iווירוס

גל פ

New member
גם לי יש את הווירוס הזה!

גם אני צריך עזרה בנוגע לווירוס הזה! מישהו יכול לעזור לי?

גל פ

New member
ויש לי שתי שאלות בנוגע לוירוס:

1. איך מקבלים את הוירוס הזה? 2. אני מעביר קבצים על דיסקט לחבר שלי. האם הוירוס יכול להידבק לדיסקט ולעבור גם אליו? 3. האם יש דרך להוריד את הוירוס בלי לפגוע בקבצים שעל המחשב שלי? צריך תשובה במהירות!
גל פ
תודה מראש!

itsiksz

New member
רוב הסיכויים שהוא יעבור

איזה אנטי וירוס אתה משתמש? כנס לאתר שלהם ועשה עידכון של האנטי וירוס.

גל פ

New member
אי אפשר להריץ את האנטי וירוס

אם אני מנסה להריץ את האנטי וירוס אז שוב יש את השגיאה הזאת של הSYSRNJ.EXE

ofirgonen

New member
מצאתי

מצאתי קובץ שמתקן את הוירוס צירפתי קיושר תגיד לי אם הקישור עזר

גל פ

New member
לא!!!

זה לא עזר לי כי אם אני רוצה לפתוח את זה הוא נותן לי שוב את ההודעת שגייה sysrnj.exe לא ניתן למצוא... אני חייב פיתרון דחוף לבעיה! בבקשה תעזרו לי! אני מיתחנן! גל פ

גל פ

New member
אני לא יודע אנגלית כל כך טוב!

אז בבקשה תעזרו לי! נועם01234 או אייל או כל שאר המומחים פה בבקשה תעזרו לי! מהר אני מישתנה מכוונים עליי רובה. גל פ עצוב מאוד

noam01234

New member
גם אני לא...

אם לא הצלחת לתקן בעזרצ כלי התיקון שהוצע כאן, תצטרך לתקן את זה ידנית, זה כבר התעסקות עם הרישום, רצוי שלא תעשה את זה לבד אבל אני בכל זאת אסביר (על אחריותך) 1. תפעיל את המחשב במצב בטוח 2. כנס ל"מחשב שלי" להגדרות תיקיה, וודא שהאפשרות של הצגת כל הקבצים מסומנת. 3. מחק את הקבצים הנגועים. 4. כנס ל"יציאה ל dos" 5. הקש copy Regedit.exe Regedit.com 6. פתח את regedit 7. כנס למפתח HKEY_CLASSES_ROOT ותמחק את *.exe 8. מחק גם את rnjfile. 9. מתפריט Edit בצע חיפוש ל rnjfile ותמחק את מה שאתה מוצא. הערה: בשלב 7 תבדוק שאתה מוחק את *.exe מתת מפתח HKEY_CLASSES_ROOT ולא ממקום אחר

גל פ

New member
לאיזה קבצים אתה מתכוון שאתה אומר

"נגועים"? אתה יכול לכתוב לי את הקבצים האלא? תודה על העזרה שלך נועם! נ.ב: בן כמה אתה נועם? גל פ

ofirgonen

New member
טוב

לא מצאתי כלום נשארה אפשרות 1 והיא לפרמט את המחשב אם אתה צריך הסבר תגיד

גל פ

New member
אני יודע לפרמט

אבל זה ימחוק לי את כל הדברים על המחשב! ואז גם יצתרכו לבוא לכאן טכנאי שיעלה לי שוב את ה-ADSL וצריך לשלם לו עוד 150 ש"ח. אז כבר עדיף להזמין אותו עכשיו. אבל אני מחפש דרך לפתור את הבעייה ידנית ולא עם טכנאי. אז יש לי בעיה. אז אולי יש דרך קלה לתקן את הבעיה? תעזרו לי בבקשה גל פ

noam01234

New member
הקבצים הנגועים

כשאתה סורק וירוסים עם האנטי וירוס הוא מגלה מספר קבצים נגועים, הבעיה היא שאי אפשר למחוק אותם כי הם בשימוש. כשאתה מאתחל את המחשב במצב בטוח תוכל למחוק אותם

גל פ

New member
אוף מתי תבינו?

אני לא יכול להפעיל את האנטי וירוס הזה! כנראה שהוירוס הזה יותר מתוחכם ממה שאני חשבתי או שאתם חשבתם!

itaf10

New member
איך מקבלים את הוירוס הזה? ../images/Emo15.gif

איך הוא מופץ?האם ניתן לקבל פרטים אודותיו?...... זה וירוס חדש??? וכו.... אם יש פרטים אז בבקשה. תודה

גל פ

New member
גם אני צריך פרטים בנוגע לוירוס

מישהו מוכן לעזור לי?

itaf10

New member
אני מוכנה לקבל ../images/Emo24.gif אבל....

אני לא מסכימה לקבל
מהוירוס !!!
פשוט אני רוצה לדעת איך להזהר מפניו... כל יום צץ לו איזה וירוס ללא הודעה מוקדמת. לכן, צריך להיות מוכנים לתת לו סטירה בעוד מועד

למעלה