i´mmmmmmmmmmmm back!!!!!!

i´mmmmmmmmmmmm back!!!!!!

או בעברית חזרתיייייייייייייייייייייייייייייייייי שלום אנשים!! יווו איך התגעגעתי!!!אוקי אז למי שלא יודע או לא זוכר אני דן (בין הויתיקים של הפורום הזה ושל יוסי) נעדרתי לי לתקופה די ארוכה בגלל המחשב המעפן שלי, מקווה שתקבלו אותי יפה אני גם רוצה להגיד תודה ענקית לבובי שלי.....רוית שהעדכנה אותי כל הזמן ודאגה שאני אדבר עם אבא שלי שיתקן את המחשב ! בובי אי לאב יו גם ליוסי שניהל איתי שיחות נפש עד השעות המאוחרות של הלילה לעדי החמודה ששמרה על חצי קשר לניצן שהעדכן אותי גם! ועדן (שנראה לי שונאת-כועסת עלי רצח!) ו......זהו!!! (אם שכחתי מישהו סורי) טוב אנשים אני זז יש לי מחר מבחן בלשון (בעע) ואני ממש לא יודע נאדה

AlanisJunkie

New member
דןןןןןןןן!!!!!! ../images/Emo24.gif

מה שלומך? סוף סוף חזרת לנו!!! איך התגעגענו אלייך!! ברוך שובך! ודרך אגב, לכל מי שלא ידע וגם לך, אני עכשיו חייל שמח ומאושר (עד להודעה חדשה) בחיל האוויר. למה שמח אתם שואלים? נו, כמובן שבגלל המדים הסקסיים להחריד של חיל האוויר שקיבלתי.

Rוית

New member
דנדנדנדנדנדנדנדנדןןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif

סוף סוףףףףףףףףףףףףףףףףףף אז עבד לנדנד לאבא מה..
אני שמחה ששבת לכוחותינו, התגעגענו!!! (אני בכל אופן!!) ויוסי, סקסי עם מדים שכמותך, קיבלת לפחות את התפקיד שרצית? ספר משהו!

Rוית

New member
זה גם מה שאני רוצה לדעת.... ../images/Emo4.gif

סתם להתעניינות אישית, בו נעשה הפגנת נוכחות קטנה, מי שפה (לא עכשיו פיזית, אלא נמצא בפורום בזמן האחרון), שישרשר לפה הודעה... מענין כמה נהייה סה"כ...

אז אם כולכם פה....

אז למה אתם כלללללללללללל כךךךךךךךךךךךךךךךךך שקטים?????????????????????

דן, אחי, וולקאם באק!../images/Emo153.gif

אני חייב להסכים שהתגעגעו אלייך פה, וגם אני... אם זיכרוני אינו מטעני, (וכיאה לזכרוני, הוא בדר"כ כן) אתה העלת הרבה דיונים מאוד מעניינים... הפורום בהחלט יתחדש עכשיו... על לא דבר, דרך אגב...

מה אתה אומר?../images/Emo153.gif

אתה זוכר אותי? לא יכול להיות... אתה מכיר מישהו מהאיי סי קיו שלך שהכינוי שלו זה the fool on the hill ? ובכן... זה אני! כן, כן, ניצן זה אני.. זה עם החייזרים... וזה לא חייברים זה משה!

למעלה