I רובוט

simba481

New member
I רובוט

שלום לכולם
אני מתעניינת לרכוש את האיי רובוט.
שכחתי את שם הדגם החדיש.

דבר נוסף,בנוסף ל7 חתולות יש לי גם 2 כלבים.
הצ'יוואה לא ממש יכול להתאפק,ופה ושם בורח לו שתן.

השאלה אם זה יזיק לרובוט.

בשורה משמחת
השבוע קבלתי תעודת נאמן בעלי חיים-זה שימח אותי מאוד
הסקרנות שלי-איך ידעו שאני מאוד אוהבת בעלי חיים?
תודה
רות

ארמורגם

New member
זה כנראה יותר יזיק לבית

כשהשואב יחליט למרוח את זה לאורך המסלול שלו...
&nbsp
נאמן בעלי חיים? אני זוכר שבתור ילד היה לי כרטיס כזה... עוד יש להם את הדבר הזה? מה זה מקנה בעצם חוץ מכלום?

אני לא מרוצה מאי- רובוט
אילו הייתי משקיעה את הכסף הזה בשואב אבק רגיל , היה יותר טוב. האי רובוט נתקל בכל דבר בעיקר ברגלי המאווררים וגם סתם ללא סיבה ומפסיק לפעול. בקיצור אני צריכה להשגיח עליו יפה. אין מצב שהוא יעשה את העבודה כמו רובוט! הוא טוב רק לדירות ריקות...הכי מרגיז שהוא לא יכול להכנס מתחת למיטה אפילו שהיא יחסית גבוהה. שם ממש צריך לשאוב. לקנות שואב אבק טוב ולא רובוטי. את מפעילה צ'יק צ'ק ואת יודעת היכן לנקות וכמה ולא לתת לרובוט להסתובב לך בין הרגלים. חוץ מזה שהוא מרעיש נורא אז ממילא אין לך מנוחה.

יש שואב שוטף שעושה את העובדה מצויין

יש לי בבית שני כלבים וארבעה חתולים... כמות אדירה של פרווה. בעקרון, אחד הדברים הראשונים שהכנסתי הביתה היה מייבש כביסה, כי זה הדבר היחיד שבאמת מוריד את השערות מהבגדים. אח"כ בן הזוג שלי קנה לנו את התומאס של אקווקס (חברה גרמנית), שהוא שואב אבק רובוטי שגם שוטף. לא צריך גם לטאטא או לשאוב וגם לשטוף כי הוא עושה את הכל ביחד והוא מנקה ממש טוב. אני מפעילה אותו כשאני לא בבית ואז הוא לא מסתובב בין הרגליים והוא נכנס מתחת למיטות.
תאכלס שמעתי שהאיי רובוט לא משהו.

למעלה