i am back!! in the saddle again..

Aerochick

New member
i am back!! in the saddle again..

ובכן אנשי פורום יקרים לא הייתי כל הזמן הזה פה כי היו לי שליחויות ועיניינים..חחח אוקיי וגם האיישיקיו שלי מבוטל סופית אז חבל נורא.. ומה קורה עם המפגש?..(נ.ב. לא נראה לי שאוכל לבוא אם הוא יהיה רחוק) ותעזכנו אותי מה היה על מה דיברתם כי אני בכלל לא הבנתי משהו אולי קצת חחחח

Spirit4

New member
שאלה לגביי המפגש

אני יכולה להביא מישהי לא מהפורום שאוהבת את אירוסמית' (מאוד :)? (אותה אחת שהכירה לי אותם ואני חייבת לה תודה ענקית על זה!!!!) אה.. וגם באיזו שעה המפגש בסוף ואיפה נפגשים בכלל ???

AeroTom

New member
איזו שאלה?? כמובן!! אפילו כדאי!

כל אחד מוזמן.וקל וחומר כל אחד שאוהב את הלהקה גם.אפילו אם לא כותב פה.ואת אומרת שהיא אוהבת אותם מאוד? אז היא יותר ממוזמנת להצטרף אלינו פה גם! צריך עוד לארגן את כל הפרטים על המפגש.זה יהיה כנראה מחר כי רק מחר נדע גם מה קורה כנראה עם ההצגה של הסרט ביום חמישי הבא.בעיקרון אבל המפגש כנראה יהיה בשעות הצהריים\לפני צהריים אני מניח ומי שירצה אחריו ימשיך ל-Extended שלו שיהיה הסרט Be Cool. אנחנו באמת צריכים להתחיל לארגן את העניינים ולראות גם מי יכול להגיע.וכמובן נשמח לפגוש גום אותך וגם את חברה שלך וגם כל אחד אחר חדש שיגיע למפגש פעם ראשונה.

Aerochick

New member
excuse me but..

לא קיבלתי ממש את התשובה טוב עזוב לא משנה..תגיד לי מתי שהכל יהיה ברור

AeroTom

New member
פשוט דברים עוד לא נקבעו...

רק ידוע שהוא יהיה בחמישי הבא,פורים,ה-24 לחודש. הדברים יתחילו יותר לזוז מחר אני משער שנדע כנראה מה קורה גם עם ההקרנה של הסרט.

SaintJohn

New member
ברגע שנדע אז ישר נודיע

כרגע אנחנו לא יודעים איפה הסרט ישודר ובאילו שעות, ובגלל זה אין לנו אפשרות עדיין לקבוע פרטים מסויימים בקשר למפגש. אם מחר יפורסמו הפרטים האלו כפי שאנחנו מצפים, אז נוכל להתחיל לתכנן את המפגש יותר במדויק

יכול להיות שאני יגיע

למרות שבגלל הצבא הזה אני לא יכול להתחייב אל שום דבר... סיימתי אתמול טירונות והיום הגעתי הביתה ומחר אני צריך להגיע לצריפין בשביל להתחיל איזשהוא קורס שאני ידע רק מחר מהוא.

SaintJohn

New member
נקווה שתצליח להגיע למפגש../images/Emo13.gif

ועד אז שיהיה כמובן בהצלחה!

AeroTom

New member
מזל טוב! וברוך השב!

בהחלט נקווה שגם אתה וכמה שיותר יוכלו להגיע למפגש פורים שבוע הבא. ומזל טוב על סיום הטירונות! שיהיה בהצלחה בהמשך!

leppard

New member
לגבי המפגש

אני מקווה שאני אוכל להגיע, לאור העבודות שיש לי בלימודים לבערך אותו זמן, במידה וכן, אני מאמין שנמצא נושא משותף לדבר אליו, גם חדשים בפורום הזה כמוני מעניין איזה נושא........

SaintJohn

New member
אם תוכל להגיע זה יהיה נהדר!../images/Emo45.gif

נשמח מאוד לפגוש אותך

למעלה