קצת מתלונן הילד קיבל אשכים כחולים אז מבליח בראשי רעיון יש לי פתרון! אני מכריז אני אסיח את דעתה של אמא וקובס ורוקסאן יוכלו להמשיך בענייניהם, אני כבר אתפוס את רוקסאן בעת שתזמן איך בדיוק אתה תסיח את אמא? חליק יד על ישבנה של רוקסאן (הרי אין כהדגמה להעברת רעיון לא?) שלא תעיז לחשוב על זה ! טוב ילדים הגענו תודה על הליווי נתראה קובס ואני עומדים ברחוב מגחחכים

קובס ואני שמים פעמינו לעיר

אתה אוהב עוף קובס? עוף? בטח! יש לי קצת עוף הוא רק שבוע במקרר קובס ואני אוכלים עוף ויאללה צריך ללכת לאוניברסיטה להקליד עבודות אבל מסתבר שרוקסאן כבר לא יוצאת עם גאריסון אז... העתיד צופן כל מיני אפשרויות ש.

למעלה