I´ve been thinking.. זה רק אני או ש

omris

New member
I´ve been thinking.. זה רק אני או ש

ערוץ 3 מנסה/ניסה למצוא תחליף דומה בתוכן ל"מכושפות" מאז שירדה העונה השלישית???? ככה זה מקבל את הרושם.... first, "סמולוויל" ועכשיו "פסדינה"...

Adrienne

New member
זה לא בהכרח למכושפות,

כל הקטע של העל טבעי ממש תופס בזמן האחרון, תבדקי את הסדרות של הWB ותראי שיש כמה סדרות חדשות כמו THE CLOCKTOWER, שהם על על-טבעי. כאילו לא ראיתי פסדינה אבל אני יודע שגם המכשפה הזאת(שכחתי איך קוראים לה, זאת שסם רצה לפתוח לה פורום) גם מגיע לערוץ שלוש בעונה חדשה לפני מכושפות. בקיצר על - טבעי רולז!

omris

New member
א. אני בן../images/Emo13.gif ב. את צודקת.. והסדרה ש

חוזרת היא "סברינה המכשפה הצעירה" ......... לא יודע, אני לא מוצא לי בכל אופן, תחליף ל"מכושפות"..

HuGo Hell

New member
אדריאן זה בן לא בת.../images/Emo1.gif

(כאילו אדריאן זה שם של בת.. אבל אדריאן שלנו זה איתמר.. והוא בן.)

HuGo Hell

New member
למה תחליף למכושפות *מבט חושדני*

מכושפות לא נגמרת. (נכון?! ~~) ולא יהיה תחליף למכושפות. אלה אם אליסה והולי יצאו לסידרה ביחד
אבל גם אז זה לא תחליף כי רוז חשובה עכשיו.. o_O מי יודע? אולי מכושפות תמשיך לעד? אולי אחרי כמה שנים שהיא תמשיך יעשו "צעירי מכושפות"? "יאנג צ´ארמד" הילדים של פיבי ופייפר ופייג´.. אי אפשר לדעת. (ומי שמנפץ את האשליה שלי מת באותו רגע.)

Phoebe again

New member
הם לא מנסים למצוא תחליף כי הם

במילא מחזירים את מכושפות, והם אלה שבחרו לא להמשיך עוד עונה ברצף. ופסדינה זו ממש לא סדרה על טבעית *אמרה והלכה לבדוק איזה יום היום, כדי לא לפספס פסדינה*

אהם אהם!

סמולוויל לא תחליף למכושפות
סמולוויל היא סידרה מאוד מוצלחת שקיבלה מלא רייטינג על הפיילוט שלה ו- *ניסקל* פסדינה זה סתם מוזר, וזה בכלל לא על טבעי, וזה גם לא שרד עונה שלמה, זה רק 13 פרקים, וזה בכלל לא בWB... (אין קשר, פשוט ציון עובדה) כל מקרה, מכושפות זה סידרה מצויינת, ככה גם סמולוויל ו... אה... פסדינה סתם נחמד.

Adrienne

New member
כמה שהפיילוט של סמולויל יפה, וראיתי

אותו הוא באמת יפה, הוא לא משאיר הרבה טעם לעוד, כאילו הכל מתחיל ונגמר שם, בלי הרבה סיבוכים ועלילות, אולי קצת. הפילוט של מכושפות לדוגמא משאיר הרבה טעם לעוד, הרבה מאוד, והוא גם בנוי יפה עם שחקנים סופר טובים ועלילה נהדרת בזמן שבסמולויל(כמה שזה יפה, אני לא מזלזל בכלל) הכל מוכר.

לא ראיתי אותו...

עם בוא האינטרנט המהיר אני אדאג להשלים את החסר. לא יודע מה איתך, אבל אני נ-ו-ר-א אהבתי את הפיילוט של סמולוויל, בלי קשר לזה שאני אוהב את הסידרה, זה פשוט אחד הפרקים האהובים עליי. ואין קשר לשום גל הצלחה, פשוט הן שודרו על אותה משבצת שידור. אין שום שחקנים קשורים, העלילה לא דומה אפילו במקצת (שגם הסיפור של סופרמן ידוע ומוכר לכולם). אפילו אם סמולוויל הייתה משודרת במקום הסניגור או משו, אני יכול להבטיח לך שהיא הייתה מצליחה באותה מידה. ובכלל, אי אפשר בכלל להשוות בן השתיים, לסמולוויל הייתה בינתיים רק עונה אחת, ולמכושפות כבר ארבע. אז בואו נסכם ונאמר ששני הסדרות מצויינות, מעולות, מעניינות, עם שחקנים\יות מוכשרים, שישמיכו ל50 עונות ו.. זהו.

Woogyman

New member
פסדינה זה 4 פרקים. ../images/Emo110.gif

ולא אמרנו שסמולוויל זה תחליף למכושפות, זה פשוט רוכב על אותו גל הצלחה.

למעלה